To kinezi karajte ih. Tražili mi u 2 navrata broj telefona, ja budala ukucam jer mi treba baš taj mail, morat ću broj promjeniti. Rođak se neki dan prijavio i nisu mu tražili broj woooot.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To kinezi karajte ih. Tražili mi u 2 navrata broj telefona, ja budala ukucam jer mi treba baš taj mail, morat ću broj promjeniti. Rođak se neki dan prijavio i nisu mu tražili broj woooot.
mene traže broj telefona već mjesecima, ali nedam im!
uostalom to njima ne znači jako puno, oni bez problema mogu doći do mojih podataka i broja telefona (nažalost).
Dao bog da sve saznali o meni,tak mi je svejedno..ceg se bojite.
Inace kazu da daš broj telefona za slucaj da izgubis pristup mailu.
Edit: I sta ako google ima tvoj broj telefona? Nisi ti neka veoma vazna osoba njima pa da te lociraju i dodju ti na vrata, zaboli njih za tebe. Znas da i na facebook-u mozes stavit svoj broj mobitela pa ce svi tvoji "frendovi" moc vidjet? I nikoo se ne buni
I što fali tome broju telefona.
Ja čovjeku koji ima milion poslovnih mailova na gmailu povratio tako lozinku i on bio zahvalan do neba.
Neš ti broja telefona. Ima ga u svakom imeniku!
OMG koliko paranoicnih ljudi uvdje.. odmah cim im das broj mobitela ce te locirati, doci do tebe nevidljivom letjelicom i strpati te unutra, gdje ce na tebi provoditi razne pokuse, ko fakin mali zeleni
-.-
I u čemu je problem? Vlada SAD-a može prisluškivati cijeli svijet (a da ne spominjem teroriziranje, npr. napad na Libiju itd) i blokirati informacije npr o protestima koji se sada tamo događaju, lagati o stanju na bojištima, ne prikazivati slike svojih mrtvih i ranjenih, a Kina ne smije onemogućiti pristup nekim stranicama koje joj nisu po volji? Nema tu logike...
Ma do nasih podataka je najlakse doci oni svi suradjuju medjusobono T-com, m-tel i ostali jos ako si neko i nesto to je niss onda nazoves i pitaj da li mogu da dobijem broj od Marka Marica i imas ga.. Sta se brinete nece jos dolaziti letjelicama po nas
...
Je li Kina odgovorna i za probleme koje sam imao sa pristupom i tromošću GMaila iz Njemačke? Generalna tromost nekoliko zadnjih dana, i par puta nisam mogao poslati mail. Moguće da se ovaj put Google preračunao, da nisu krivi kineski špijuni nego neki nesavjesni zaposlenik (ili par njih) koji pokušava prikriti svoju grešku.
Ma do nasih podataka je najlakse doci oni svi suradjuju medjusobono T-com, m-tel i ostali jos ako si neko i nesto to je niss onda nazoves i pitaj da li mogu da dobijem broj od Marka Marica i imas ga.. Sta se brinete nece jos dolaziti letjelicama po nas
...
Neće još...ali kad počne faliti vode u svijetu, sigurno će nas pozdraviti tomahawk raketama kao što inače rade..
Trebalo bi Kineze bombardovat pod izgovorom humanitarne katastrofe i zastite civila
inox
Ja odmah prestajem kupovati njihovo smeće sa eBaya, samo se šalim, neću nikad prestat
uf baš volim kad mali imperijalist zeza večega imperijalistu
Je li Kina odgovorna i za probleme koje sam imao sa pristupom i tromošću GMaila iz Njemačke? Generalna tromost nekoliko zadnjih dana, i par puta nisam mogao poslati mail. Moguće da se ovaj put Google preračunao, da nisu krivi kineski špijuni nego neki nesavjesni zaposlenik (ili par njih) koji pokušava prikriti svoju grešku.
Imao sam isti problem u nedjelju.....jednostavno se nisam mogao prijaviti na Gmail. Ili bi bio toliko spor da se nije mogao koristiti.
Ukoliko nekoga zanima kako Kina to radi, evo link: