koristi li itko kaspersky? ja sam 2010 nakon dosta godina eseta smart securitya presao na KIS,doduse zadovoljan sam sa KIS-om.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam prezadovoljan.
Ma najbolji anti virus koji sam koristio, a koristio sam dosta komercijalni od bitdifendera ,avg,eset ,ono doprilike prvi "5" po nekim mjerilima eh sad koliko je to vjerodostojno al uglavnom kaspersky je daleko najbolji bez nekih greski il zezancija da blokira i sto treba i netreba sto mi se desavalo kod drugi.Jedina moja zamjerka je sto trazi malo vise resursa al to se odnosi za one koji imaju malo starije racunare sto je kod mene slucaj.Uglavnom ko placa licencu kaspersky najbolje opcija .
Evo jos jedan post:
Koristio sam Aviru i to je jedan od najboljih antivirusa, medu prvima detektira trojance, ali slaba tocka mu je firewall, ima jako slab firewall odnosno basic. Kod Kasperskog mi je jedina slaba tocka, a mozda se nekome to dogodilo, jer meni se dogodilo 2 puta u 4 godina da proces bude na 100%. Isto tako imate neku foru kako dobiti besplatno godinu dana Kaspersky IS 2013 neznam tocno link..., ali na X stranicama imate kljuceve, a sa službene stranice skinete Kaspersky, stavite taj ključ i mirni ste najmanje 3 mjeseca, a s ovom forum i godinu dana.
Evo jos jedan post:
Koristio sam Aviru i to je jedan od najboljih antivirusa, medu prvima detektira trojance, ali slaba tocka mu je firewall, ima jako slab firewall odnosno basic. Kod Kasperskog mi je jedina slaba tocka, a mozda se nekome to dogodilo, jer meni se dogodilo 2 puta u 4 godina da proces bude na 100%. Isto tako imate neku foru kako dobiti besplatno godinu dana Kaspersky IS 2013 neznam tocno link..., ali na X stranicama imate kljuceve, a sa službene stranice skinete Kaspersky, stavite taj ključ i mirni ste najmanje 3 mjeseca, a s ovom forum i godinu dana.
odakle je taj tvoj post? imas vise infa