Kina ometa pristup Gmailu

poruka: 16
|
čitano: 4.593
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kina ometa pristup Gmailu".
17 godina
neaktivan

To kinezi karajte ih. Tražili mi u 2 navrata broj telefona, ja budala ukucam jer mi treba baš taj mail, morat ću broj promjeniti. Rođak se neki dan prijavio i nisu mu tražili broj woooot.

香港 - 47
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 9:25 (El Manifico_Buster).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kina ometa pristup Gmailu
El Manifico_Buster kaže...

To kinezi karajte ih. Tražili mi u 2 navrata broj telefona, ja budala ukucam jer mi treba baš taj mail, morat ću broj promjeniti. Rođak se neki dan prijavio i nisu mu tražili broj woooot.

mene traže broj telefona već mjesecima, ali nedam im!

uostalom to njima ne znači jako puno, oni bez problema mogu doći do mojih podataka i broja telefona (nažalost).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Dao bog da sve saznali o meni,tak mi je svejedno..ceg se bojite.

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
El Manifico_Buster kaže...

Inace kazu da daš broj telefona za slucaj da izgubis pristup mailu.

Edit: I sta ako google ima tvoj broj telefona? Nisi ti neka veoma vazna osoba njima pa da te lociraju i dodju ti na vrata, zaboli njih za tebe. Znas da i na facebook-u mozes stavit svoj broj mobitela pa ce svi tvoji "frendovi" moc vidjet? I nikoo se ne buni

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 11:10 (Aliser).
18 godina
neaktivan

I što fali tome broju telefona.

Ja čovjeku koji ima milion poslovnih mailova na gmailu povratio tako lozinku i on bio zahvalan do neba. 

Neš ti broja telefona. Ima ga u svakom imeniku!

Tehnika narodu!!!!

6 0 hvala 0
16 godina
protjeran

OMG koliko paranoicnih ljudi uvdje.. odmah cim im das broj mobitela ce te locirati, doci do tebe nevidljivom letjelicom i strpati te unutra, gdje ce na tebi provoditi razne pokuse, ko fakin mali zeleni {#} -.-

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
12 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I u čemu je problem? Vlada SAD-a može prisluškivati cijeli svijet (a da ne spominjem teroriziranje, npr. napad na Libiju itd) i blokirati informacije npr o protestima koji se sada tamo događaju, lagati o stanju na bojištima, ne prikazivati slike svojih mrtvih i ranjenih, a Kina ne smije onemogućiti pristup nekim stranicama koje joj nisu po volji? Nema tu logike...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma do nasih podataka je najlakse doci oni svi suradjuju medjusobono T-com, m-tel i ostali jos ako si neko i nesto to je niss onda nazoves i pitaj da li mogu da dobijem broj od Marka Marica i imas ga.. Sta se brinete nece jos dolaziti letjelicama po nas {#}...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li Kina odgovorna i za probleme koje sam imao sa pristupom i tromošću GMaila iz Njemačke? Generalna tromost nekoliko zadnjih dana, i par puta nisam mogao poslati mail. Moguće da se ovaj put Google preračunao, da nisu krivi kineski špijuni nego neki nesavjesni zaposlenik (ili par njih) koji pokušava prikriti svoju grešku.

这是我的个性签名
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
newen kaže...

Ma do nasih podataka je najlakse doci oni svi suradjuju medjusobono T-com, m-tel i ostali jos ako si neko i nesto to je niss onda nazoves i pitaj da li mogu da dobijem broj od Marka Marica i imas ga.. Sta se brinete nece jos dolaziti letjelicama po nas {#}...

Neće još...ali kad počne faliti vode u svijetu, sigurno će nas pozdraviti tomahawk raketama kao što inače rade..

17 godina
neaktivan

Trebalo bi Kineze bombardovat pod izgovorom humanitarne katastrofe i zastite civila{#}

1 4 hvala 0
16 godina
Sigurno je neki Ping Pong kriv za to.
inox
16 godina

Ja odmah prestajem kupovati njihovo smeće sa eBaya, samo se šalim, neću nikad prestat

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uf baš volim kad mali imperijalist zeza večega imperijalistu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dženan kaže...

Je li Kina odgovorna i za probleme koje sam imao sa pristupom i tromošću GMaila iz Njemačke? Generalna tromost nekoliko zadnjih dana, i par puta nisam mogao poslati mail. Moguće da se ovaj put Google preračunao, da nisu krivi kineski špijuni nego neki nesavjesni zaposlenik (ili par njih) koji pokušava prikriti svoju grešku.

Imao sam isti problem u nedjelju.....jednostavno se nisam mogao prijaviti na Gmail. Ili bi bio toliko spor da se nije mogao koristiti. 

17 godina
neaktivan

Ukoliko nekoga zanima kako Kina to radi, evo link:

http://www.technologyreview.com/web/37074/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice