Jeftiniji XP za ULPC-je

poruka: 9
|
čitano: 1.174
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji XP za ULPC-je".
17 godina
protjeran
Jeftiniji XP za ULPC-je

Diskriminacija na djelu.

Znači tko ima više  para platiti će više, tko  ima manje para platiti će manje. Koliko onda zapravo vrijede windowsi?

Nije li to još jedna dobra prilika da sa MSu pljusne tužba u iznosu od bar pol milijarde EURića, tek toliko, za početak.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeftiniji XP za ULPC-je

Joj jesu ovi iz Ms ofirni..... politika im nije glupa, nece trziste za slabije prijenosnike pusititi linuxu, ali zato o Visti daju drugu sliku... ma kontate me

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeftiniji XP za ULPC-je

Kak' bi rekli "nemreš bilivt". :D

Arch user, Don't Panic!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2008 14:21 (Tux Slave).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jeftiniji XP za ULPC-je

Cijenu definira proizvodac. Trziste odlucuje zeli li tu cijenu platili ili ne. Pa nije na zapadu kao u hrvatskoj gdje ce neka komisija ili vlada odredivati kolika cijena na sl.obodnom trzistu mora biti.

17 godina
neaktivan
RE: Jeftiniji XP za ULPC-je
Alen kaže...

Joj jesu ovi iz Ms ofirni..... politika im nije glupa, nece trziste za slabije prijenosnike pusititi linuxu, ali zato o Visti daju drugu sliku... ma kontate me

Ne.
17 godina
neaktivan
Jeftiniji XP za ULPC-je

Windowsi za 26 dolara? Napokon ih naplaćuju onoliko koliko i vrijede.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jeftiniji XP za ULPC-je

Ocekivan korak Microsofta, ipak se radi o u prosjeku oko $29.00 x 7 000 000 units na XP-u koliko se realno da ocekivati pa vi pomnozite i vidite sami.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jeftiniji XP za ULPC-je

Ovaj XP ima tu cijenu do određenog limita za memoriju.

Uz neznatno manju cijenu, linux kompjuteri će imati najmanje duplu memoriju.

Zbrojite razliku u cijeni zbog hardware-a i dodajte cijenu OS-a, dobit ćete stvarnu vrijednost koju gubite zbog ljubavi prema Micro$oftu.

Ali kupac je 'gazda', zar ne?

Nikola Tesla and My Thoughts:
http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeftiniji XP za ULPC-je

Ok, budem onda nekako se snasao i kupio nekoliko licenci sa zvoje opterone. Bude to radilo i na jacim konfiguracijama ??? Jedva cekam da se legaliziram :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice