Karbonski prsteni za memoriju

poruka: 7
|
čitano: 1.446
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Karbonski prsteni za memoriju".
17 godina

aj jos kromirane felge uz ove karbonske dodatke i mora da ide 250 na sat xP

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

alaa pa logicno je da se kobalt poveze hexagonalnim ugljičnim prstenastim strukturama benzena ili grafena, pa se par atoma kobalta povezuje s karbonskim prstenom i "misli" da se nalazi povezan s drugim atomima kobalta...joj joj joj Smijeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Karbonski prsteni za memoriju
Mikovic_xD kaže...

karbonskim prstenom i "misli" da se nalazi povezan s drugim atomima kobalta...joj joj joj Smijeh

AAAAAAHAHAHAHAHAHHA "MISLI" mi je nesto najjace sto sam procitao ovaj mjesec :D  Ili sam se ovoliko raskesio zbog kofeina :)

17 godina

LOL. Atomi "misle" - ako misle znači da su živi. Hehe šalu na stranu. Atomi su stabilni u takvoj vezi što znači da nema lakog pucanja veza. Super je ovo za kojih par godina moći čemo još više podataka pohraniti na hard diskove.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 10:19 (Hummer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sad će netko otkriti i kako povećati brzinu čitanja i pisanja tih medija, pa će SSD-ovi otići pa-pa! Belji se

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

0 0 hvala 0
17 godina

konačno čemo imati mini sD od 10 terabajta. baš mi to treba za moju kolekciju star trekaCool

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 12:39 (alien).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo je odlično, za koju godinu če HDD od 500 terabajta doči ako današnji od 500 GB.Cool

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice