Kingston SSDNow V100

poruka: 16
|
čitano: 2.867
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kingston SSDNow V100".
16 godina
neaktivan
Kingston SSDNow V100

64GB za ~640kn je super super ponuda, naravno, kod nas će biti oko 800 ali svejedno je super ponuda!

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
Kingston SSDNow V100

Ma apsolutno fantasticna ponuda!

Stanu mi  Windowse, Office paket i dvije nove igre!

I to sve za ispod 700 kn!

\o/

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kingston SSDNow V100

neki ljudi prisiljenim sarkazmom samo pokazuju koliko su glupi i jalni. 64 GB je apsolutno dovoljno za sistem i sve aplikacije koje koristi moj biro. Dakle office, 3xCAD, 2x render engine, i mali milijon korisnih programcica za svakodnevnu upotrebu. postoje oni koji ce bez razmisljanja dati 1000kn vise za (nevidljivih) 5% bolje performanse u igrama, a postoje ljudi koji na racunalima zaradjuju i ove prve smatraju budalama.

2 0 hvala 0
18 godina
RE: Kingston SSDNow V100
Commodore kaže...

neki ljudi prisiljenim sarkazmom samo pokazuju koliko su glupi i jalni. 64 GB je apsolutno dovoljno za sistem i sve aplikacije koje koristi moj biro. Dakle office, 3xCAD, 2x render engine, i mali milijon korisnih programcica za svakodnevnu upotrebu. postoje oni koji ce bez razmisljanja dati 1000kn vise za (nevidljivih) 5% bolje performanse u igrama, a postoje ljudi koji na racunalima zaradjuju i ove prve smatraju budalama.

Pretpostavljam da ti ne spadas u ove koji zaradjuju vec u prvu skupinu?

15 godina
protjeran
Kant kaže...
Commodore kaže...

Pretpostavljam da ti ne spadas u ove koji zaradjuju vec u prvu skupinu?

drago mi je da si se osjetio prozvanim. valjda mozes iz mog posta shvatit u koju skupinu spadam. i ja sam zagrizeni gamer, ali u slobodno vrijeme. 700kn je recimo razlika izmedju ATI 5850 i 5870.  razliku u tim karticama u velikoj vecini igara covjek ni ne moze primjetiti a opet tu na forumu ima veliki broj onih koji ce tu razliku platiti a istovremeno se sprdati sa cijenama tehnike koja donosi ogromnu razliku u performansama racunala. cak je i za igre bolje imati visestruko brze ucitavanje nego 5-6 frameova vise. kupi si jedan, promijenit ces misljenje.

16 godina
neaktivan
Kingston SSDNow V100

Sve je to uredu, samo što se kod nas cjene iz dolara direktno pretvore u eure,  i još malo našeg poreza i cjena je 1000 KN, a već imaju SSD-ovi po tim cjenama u Hrvatskoj!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kingston SSDNow V100
64 gb je za tu lovu je dosta dobra ponuda ali mislim da nekome ko se ne bavi kompjuterima profesionalno nebi trebao kupovati takve stvari i bacat lovu da mu se komp ili ofice podigne par sekunde brze,a opet ljepo je imat tako nesto za zahtjvnije igre(ne mislim na tebe nego opcenito)
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NewOne kaže...
64 gb je za tu lovu je dosta dobra ponuda ali mislim da nekome ko se ne bavi kompjuterima profesionalno nebi trebao kupovati takve stvari i bacat lovu da mu se komp ili ofice podigne par sekunde brze,a opet ljepo je imat tako nesto za zahtjvnije igre(ne mislim na tebe nego opcenito)

zavisi cime se profesionalno bavis. ako si profesionalni knjigovodja onda ti ne treba a ako profesionalno obradjujes video onda ti treba. ja sam negdje po sredini sto se tice potrebe za brzim diskom ali puno vise mi se isplati uloziti u ssd nego u gamersku grafiku.

17 godina
neaktivan
Kingston SSDNow V100

Samo neka cijene padaju, kada kod nas dođe disk sa omjerom 1gb=10 kn na manje mislim da bi bilo isplativo ga uzeti, ali sadašnje 20-30 je previše

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NewOne kaže...

Nije samo brzina prednost SSD, dakle velicina, tisina(nema vise roštanja po disku) + nema geniraranja  tolike topline sto je velika prednost u odnosu na hdd jer onda se ipak treba i manje ulozit u ventilaciju samog kucista. SSD{#}{#}.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 10:06 (viper).
18 godina
neaktivan
Kingston SSDNow V100

A koji kontroler ovi SSD-ovi imaju ?

Full HD Addict :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
viper kaže...
NewOne kaže...

Nije samo brzina prednost SSD, dakle velicina, tisina(nema vise roštanja po disku) + nema geniraranja  tolike topline sto je velika prednost u odnosu na hdd jer onda se ipak treba i manje ulozit u ventilaciju samog kucista. SSD{#}{#}.

A i nije bas sekunda. Ja imam SSD i komp leti. Brzi je za duplo nego prije.

15 godina
protjeran
Commodore kaže...
NewOne kaže...

zavisi cime se profesionalno bavis. ako si profesionalni knjigovodja onda ti ne treba a ako profesionalno obradjujes video onda ti treba. ja sam negdje po sredini sto se tice potrebe za brzim diskom ali puno vise mi se isplati uloziti u ssd nego u gamersku grafiku.

Da na to sam i mislio

Mislim da nije pametno dati 700 +/- kn za za nešto što it nije potrebno svakog dana (za 700 kn mozes kupiti hdd od 750gb-1t)

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 14:25 (NewOne).
18 godina
neaktivan
NewOne kaže...
Commodore kaže...
NewOne kaže...

Da na to sam i mislio

Mislim da nije pametno dati 700 +/- kn za za nešto što it nije potrebno svakog dana (za 700 kn mozes kupiti hdd od 750gb-1t)

za 700 kn dobiješ najjadniji SSD. 1500+ kn najmanje

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
18 godina
lzgr kaže...
NewOne kaže...

Da na to sam i mislio

za 700 kn dobiješ najjadniji SSD. 1500+ kn najmanje

Za 700kn se dobije RAID od Samsunga F3 500gb.

A dobar SSD kosta 1100kn. Sta fali ovom. Ok, istina, ima malo mjesta, ali dovoljno za win-se i pokoji program.

16 godina
neaktivan
Kingston SSDNow V100
(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice