64GB za ~640kn je super super ponuda, naravno, kod nas će biti oko 800 ali svejedno je super ponuda!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma apsolutno fantasticna ponuda!
Stanu mi Windowse, Office paket i dvije nove igre!
I to sve za ispod 700 kn!
\o/
neki ljudi prisiljenim sarkazmom samo pokazuju koliko su glupi i jalni. 64 GB je apsolutno dovoljno za sistem i sve aplikacije koje koristi moj biro. Dakle office, 3xCAD, 2x render engine, i mali milijon korisnih programcica za svakodnevnu upotrebu. postoje oni koji ce bez razmisljanja dati 1000kn vise za (nevidljivih) 5% bolje performanse u igrama, a postoje ljudi koji na racunalima zaradjuju i ove prve smatraju budalama.
neki ljudi prisiljenim sarkazmom samo pokazuju koliko su glupi i jalni. 64 GB je apsolutno dovoljno za sistem i sve aplikacije koje koristi moj biro. Dakle office, 3xCAD, 2x render engine, i mali milijon korisnih programcica za svakodnevnu upotrebu. postoje oni koji ce bez razmisljanja dati 1000kn vise za (nevidljivih) 5% bolje performanse u igrama, a postoje ljudi koji na racunalima zaradjuju i ove prve smatraju budalama.
Pretpostavljam da ti ne spadas u ove koji zaradjuju vec u prvu skupinu?
Pretpostavljam da ti ne spadas u ove koji zaradjuju vec u prvu skupinu?
drago mi je da si se osjetio prozvanim. valjda mozes iz mog posta shvatit u koju skupinu spadam. i ja sam zagrizeni gamer, ali u slobodno vrijeme. 700kn je recimo razlika izmedju ATI 5850 i 5870. razliku u tim karticama u velikoj vecini igara covjek ni ne moze primjetiti a opet tu na forumu ima veliki broj onih koji ce tu razliku platiti a istovremeno se sprdati sa cijenama tehnike koja donosi ogromnu razliku u performansama racunala. cak je i za igre bolje imati visestruko brze ucitavanje nego 5-6 frameova vise. kupi si jedan, promijenit ces misljenje.
Sve je to uredu, samo što se kod nas cjene iz dolara direktno pretvore u eure, i još malo našeg poreza i cjena je 1000 KN, a već imaju SSD-ovi po tim cjenama u Hrvatskoj!?
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita. Cijena po dogovoru...
zavisi cime se profesionalno bavis. ako si profesionalni knjigovodja onda ti ne treba a ako profesionalno obradjujes video onda ti treba. ja sam negdje po sredini sto se tice potrebe za brzim diskom ali puno vise mi se isplati uloziti u ssd nego u gamersku grafiku.
Samo neka cijene padaju, kada kod nas dođe disk sa omjerom 1gb=10 kn na manje mislim da bi bilo isplativo ga uzeti, ali sadašnje 20-30 je previše
Nije samo brzina prednost SSD, dakle velicina, tisina(nema vise roštanja po disku) + nema geniraranja tolike topline sto je velika prednost u odnosu na hdd jer onda se ipak treba i manje ulozit u ventilaciju samog kucista. SSD
.
A koji kontroler ovi SSD-ovi imaju ?
Nije samo brzina prednost SSD, dakle velicina, tisina(nema vise roštanja po disku) + nema geniraranja tolike topline sto je velika prednost u odnosu na hdd jer onda se ipak treba i manje ulozit u ventilaciju samog kucista. SSD
.
A i nije bas sekunda. Ja imam SSD i komp leti. Brzi je za duplo nego prije.
zavisi cime se profesionalno bavis. ako si profesionalni knjigovodja onda ti ne treba a ako profesionalno obradjujes video onda ti treba. ja sam negdje po sredini sto se tice potrebe za brzim diskom ali puno vise mi se isplati uloziti u ssd nego u gamersku grafiku.
Da na to sam i mislio
Mislim da nije pametno dati 700 +/- kn za za nešto što it nije potrebno svakog dana (za 700 kn mozes kupiti hdd od 750gb-1t)
Da na to sam i mislio
Mislim da nije pametno dati 700 +/- kn za za nešto što it nije potrebno svakog dana (za 700 kn mozes kupiti hdd od 750gb-1t)
za 700 kn dobiješ najjadniji SSD. 1500+ kn najmanje
Da na to sam i mislio
za 700 kn dobiješ najjadniji SSD. 1500+ kn najmanje
Za 700kn se dobije RAID od Samsunga F3 500gb.
A dobar SSD kosta 1100kn. Sta fali ovom. Ok, istina, ima malo mjesta, ali dovoljno za win-se i pokoji program.