I JooJoo na razudbi

poruka: 4
|
čitano: 972
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I JooJoo na razudbi".
18 godina
I JooJoo na razudbi

Tablet koji nema OSa nego samo browser, i jos taj browser ne pokazuje dobro stranice... Epic fail!Smijeh

Think locally, act globally...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I JooJoo na razudbi

Al je bolji od ipada. /sarkazam

0 0 hvala 0
17 godina
RE: I JooJoo na razudbi
SupremeCommander kaže...

Tablet koji nema OSa nego samo browser, i jos taj browser ne pokazuje dobro stranice... Epic fail!Smijeh

Ima OS, os je linux, samo ne znam koja distribucija, browser je raden u kucnoj radinosti, nije neki komercijalni, tako da je za ocekivat da ce bit mana, al ce zato i podrska vjerojatno bit dobra s redovitim nadogranjama.

16 godina
neaktivan
RE: I JooJoo na razudbi
Renesis kaže...
SupremeCommander kaže...

Ima OS, os je linux, samo ne znam koja distribucija, browser je raden u kucnoj radinosti, nije neki komercijalni, tako da je za ocekivat da ce bit mana, al ce zato i podrska vjerojatno bit dobra s redovitim nadogranjama.

A bogme nije neka mudrost napraviti browser. Vjerojanto su loše implementirali webkit ili gecko, a ako su radili svoj engine (što je malo vjerojatno) onda nisu normalni :-).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice