Jodi Foster diže SETI iz mrtvih

poruka: 37
|
čitano: 4.887
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jodi Foster diže SETI iz mrtvih".
16 godina
neaktivan

207.000$ za medicinu je kap u moru, a za seti skoro cjelo more, SETI se gotovo od početka najviše oslanjao na donacije.

Malo više o tome pgledajte na: http://www.seti.org/page.aspx?pid=235

POSJETITE: http://www.speedtest.net/wave/d2d7601cbc23a8a8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OFFTOPIC: decki mozda nisam spavao ovu noc, al pa ne vjerujem da zato ne bih mogao pronaci nastavak filma Kontakt, dajte pomognite xD 

Edit: ili se u toj vijesti drugi dio filma odnosi na drugu polovicu istog filma?

FusRoDah!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 14:45 (KIKIC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SETI zapravo predstavlja ljudsku znatiželju i kao takav apstraktan koncept, teško ga je smjestiti u današnja 'ozbiljna istraživanja'.

Dokle god se novac troši na besmislene ratove i ubijanja, SETI ce po mome biti i ostati daleko mudrijii i logičniji izbor utrošenih sredstava te se nadam da će ljudi i dalje podržavati i donirati ovu genijalnu ideju koja nam možda jednog dana pruži konkretne odgovore na jedno od najvažnijih pitanja za cijelo čovječanstvo; da li smo sami u svemiru?

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Jodi Foster diže SETI iz mrtvih
KIKIC kaže...

OFFTOPIC: decki mozda nisam spavao ovu noc, al pa ne vjerujem da zato ne bih mogao pronaci nastavak filma Kontakt, dajte pomognite xD 

Edit: ili se u toj vijesti drugi dio filma odnosi na drugu polovicu istog filma?

Ovo drugo :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina

U SETI su ili nesposobni ili se taj projekt koristi u totalno druge svrhe.

0 0 hvala 0
17 godina
dd.inc kaže...

ne kužim što si htio reći.

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
17 godina
crozoki kaže...
dd.inc kaže...

ne kužim što si htio reći.

Doktor znanosti jamačno ima insajderske informacije, znaš, da u stvari razbijamo passworde za FBI ili tako nešto... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice