Kako izgleda MAXtv HD?

poruka: 12
|
čitano: 2.276
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako izgleda MAXtv HD?".
17 godina
neaktivan
Kako izgleda MAXtv HD?

Ej veseljaci... prilog o HD-u ste snimili kamerama niske rezolucije, pa to mozemo vidjeti streamano s neta u jos nizoj rezoluciji, a cak i slike uz clanak su niske rezolucije i posebno mutne.

Zar je bas tako strasno kad bi citatelji uspjeli vidjeti ono o cemu zapravo pisete - kako izgleda MAXtv HD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Kako izgleda MAXtv HD?
ajde ti skidaj 2h video od 2min!
18 godina
Ag008 kaže...
ajde ti skidaj 2h video od 2min!
 Baš. Koji lik.
18 godina
Kako izgleda MAXtv HD?

ja vidio, izgleda normalno, bez kockica i raspadanja slike kod kompleksnijih scena. Moglo bi se reci, prava digitalna telvizija Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kako izgleda MAXtv HD?

he he, odmah staviš golu tetu, i bilo što se proda

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kako izgleda MAXtv HD?

Sad će bit: "Ali vaša centrala nemože...", "stari uređaj...", "Kako mislite trza?", "isključite, sačekajte pa upalite uređaj", "isključite, sačekajte pa upalite uređaj", "isključite, sačekajte pa upalite....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kako izgleda MAXtv HD?

Mene interesira kako ce se MaxTV HD slagat s brzim paketima DSL-a.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rain Man kaže...

Mene interesira kako ce se MaxTV HD slagat s brzim paketima DSL-a.

Istina, a uz to kazu da maxtv ne utjece na internet, ma nije vraga crnog... ping na serverima di sam igrao bio mi je 40-32, sada mi je 44-60, na njemackim serverima di mi je bio 44-52 sada mi je 56-76... sta ce biti kada to dodje... omg i to po cijele dane nesto "kenja" da se tako izrazim... 1h valja ping 5h nevalja... nemozes nekad ni skidat sa interneta kako treba, katastrofa. Kako znam? Pa znam po X mojih prijatelja koji nemaju maxtv i imaju sve normalno, i meni se to pocelo sve dogadjat otkad sam uzeo maxtv....

roX!
18 godina
neaktivan
Kako izgleda MAXtv HD?

U svezi svega ovoga evo jedne interesantne vijesti:

Kraj za Croatelov DVB-T multipleks?
Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 13:19

Digitalni zemaljski multipleks hrvatske telekomunikacijske tvrtke Croatel prestao je sinoć sa emitiranjem sa odašiljača u gradu Zagrebu, gradu Rijeci i nedavno postavljenog odašiljača u gradu Splitu.

Croatel je svoj digitalni multipleks u Zagrebu emitirao na kanalu UHF 24 i to u DVB-T1 normi i Mpeg4 kompresijskom standardu, a signalom je pokrivao veći dio grada. U Rijeci se emitirao sa kanala UHF 60, a u gradu Splitu plan je bio emitirati sa kanala UHF 22. U digitalnom multipleksu su emitirali sljedeći kanali: HRT 1, HRT 2, HRT Plus, RTL Televizija, Nova TV i Discovery HD Europe. Croatel je u svojem multipleksu emitirao i EPG (Elektronski programski vodič) i to na svim domaćim kanalima.

više na http://hr.satelitv.net/jumpto.asp?ref=news&cat=44&id=3202

Dakle po stoti put dokazujemo kako se stvari kroje kod nas na balkanu.  Daklem, Mudri zove  prijatelja Iva da riješi na brzaka smetala koji koče eventualni profit njegovoj monopolskoj firmi T-COMu, i to baš uoči startanja HD multipleksa na nečemu što se  zove MAXTV, sa uslugom koja se plaća  pretplatom. Također, isto ukidanje frekvencija croatelu se događa malo neposredno  prije europskog prvenstva u nogometu, te brzo dolazeće olimpijade, dok su pregovori sa hrtom najvjerojatnije bili obavljeni, kako bi se puku hrvatskom onemogućio prijem istih popularnih priredaba potpuno besplatno kroz croatelov multipleks!

Ne moram napomenuti da će se HD prijenosi utakmica preko MAXTVa naplaćivati kroz pretplatu za isti.

(p) & (c) Dario - 2008
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2008 20:25 (Dario).

0 0 hvala 0
17 godina
Kako izgleda MAXtv HD?

Nitko nikog ne prisiljava na MAXtv. Ako se vec odlucis, trebao si se raspitat prije i ako mislis da ce biti problema ne uzet to cudo. Ustedis tih 60, 70 (kolko vec) kuna. Ja ga recimo nemam zbog cinjenice da skoro pa uopce ne gledam TV, a nemam zenu i djecu da po cjele dane saltaju programe. Jedina stvar koja bi me interesirala je HD euro i olimpijske, al ima drugih nacina da se to gleda iako mozda nisu nasi spikeri. :)

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nicky kaže...

he he, odmah staviš golu tetu, i bilo što se proda

Ma sigurno ako nisu rezoluciju, bar su tetu pogodili, he he SmijehSmijeh
18 godina
protjeran
Rain Man kaže...

Nitko nikog ne prisiljava na MAXtv. Ako se vec odlucis, trebao si se raspitat prije i ako mislis da ce biti problema ne uzet to cudo. Ustedis tih 60, 70 (kolko vec) kuna. Ja ga recimo nemam zbog cinjenice da skoro pa uopce ne gledam TV, a nemam zenu i djecu da po cjele dane saltaju programe. Jedina stvar koja bi me interesirala je HD euro i olimpijske, al ima drugih nacina da se to gleda iako mozda nisu nasi spikeri. :)

cek,to ono kad ti potpishesh samo na probni rok, oni ti donesu sve shto treba, a ako ti to sam ne vratish tako da to odnesesh u odredjenom roku nazad kod njih oni PRETPOSTAVLJAJU da ti to zelish i AUTOMATSKI naprave da si ti pretplatnik na dvije godine iz cega se ne mosh izvuc bez penala?
a josh smjeshnije je shto MaxADSL nigdje u gornjespomenutom ugovoru ne spominje, pa ti mosh prekinut MaxADSL, a bez njega ne mosh gledat MaxTV
bash me zanima kako ce to rijeshit

zelim,hocu,mogu
al neam koga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice