Kome treba iPhone 5S?

poruka: 112
|
čitano: 33.981
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kome treba iPhone 5S?".
14 godina
Kome treba iPhone 5S?

Joooj, kako su ih ubili. 

64 bitni, GL ES 3.0

Puno puno teze napravit nego uzet off the shelf cip/zgurat ARM arhitekturu, i to lose, na jedan cip. I pardon, povecat broj piksela i inca. 

I sad mi neko kaze da Apple ne inovira :D

1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kome treba iPhone 5S?
sina-k kaže...

Ono sto iPhone izdize iznad konkurencije (osim dizajna i samog branda) je to što je to oduvjek bila zaokružena cjelina izvrsnog hardwarea, brzog softwarea i pratećih usluga iz clouda.

I kad sve to zbrojiš dobiješ vrhunsku uslugu bez mane.

...što ostali pokušavaju s manje ili više uspjeha kopirati.

da samo sto 80% korisnika iphone-a nezna sto je to hardwer,could,...

Naravno da su to vecim dijelom djecurlijad(stakori) koji nemaju pojma o pojmu,vazan im  je samo brand.

::;;;)
14 godina
WiNAmDGAMer kaže...
sina-k kaže...

Ono sto iPhone izdize iznad konkurencije (osim dizajna i samog branda) je to što je to oduvjek bila zaokružena cjelina izvrsnog hardwarea, brzog softwarea i pratećih usluga iz clouda.

I kad sve to zbrojiš dobiješ vrhunsku uslugu bez mane.

...što ostali pokušavaju s manje ili više uspjeha kopirati.

Naravno da su to vecim dijelom djecurlijad(stakori) koji nemaju pojma o pojmu,vazan im  je samo brand.

Kao i sa svakim drugim proizvodom. 80% korisnika nece znat kakav je motor ispod haube, 95% ih nece natjerat koliko ide, bla bla. Isto sa svim proizvodima i svim brendovima. To ne znaci da proizvod nije odlican.

18 godina
5C bude skuplji od svih Android flagshipa i prodaval se bude ko krafne pred policijom.

Ovo je s Apple webstranice.
Unlike most cases, these weren’t designed just to add protection. They were designed to add fun.
Epic
17 godina
neaktivan

iPhone 5C 540 dolara,

iPhone 5S 650 dolara ..

Jako je i jeftiniji ovaj plastikaner ... Kod nas naravno cijena će biti napuhana kao i uvijek .. 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:57 (AmD).
12 godina
neaktivan
AmD kaže...

iPhone 5C 540 dolara,

iPhone 5S 650 dolara ..

Jako je i jeftiniji ovaj plastikaner ... Kod nas naravno cijena će biti napuhana kao i uvijek .. 

u njemackom storeu je 599€,što znači da će kod nas bit oko 700€

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
14 godina
odjavljen
Kome treba iPhone 5S?

A šta sad, biti će kolko bude Bože moj! {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina

Totalno, ono skoro pa za badava.
EU cijene budu 599 i 699 eura.
HTC One je 499 eura, Sony Xperia Z je 449 eura i SGS 4 je 499 eura.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 21:15 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
EU cijene budu 540 i 650 eura.

Xiaomi mi3 je 300$*

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 21:02 (kivic15).
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
NEW_MAN kaže...
EU cijene budu 540 i 650 eura.

Xiaomi mi3 je 300$*

da i ne možes ga kupiti kod nas ..a ovako ga cekas mjesec dana +pdv i shipping dode nesto jeftinije od gore navedena 3 modela, a za njih bar imas neku garu

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
12 godina
neaktivan
Kome treba iPhone 5S?

istina,garancija je jedini problem,ovo naručivanje se lako sredi,naručiš iz kine,a oni napišu da je iz švedske.....

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kome treba iPhone 5S?

kakav propagandni članak, ovo je prestrašno...

gdje je nestalo objektivno novinarstvo?

Can't find a better Jam!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

istina,garancija je jedini problem,ovo naručivanje se lako sredi,naručiš iz kine,a oni napišu da je iz švedske.....

tu foru su vec skuzili nasi carinici :D

ontopic

Iskreno ne vidim razlog zasto bi netko isao s ip5 na ip5s ,,po meni od svih modela sada bih najprije uzeo ip5 jer ip5c ce biti skuplji a losije kuciste

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
17 godina
odjavljen
Kome treba iPhone 5S?

Ja sam samo došao napisati beskoristan post - čisto da se uklopim!

Freak Show Inc.

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
disk c kaže...

Nažalost čitajući postove po ovom forumu pitam se imali ozbiljnih informatičara u ovoj zemlji, ili smo toliko zaostali. Apple je IT kompanija iza koje stoji ozbiljna metodologija, standardi, vizija i razvoj, isto kao i iza Microsofta, zato će se uređaj i prodavati, najveća bitka oko mobilnih uređaja se vodi na polju poslovne informatike i tu će se vidjeti koja će platforma preživjeti, bojim se da tu Android sa svojom fragmentiranosti neće preživjeti. Osim toga Android SDK i Apple SDK nebo i zemlja.  Jednostavno pitanje, zašto je isplativije biti developer za MS i Apple platforme nego za Android?

Nije ti sumnjivo sto su prodajni rezultati iz godine u godinu potpuno suprotni tvojoj logici?

15 godina
BlueMax kaže...
disk c kaže...

Nažalost čitajući postove po ovom forumu pitam se imali ozbiljnih informatičara u ovoj zemlji, ili smo toliko zaostali. Apple je IT kompanija iza koje stoji ozbiljna metodologija, standardi, vizija i razvoj, isto kao i iza Microsofta, zato će se uređaj i prodavati, najveća bitka oko mobilnih uređaja se vodi na polju poslovne informatike i tu će se vidjeti koja će platforma preživjeti, bojim se da tu Android sa svojom fragmentiranosti neće preživjeti. Osim toga Android SDK i Apple SDK nebo i zemlja.  Jednostavno pitanje, zašto je isplativije biti developer za MS i Apple platforme nego za Android?

Nije ti sumnjivo sto su prodajni rezultati iz godine u godinu potpuno suprotni tvojoj logici?

I što je jedan sustav otvoren i ima više proizvođača (slično kao što je bilo kod PC-a) a drugi zatvoren (s MS-om tek treba vidjeti).

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

I što je jedan sustav otvoren i ima više proizvođača (slično kao što je bilo kod PC-a) a drugi zatvoren (s MS-om tek treba vidjeti).

ajd pokusaj biti vidovit :)

15 godina
BlueMax kaže...

ajd pokusaj biti vidovit :)

Mislim da će im udio biti kao kod Linuxa u PC svijetu.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
protjeran
77ari kaže...

Samo mrvicu jaći mobitel sve ostalo isto, zar stvarno mislite da bude radilo prepoznavanje otiska? Ja mimslim da ne bude radilo savršeno jer kao prvo kvalitetni uređaji koji prepoznaju otisak prsta vrijede puno više od ovog mobitela.

Za manje novca od ovog telefona dobiješ cijeli laptop odličnih performansi u kojem je, vidi vraga, ugrađen i takav senzor. i radi.

18 godina
protjeran
WiNAmDGAMer kaže...

Ni ne trebaju znati... Baš kao što vlasnik mercedesa ne mora biti mehaničar ili inženjer niti se zamara brojem konja. Mercedes ih ima dovoljno. Sjedneš u udobno sjedalo, oko tebe prefini materijali, voziš se i ne osjetiš rupe po cestama, daš gas a on potegne... Život ti je lijep i jednostavan, boli te nešto za nadrkanog klinca u isluženom golfu gti koji se nabrijava oko tebe i misli da će, ako te pretekne, postati pametiniji i sretniji. Možda će i biti sretniji te sekunde, ali ti se sretan cijelo vrijeme...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:35 (Egregični).
15 godina
neaktivan
nije ni vlasniku mercedesa svejedno ako mu se zapali u voznji
14 godina
Kome treba iPhone 5S?

Moze se sad stavit iOS7 na iPhone koji ga podrzavaju, evo tutoriala

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail: