Jeftiniji čipovi iz AMD-a

poruka: 58
|
čitano: 7.093
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji čipovi iz AMD-a".
13 godina
Re: Jeftiniji čipovi iz AMD-a
metallic kaže...

Samo da famozni "bang for buck" postane "bang for kune", i to je to sve do highest end konfi. Iako bi volio da su i fx 8350 ubacili na tu listu sniženja, ali dobro je i ovako.

Pa fx 8320 je isti taj procesor, samo s snizenim taktom, u 2 klika ga pretvoris u fx 8350, a ide skroz do 5.0 ghz sa kvalitetnim hladenjem

14 godina

U stvarnosti rijetko koji ide na 5.0Ghz {#}. Ono za validaciju samo uopće niti nepriznam kao išta bitno.

13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

U stvarnosti rijetko koji ide na 5.0Ghz {#}. Ono za validaciju samo uopće niti nepriznam kao išta bitno.

Istina, ako ne moze radit 24/7 na tom taktu onda i da ide na 9 Ghz, obicnom korisniku to nije vazno.

13 godina
mazy651 kaže...
metallic kaže...

Samo da famozni "bang for buck" postane "bang for kune", i to je to sve do highest end konfi. Iako bi volio da su i fx 8350 ubacili na tu listu sniženja, ali dobro je i ovako.

Pa fx 8320 je isti taj procesor, samo s snizenim taktom, u 2 klika ga pretvoris u fx 8350, a ide skroz do 5.0 ghz sa kvalitetnim hladenjem

Ne znam baš da je isti, ako ima viši takt na istom naponu, onda je možda bolji primjerak. Ma bilo koji od 6300 do 8350 bio bi dobar, al htio sam kupit taj flagship jer nikad nisam imao najjači proc od intela ili amd-a. {#}

edit: ne treba mi baš 5.0 ghz.

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 10:27 (metallic).
12 godina
neaktivan

nemogu ti poslat poruku limit za 24 sata 8246 loz

buke
13 godina
neaktivan
buke kaže...

nemogu ti poslat poruku limit za 24 sata 8246 loz

???

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 18:17 (Mile 74).
17 godina
redneck kaže...

A ništa,kud svi Turci,tud i mali Mujo..Kupim nekoliko kilograma,pa podijelim klincima po susjedstvu..{#}

Joj, naporan si. Čovjek bi na temelju tog egotrolinga očekivao da su na intelu windoze drugačije, a igrice duplo ljepših vizura, negativaca i radnje. Kad ono...
13 godina
Se7en kaže...

Al vidi sad ovo!

U extreme digital cijena fx6300 modela bila prije neki dan 869kn a sad čim je glasina o snižavanju cijena nekih modela procesora pa tako i ovoga spomenutog procurila odmah se digla na 999kn.

Tipični primjer naših trgovaca,prvo povise cijenu pa kao kasnije smanje da ispadne da su ih kao smanjili a ustvari zarade debelu profit.

Sramota,što drugo reči.

tocno tako, sad gledam i neke druge trgovine i fx serija poskupila i do 200 kuna.. koji sugavi balkanski ciganluk/mentalitet.. joj jesu me izivcirali sad bi im sve po spisku {#}

13 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
Se7en kaže...

Al vidi sad ovo!

U extreme digital cijena fx6300 modela bila prije neki dan 869kn a sad čim je glasina o snižavanju cijena nekih modela procesora pa tako i ovoga spomenutog procurila odmah se digla na 999kn.

Tipični primjer naših trgovaca,prvo povise cijenu pa kao kasnije smanje da ispadne da su ih kao smanjili a ustvari zarade debelu profit.

Sramota,što drugo reči.

tocno tako, sad gledam i neke druge trgovine i fx serija poskupila i do 200 kuna.. koji sugavi balkanski ciganluk/mentalitet.. joj jesu me izivcirali sad bi im sve po spisku {#}

Jedino je u Linksu poskupio FX 8320. Trenutno ga nemaju na stanju ali imaju novu cijenu od 1399kn, dok je prije samo nekoliko dana bila preko 200kn manja.

17 godina
odjavljen
Mile 74 kaže...

Jedino je u Linksu poskupio FX 8320. Trenutno ga nemaju na stanju ali imaju novu cijenu od 1399kn, dok je prije samo nekoliko dana bila preko 200kn manja.

Links je smeće a uvijek kupujem tamo jer gotovo da nemam izbora u Osijeku. Mater im...

Freak Show Inc.
17 godina
Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

I zapravo svi dižu cijene???

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina

Jednom rijecju, nasi trgovci su BANDA, sada su brzo digli cijene i do 200 kn za amd procesore 

fuj

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kakvi smradovi, ne vjerujem... {#}

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina

eh, šta san ja reka, ahahah, ovo je tuga. čemer jad!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Aha. I ako sam dobro shvatio, poslije će vratiti na originalnu cijenu i reći da su, evo shodno
AMDovim novim preporukama cijene "pojeftinili" ? Pa kako, barem je taj extreme digital mađarski,
zar su i oni tako brzo usvojili naš način poslovanja?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

a jesu mudri 
bas su BANDA svi od reda  

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Arnold Layne kaže...

a jesu mudri 
bas su BANDA svi od reda  

Kak bi rekel Mamic, na*ijem ih sve na ku*ac

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 19:15 (mazy651).
16 godina
Ficho28 kaže...
zmedic kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Joj sto su smijesni ovi intelovci sto su dali hrpetinu love za intel procesore a AMD pocinje nuditi sve vise i vise i vise za sve manje love, pa sad iz jada lupaju TD-ove na sve postove. 

Sad ce im najjaci argument biti "ako je jeftino mora biti smece" LOL.

Vidi ne osporavam to da su intelovi skupi, ali evo ja sam jedan od onih koji se kleo u AMD i uvijke tvrdio da je intel bacanje para, da AMD nije toliko slabiji... i ekipa me nagovarala aj kupi intel pa ces vidit i tako je i bilo. Platis puno ali vjeruj mi razlika je vise nego ocita, pogotovo tamo di treba procesorske snage. AMD nije los, i omjer ulozeno dobiveno je dobar, ali se ne moze mjeriti sa intelom.

Tipicni intelovac i njegovo razmisljanje {#}

Tipicni odgovor nekoga koji nema sta pametnije za napisati ali ipak mora nesto da bude vidjen... {#}

Fool for a day, King for a lifetime...
17 godina
zmedic kaže...
Ficho28 kaže...
zmedic kaže...

Vidi ne osporavam to da su intelovi skupi, ali evo ja sam jedan od onih koji se kleo u AMD i uvijke tvrdio da je intel bacanje para, da AMD nije toliko slabiji... i ekipa me nagovarala aj kupi intel pa ces vidit i tako je i bilo. Platis puno ali vjeruj mi razlika je vise nego ocita, pogotovo tamo di treba procesorske snage. AMD nije los, i omjer ulozeno dobiveno je dobar, ali se ne moze mjeriti sa intelom.

Tipicni intelovac i njegovo razmisljanje {#}

Tipicni odgovor nekoga koji nema sta pametnije za napisati ali ipak mora nesto da bude vidjen... {#}

Pa dobro, nisu ni tvoje izjave neko otkrovenje i vrelo informacija, nego obične stereotipne
nekonkretne floskule. Koji intel? Šta je "puno"? U čemu ti mjeriš da se mjeriti nemože?
A ako se nemože mjeriti, kako to onda "više nego očita razlika" ? Kužiš, jel.

Ne slažem se ni ja sa njegovom izjavom "tipični intelovc" jer je kretenski djetinjasto
biti u nekakvom taboru i grupi štovatelja naljepnice.
No možda ja onda nisam tipični intelovac, nemam pojma.

14 godina
neaktivan

hoće li Bug sad o tome neovisno pisati?

mislim, o tome kako je stoka podigla cijene kako bi ih onda mogli "spustiti"

nama u hrvatskoj hitno treba zakon da se sniziti može cijena samo koja je barem mjesec dana stara

3 0 hvala 0
16 godina
nebuloZZa kaže...

hoće li Bug sad o tome neovisno pisati?

mislim, o tome kako je stoka podigla cijene kako bi ih onda mogli "spustiti"

nama u hrvatskoj hitno treba zakon da se sniziti može cijena samo koja je barem mjesec dana stara

definitivno, samo kako doći do toga, kad su svi u igri??

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina

Gamad su ti nasi trgovci stvarno, ali sta se tu nista ne moze uciniti? Sta nije takvo manipuliranje cijenma protuzakonito?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

potrosacki kod ? :D

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arnold Layne kaže...

potrosacki kod ? :D

Nema to šta radit u toj emisiji,Izlanuo se od koje ionak nema previše koristi u praksi to sigurno.Trgovac može stavit cijenu koju hoče pa ko je naivan, i neupučen te ljen istraživat kupit če neki proizvod po znatno višoj cijeni kao u ovom dole vrlo drastičnom Ronis primjeru nije procesor ali nebitno kaj drugo.Smijeh{#}Iznenađen

http://www.ronis.hr/canon/687/fotoaparat-canon-powershot-sx240hs-silver-poklon-memorijska-kartica-8gb/SX240HS_silver/

http://www.svijet-medija.hr/p/Fotoaparat-Canon-PowerShot-SX240HS-Silver/42896/

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina

Ovo je izgleda slučaj kad trgovci saznaju za sniženje od proizvođača pa prije toga kolektivno poskupe iste artikle, da bi sniženi proizvodi ostali na "staroj" cijeni.

Inače, razlika u cijenama uvjek je prisutna u raznim trgovinama, i tu je kupac dužan malo istražiti, ako želi jeftinije proći. U ovom podlom namještanju cijena nekog dijela trgovaca, trebalo bi ih raskrinkati ili bojkotirati malo spomenute proizvode da se opamete. Možda kupnjom kod poštenijih nagradit druge i sebe...

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Eto AMD opet spušta cijene, ja sam ovaj put izdvojil samo FX-6300 onak usput jer je omjer uloženo i dobiveno ubitačan fučkaj ga.{#}Nevinašce

http://www.cpu-world.com/news_2013/2013050101_AMD_cuts_prices_of_desktop_CPUs.html

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rambox kaže...

Eto AMD opet spušta cijene, ja sam ovaj put izdvojil samo FX-6300 onak usput jer je omjer uloženo i dobiveno ubitačan fučkaj ga.{#}Nevinašce

http://www.cpu-world.com/news_2013/2013050101_AMD_cuts_prices_of_desktop_CPUs.html

Fenomenalne cijene, još jednom wow amd. Pretpostavljam da će brzo nova linija kad ovako ruše cijene?

P.S. Zašto bi neko uzea fx 4300, kad za 4 $ više imaš fx6300, mogli su jos malo srusit fx4300 :P

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice