Ljudima se vjerojatno neda update-at ili jednostavno ne žele (dapače neki još ni neznaju koji su početnici u tome)...
Dođem u odvjetnički ured kad na kompu instaliran win 98. Ali radi bez problema. Ljude jednostavno nije briga niti se ne zamaraju koji im je IE instaliran.
Korištenje IE 6 je jednostavno kriminal..
Zašto ?
Uredsko računalo koje se koristi za povremeno slanje mailova, malo čitanja on-line novina itd neće pretrpjeti veću štetu s IE6.
Ljudi ga malo pretjeruju s tim IE.
IE 8 je super. Trenutno ga koristim.
ja ga ne mogu smisliti! Na svom kompjuteru koristim Camino.
Tako si casual... Pravi korisnici (kao ja) spoje si žice na unutarnju stranu nadlaktice i primaju kód web stranice u obliku prilično jakih elektrošokova koji označavaju nule i jedinice koji potom u glavi manualno kompajliraju i tako surfaju Internetom. 
Zašto ?
Uredsko računalo koje se koristi za povremeno slanje mailova, malo čitanja on-line novina itd neće pretrpjeti veću štetu s IE6.
Ljudi ga malo pretjeruju s tim IE.
To je, ali puno sigurnije je koristiti IE8, a skinut i instalirat ga je lako..
I uzmi u ozbir da se tu ne radi samo o uredskim računalima, evo recimo neki dan sam išao kod tetke sredit joj komp i imala je IE6, dosta često visi na netu.. praktički je komp stalno upaljen.
Naravno, bio je pun virusa..
Tako si casual... Pravi korisnici (kao ja) spoje si žice na unutarnju stranu nadlaktice i primaju kód web stranice u obliku prilično jakih elektrošokova koji označavaju nule i jedinice koji potom u glavi manualno kompajliraju i tako surfaju Internetom. 
Uljepšao si mi dan
pa kad se vec ide na noviji preglednik zasto odma ne ic na firefox il chrome
geek! 
Najbolje od svega je kako se nije mogla izbjeći propaganda:
In a study by NSS Labs, Internet Explorer 8 caught socially engineered malware 85% of the time compared to Firefox 3's 29%,
Safari 4's 29% and Chrome's 17%1.
Dođem u odvjetnički ured kad na kompu instaliran win 98. Ali radi bez problema. Ljude jednostavno nije briga niti se ne zamaraju koji im je IE instaliran.
Daj i njihovo ime da ljudi ne idu tamo. Ne bih voleo da mi bilo šta u životu zavisi od glatkog funkcionisanja kompanije koja na svojim računarima koristi Win98, niti da se moji bitni podaci nalaze na njima.
pa kad se vec ide na noviji preglednik zasto odma ne ic na firefox il chrome
zato što 90% ljudi iz moje firme i građana vulgaris uopće nije čulo da se na internet može i s nečim drugim osim one ikonice IE s kojom si odjednom na webu.
a ni ne zanima ih jer je njihov kompjuter "tvornički podešen" pa nije dobro nešto čačkati.
Daj i njihovo ime da ljudi ne idu tamo. Ne bih voleo da mi bilo šta u životu zavisi od glatkog funkcionisanja kompanije koja na svojim računarima koristi Win98, niti da se moji bitni podaci nalaze na njima.
Ostali kompovi su na xp-u. Komp 10 godina nije zakaza a i "tvoji bitni podaci" se ne drže baš na računalima tj. da sve rikne svi predmeti su na sigurnom.
U tom slučaju ok, ako je to jedini takav komp i redovno rade backup, to zvuči mnogo ozbiljnije nego "Win 98 sasvim adekvatno odgovara potrebama jedne advokatske kancelarije", što je otprilike način na koji sam shvatio tvoj prethodni post.
Doduše, čisto sa stanja održavanja računara u toj kancelariji i njihove interoperabilnosti, nisam siguran koliko je zgodno i racionalno držati jednu jedinu "nestandardnu" konfiguraciju i OS, ali dobro, možda žele da vintage opremom pokažu da imaju tradiciju. 
.. možda žele da vintage opremom pokažu da imaju tradiciju. 
Ili tako nesvjesno pokazuju da toliko loše posluju da nemaju novca da si kupe barem Win XP
.
BTW, IE6 bi trebalo zakonom zabraniti. Nema goreg nego kad moraš brinuti o IE "standardima" kad radiš web stranicu/aplikaciju. Sva sreća da su istrijebili sve IE prije 6.0 jer bi tek to bio kaos. Netko je spomenuo mogućnost da se IE8 instalira sa novim SPom - mislim da SPova za XP više neće biti (ništa nigdje nije najavljeno) a onaj tko ima legalne windowse, ima i normalan Update i dobio je IE7 već odavno.
zato sto postoje PUUNO bolji browseri od IE-a...
Zašto sam ja dobio 6 TD?

Zato što se ne slažu s tvojim korištenjem IE8 i misle da loše utjeće na tebe 

zato što te nevole...hahahhah
jako duhovito. i jos dobije 16 thumbs upova, žalosno.
zato što te nevole...hahahhah
još duhovitije, ne znam šta da kažem, humor na bug forumu je stvarno strašno žalostan, trebalo bi ovakve primjerke redovito mlatit.
Kad sam bio u Zagrebackoj banci u Splitu sa ocem (uzeli smo kredit od 66000 EUR) otisli smo u ured gdje su tete koje se time bave i imali su Windows 95 na kompu. Meni je bilo pomalo smijesno ali eto ako im radi cemu mijenjati.
još duhovitije, ne znam šta da kažem, humor na bug forumu je stvarno strašno žalostan, trebalo bi ovakve primjerke redovito mlatit.
el ima ko palicu 
Kad sam bio u Zagrebackoj banci u Splitu sa ocem (uzeli smo kredit od 66000 EUR) otisli smo u ured gdje su tete koje se time bave i imali su Windows 95 na kompu. Meni je bilo pomalo smijesno ali eto ako im radi cemu mijenjati.
A cuj pa to ti je E-Hrvatska StonAge Version nista cudno tak je to kod nas.
U banci imaju za fasadu od mramora ali za osuvremenit informatiku nemaju normalno skupo brate.
Zašto sam ja dobio 6 TD?

Zato što je IE8 daleko od super, da si rekao dobar to bi prošlo.
jer je microsoftov i ne poštuje standarde, a to nije popularno 
Ja trenutno KORISTIM Internet Explorer. Inače sam bio i na Firefoxu, nedavno počeo razmišljati o Chromeu. Inače ne navijam ni za koga, a po meni je Chrome najzapostavljeniji od najkvalitetnijih, a ovaj IE sam ostavio jer nisam još mjenjo otkad sam Win7 instaliro. I da, ne dajem TD za poklonike Microsoft proizvoda.
Iskreno, po tome bi se i Firefox trebalo ignorirati. Nikako da dostignu 100/100 na acid3 testu, dok Opera, Chrome i Safari već neko vrijeme rade na ubrzanju i HTML-u 5 jer nemaju pametnijeg posla.
Od svih browsera najzastupljeniji je IE (drži 80% tržišta). Ostalih 20% drži Firefox Mozilla, koja je jedina načela IE u postocima. Ostali nisu spomena vrijedni.