Seagate nije što je bio,serija Baracude 7,8,9 - to se nije kvarilo ni pod vodom..Skraćuju jamstvo jer imaju sve više reklamacija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pametan potez
Bolje se suociti sa stvarnoscu nego se brukat
Prije par dana sam našao bad sektore na tri mjeseca starom 7200.11. Reklamirao sam ga i doplatio za malo veći. Možda bude više sreće.
Pa valjda otkad su kupili šugavi Maxtor ili kako se već zvao, u qrcu su...
Ne baš,kupili su Maxtor ima 5 godina ili tu negdi,dakle prije serije 7,a Maxtor se i dalje brandira pod 'Maxtor' pod okriljem Seagate-a.
Ne baš,kupili su Maxtor ima 5 godina ili tu negdi,dakle prije serije 7
a Maxtor se i dalje brandira pod 'Maxtor' pod okriljem Seagate-a.
Ok,kupio je Maxtor krajem 2005-e godine,dakle ima 3 godine.
No htio sam reći da kupnja Maxtora nije mogla\trebala dovesti pad kvalitete Seagate diskova jer je i dalje riječ o dva odvojena brenda.
Da, znam zašto skraćuju jamstvo! Kupio sam disk početkom kolovoza ove godine u crk'o mi je krajem studenog!
dva od 200 Gb mi trajala po par mjeseci, jedva sam nakon 45 dana dobio druge. Meni dosta.
Ni Seagate nije vise kao sto je nekoc bio...
dva od 200 Gb mi trajala po par mjeseci, jedva sam nakon 45 dana dobio druge. Meni dosta.
Koji debili. Pa to znači da od tih pokvarenih diskova samo 5% se kvari sa starošću od 3-5 godina. To i nije onda neki trošak s obzirom da puno ljepše izgleda kad je garancija 5, a ne 3 godine. Baš zato bi trebali ostaviti takvo jamstvo, ili prognoziraju da će biti još i gore hehehe....
Koji debili. Pa to znači da od tih pokvarenih diskova samo 5% se kvari sa starošću od 3-5 godina. To i nije onda neki trošak s obzirom da puno ljepše izgleda kad je garancija 5, a ne 3 godine. Baš zato bi trebali ostaviti takvo jamstvo, ili prognoziraju da će biti još i gore hehehe....
Sva sreća kad sam kupio svoj još uvijek je imao garanciju 5 godina
mbaksa, majstore, odgovori mi na gornje pitanje
mbaksa, majstore, odgovori mi na gornje pitanje
Ili ga spoji preko eSATA sucelja pa probaj programom HD Tune ispipat informacije. Nisam supermen, ne vidim kroz plastiku ili metal!