Izgled iPhonea 5

poruka: 138
|
čitano: 19.267
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izgled iPhonea 5".
15 godina
protjeran
Re: Izgled iPhonea 5
petar269 kaže...

zamisli dođeš iphone 5 u Hrv, ti onako sav sretan dolazis doma iz t-mobila sto si potrosio 10 000 kn na jos jedan te isti uređaj kad ono hop..ispade iphone...polupa se ekran..i 10 000kn oslo u vjetar :P

ne govori gluposti

iphone 5 i ako bude toliko kostao nitko ga nece kupiti u slobodnoj prodaji vec i u tarifi kao i vceina ljudi koja je kupila 3g,3gs i 4

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
neaktivan

a da?

kad ti se mob razbije ko ce ti placat pretplatu? 

da nece nasa Jaca?

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
17 godina
Izgled iPhonea 5

Danas prodao svoj 3gs, 

i dalje kažem da je iphone zakon samo se trebamo istinski pitati dali nam to zaista treba, nisu mali novci.

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
petar269 kaže...

a da?

kad ti se mob razbije ko ce ti placat pretplatu? 

da nece nasa Jaca?

A to ti se nemože dogoditi ako kupiš neki drugi smartphone? Istina jedino što ćeš manje para dati jer su uglavnom cijene 4500kn, ali i iphone u simpa paketu te toliko dođe i onda ga sam otključaš u 5 minuta{#}

A pretplatu bi bože moj koristio u nekom drugom mobitelu, pretplata nije vezana za uređaj nego sim karticu...

Stoja
15 godina
protjeran
Izgled iPhonea 5
@petar269 Jel ti imas 14 godina i dosadno ti je u nedilju navecer pa si uvatio spamat po forumu?
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 23:07 (Toni93).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja samo hocu reci da iphone niakd nebih uzeo samo zbog cijene...jer apple-ovi proizvodi su novcano precijenjeni(barem u hrv)

normalno mac racunalo se nemoze naci ispod 11000 kn..dok u sad-u kupis za li-la 1500$ .

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 23:10 (petar269).
17 godina
Izgled iPhonea 5
I certainly hope Tim Cook is more reasonable
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Ne postoji mobitel kao iPhone.Imao sam svega,od DHDa,obicnog Desirea,i jos par mobitela,no 4ka je 4ka.

Premoacn HW kao pocetak,nenadjebiv ekran,TS da ne govorim,pravo malo cudo.

Svi mobiteli djeluju kao jeftine igracke pored njega,cak i 3GS.

Nisam neki fanboy,iPhone mi najvise odgovara zbog brzine,funkcionalnosti i jednostavnosti.

I da.

Da nije bilo Appla...

Tko bi progurao smartphoneove?

Dok nije izasao iPhone,smartphoneovi su bili u magli doslovno.

Da nije izasao iPad?

Tko bi potegao ostale proizvodace da krenu s tabletima?

Bilo ih je i prije,ali ne da nisu valjali nego su bili smjesni.

Morate se pomiriti,Apple proizvodi PREMIUM proizvode,to je segment za sebe,kombinacija izlgeda i performansi,sa brutalnim SWom.

Nenadjebiva kombinacija.

Porez na budale?

Dode isto kao i DesireHD,a iako je HWski slabiji,opet je osjetno brzi.

A za 5icu,iskreno jos ne vidim cemu,i forsiranje ovih dual cpu-a i 1gb rama,kad je recimo i 3GS HWski jos uvijek sposoban za sve.

Vidjeti cemo sto nas ceka kasnije,ionako aplikacije koje koriste te performanse su jedino-igre,a kompleksne igre na mobitelima failaju zesce,Angry Birds recimo je najbolji primjer jednostavnosti i vrhunske igrivosti.

Ostalo je na vama.

Moj PC  
5 5 hvala 0
17 godina
CRT kaže...

Da nema Nikole Tesle mi bi sada spamali u forumu u mraku  {#}

Kak da ne, da nije bilo tesle bio bi neki edison ili neki treći lik ili ....

17 godina
odjavljen
Toni93 kaže...
petar269 kaže...

zamisli dođeš iphone 5 u Hrv, ti onako sav sretan dolazis doma iz t-mobila sto si potrosio 10 000 kn na jos jedan te isti uređaj kad ono hop..ispade iphone...polupa se ekran..i 10 000kn oslo u vjetar :P

ne govori gluposti

iphone 5 i ako bude toliko kostao nitko ga nece kupiti u slobodnoj prodaji vec i u tarifi kao i vceina ljudi koja je kupila 3g,3gs i 4

Kada kupiš mobitel na pretplatu na 2 godine, sljedeći možeš kupiti tek za 21 mjesec (ako nisi još bio pod ugovorom kada si kupovao). Kada izgubiš ili razbiješ mobitel, šteta je onoliko kolika je stvarna vrijednost mobitela čak i ako si ga ti dobio besplatno.

Stoja kaže...

A to ti se nemože dogoditi ako kupiš neki drugi smartphone?

U pravilu veći ekran lakše puca i ekran bliže rubu mobitela lakše puca, tako da postoji velika opasnost da ekran bude osjetljiviji nego na nekom drugom smartphone-u (a definitivno će biti i skuplji za zamjenu).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Ja jedva kupio 3GS,kakav jos 5

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U pravilu veći ekran lakše puca i ekran bliže rubu mobitela lakše puca, tako da postoji velika opasnost da ekran bude osjetljiviji nego na nekom drugom smartphone-u (a definitivno će biti i skuplji za zamjenu).

Pa ako te toliko strah onda jednostavno kupi one futrole što ga štite(ima neka za iphone 4 frajeri ga bacali po 20 metara, bacali ga u zid i sl, i niš mu nije bilo. I moj desire ima dosta velik ekran i također da nezgodno padne na tvrdu podlogu može puknuti i slomiti se, svi novi smartphonovi su više manje osjetljivi jer imaju 3,5-4,3'' ekrane. I opet meni možda nije ekran od ruba do ruba, ali je ona plastika/staklo, tako da to je sve to vrlo slično, to što bi ovaj bio malo osjetljiviji ne čini razliku i jedan i drugi će puknuti sa neke više visine ako padnu na ekran...iphona jedino jebe ako i na zadnji dio padne jer je i on od stakla{#}

Stoja
17 godina
artfull kaže...

Tako je!!!

Prije Volkswagena, auti nisu postojali!

All praise the Volkswagen!

- Psiho246
17 godina
BMK kaže...
Da nije bilo Appla...

Tko bi progurao smartphoneove?

I kažeš da nisi fanboy. Jel čitaš ti šta pišeš? Smartphone je postao popularan i prije ajfona. Prvo njokie sa s60, and SE sa P serijom. Sjeti se samo kokav je show bio kad je izašao 6600 ili p900, pa ond tytn, bio najpoželjniji telefon. Ne kažem da apple nije pridionio popularosti ali da je on sam progurao smartphone to nikada neće biti istina. Napravio bit to isto i HTC i Nokia i SE ili čak SAMSUNG. Tako da je iPhone samo još jedno u nizu imena koje je pomoglo stvaranju smartphone scene onakvom kakva je danas.

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
17 godina
Izgled iPhonea 5

Steve Jobs: Good artists copy great artists steal

I certainly hope Tim Cook is more reasonable
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
parizer kaže...

Steve Jobs: Good artists copy great artists steal

Jos jedna parola koju je ukrao!

Jobs je gori od Sanadera!

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Da, apple je ukrao koncept od xeroxa i napravio ga svojim. Dao mu je dimenziju više, napravio ga boljim. Windowsi su s druge strane bili samo kopija ( i time nužno lošija ) od MacOSa. Dakle sav svoj naporu uložili su da kopiraju MacOS, nisu dali ništa novo ni bolje. Tako je zapravo i dan danas premda su se windosi od onda ipak razvili.

http://www.edibleapple.com/steve-jobs-referenced-good-artists-copy-great-artists-steal/

A.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 12:31 (artfull).

0 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

Da, apple je ukrao koncept od xeroxa i napravio ga svojim. Dao mu je dimenziju više, napravio ga boljim. Windowsi su s druge strane bili samo kopija ( i time nužno lošija ) od MacOSa. Dakle sav svoj naporu uložili su da kopiraju MacOS, nisu dali ništa novo ni bolje. Tako je zapravo i dan danas premda su se windosi od onda ipak razvili.

Aha, i MS je krao i to opravdava Apple.

Mislim da ne. Vecina ipak pamti Xerox kao pravog inovatora, koliko god teski bili napori Apple-a da sebe prikazu velikim izumiteljima.

Neki recimo misle da je IBM PC prvo osobno racunalo, a to isto ide po tvojoj logici jer je ipak IBM PC bio puno popularnije racunalo od Apple-a.

Naravno, ti ces nac neki glupi odgovor na sve tako da nema smisla povlacit ti paralele.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Aha, i MS je krao i to opravdava Apple.

Mislim da ne. Vecina ipak pamti Xerox kao pravog inovatora, koliko god teski bili napori Apple-a da sebe prikazu velikim izumiteljima.

Neki recimo misle da je IBM PC prvo osobno racunalo, a to isto ide po tvojoj logici jer je ipak IBM PC bio puno popularnije racunalo od Apple-a.

Naravno, ti ces nac neki glupi odgovor na sve tako da nema smisla povlacit ti paralele.

da si bio u stanju usporediti i koristiti MacOS i Windowse paralelno u vrijeme dok su još bili u povojima znao bi na što mislim. MacOS je bio miljama od svog uzora iz Xeroxa ( kojeg su btw ako ćemo pravno govoriti licencirali ), dakle neusporedivo napredniji i dorađeniji sustav sa brojnim inovacijama, a Win kad je izašao je bio loša, jako loša doslovna kopija MacOSa. Na to se i odnosi ovaj povijesni govor Stevea.

A.
17 godina
artfull kaže...

da si bio u stanju usporediti i koristiti MacOS i Windowse paralelno u vrijeme dok su još bili u povojima znao bi na što mislim. MacOS je bio miljama od svog uzora iz Xeroxa ( kojeg su btw ako ćemo pravno govoriti licencirali ), dakle neusporedivo napredniji i dorađeniji sustav sa brojnim inovacijama, a Win kad je izašao je bio loša, jako loša doslovna kopija MacOSa. Na to se i odnosi ovaj povijesni govor Stevea.

Ne treba mi poduka iz racunalne povijesti, znam dobro kakvi su Windowsi bili i kao i obicno, Appleov fan insinuira da ja dizem MS  ili ostale konkurentne firme u nebesa, sto nije tocno.

Windowsi do verzije 3.0/3.1 i nisu bili najbolji i to mi je jasno.

Slicno kao i iOS u iPhone-u 2G, zar ne? ;)

A to da je prvi MacOS bio miljama daleko, ne bih bas rekao. Bio je ispeglaniji dok je Xeroxov OS bio orah bez ljuske ali sustina ideje i inovacije su ukradene i sam Jobs je to prizano, a i ti u citiranju ove parole.

Kao sto sam vec rekao, taj povijesni govor je isto ukraden jer je ta parola od Picassa.

Uglavnom, Jobs zivi od tudih ideja i inovacija, to sto ih zna bolje zapakirati ne znaci puno, barem ne u povijesti. Za nekoliko desetaka godina, nikome nece znaciti koliki je broj prodanih proizvoda Apple imao, bit ce vazno tko je sve poceo. ^_^

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Ne treba mi poduka iz racunalne povijesti, znam dobro kakvi su Windowsi bili i kao i obicno, Appleov fan insinuira da ja dizem MS  ili ostale konkurentne firme u nebesa, sto nije tocno.

Windowsi do verzije 3.0/3.1 i nisu bili najbolji i to mi je jasno.

Slicno kao i iOS u iPhone-u 2G, zar ne? ;)

A to da je prvi MacOS bio miljama daleko, ne bih bas rekao. Bio je ispeglaniji dok je Xeroxov OS bio orah bez ljuske ali sustina ideje i inovacije su ukradene i sam Jobs je to prizano, a i ti u citiranju ove parole.

Kao sto sam vec rekao, taj povijesni govor je isto ukraden jer je ta parola od Picassa.

Uglavnom, Jobs zivi od tudih ideja i inovacija, to sto ih zna bolje zapakirati ne znaci puno, barem ne u povijesti. Za nekoliko desetaka godina, nikome nece znaciti koliki je broj prodanih proizvoda Apple imao, bit ce vazno tko je sve poceo. ^_^

Toćno i svi će se sječat Apple-a te Jobs-a kao revolucionara koji je napravio revoluciju u mobilnom svijetu. Sječam se prije izlaska iPhone-a i najava i glasina raznih konjina okolo,citiram : ma dajte, neće Apple raditi mobitel, ma ako ga i naprave to će bit više neka igračka a ne u punom smislu rijeći mobitel, itd.... itd.... 

I'm from Hollywood
17 godina
woodgamesfx kaže...

Toćno i svi će se sječat Apple-a te Jobs-a kao revolucionara koji je napravio revoluciju u mobilnom svijetu. Sječam se prije izlaska iPhone-a i najava i glasina raznih konjina okolo,citiram : ma dajte, neće Apple raditi mobitel, ma ako ga i naprave to će bit više neka igračka a ne u punom smislu rijeći mobitel, itd.... itd.... 

I pogodili su.

Apple je napravio igracu konzolu za klince sa mogucnoscu stvaranja poziva, sto im isto nejde najbolje u zadnjoj verziji, iako priznajem zadnji iPhone jest primjetno bolji i zreliji od prijasnjih, a hardwareski jest mocan.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

I pogodili su.

Apple je napravio igracu konzolu za klince sa mogucnoscu stvaranja poziva, sto im isto nejde najbolje u zadnjoj verziji, iako priznajem zadnji iPhone jest primjetno bolji i zreliji od prijasnjih, a hardwareski jest mocan.

Je i zato ih svi kopiraju i pokušavaju doseć, i postali su mjerilo i standard.

A to da su napravili igracu konzolu za klince se baš ne slažem, iPod je alternativa igračim konzolama koja ih je usput budi rečeno prešišao, barem prema pokazateljima za prošlu godinu, ova bi trebala bit malo drugačija i ne toliko povoljna za Apple, moje mišljenje da Apple napravi ručnu igraču konzolu, s postojećom distribucijom, Sony i Nintendo bi se mogli nać u golemim neprilikama. Ljudi vole igre, i zato imaš najveći broj aplikacija na store-u baš u kategoriji igre , istina ono što i mene smeta je velik broj poluproizvoda koje Apple odobrava, ali navodno je Android Market u još većem kaosu , barem ako je za vjerovat korisnicima, jer masovnost ne znaći i kvaliteta, od tih 300000 aplikacija jedva da ih je par stotina zbilja kvalitetnih , a desetci njih da ljudima u stvari trebaju bilo za zabavu ili posao. 

I'm from Hollywood
16 godina
Izgled iPhonea 5

znaci sve u svemu razlika je ta sto vise nece bit kapula sa velikim ekranom nego kapula sa ogromnim ekranom....

sljedeci ce vjerojatno imat touchscreen sa strane... tribat ce se imat rukavice i super mekanu torbicu za nosit ga....

{#}

nisan veliki fan ovih novih mobitela kao sto vidite...{#}

po meni nista novo....

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 15:24 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...
Psiho246 kaže...

I pogodili su.

A to da su napravili igracu konzolu za klince se baš ne slažem, iPod je alternativa igračim konzolama koja ih je usput budi rečeno prešišao, barem prema pokazateljima za prošlu godinu, ova bi trebala bit malo drugačija i ne toliko povoljna za Apple, moje mišljenje da Apple napravi ručnu igraču konzolu, s postojećom distribucijom, Sony i Nintendo bi se mogli nać u golemim neprilikama. Ljudi vole igre, i zato imaš najveći broj aplikacija na store-u baš u kategoriji igre , istina ono što i mene smeta je velik broj poluproizvoda koje Apple odobrava, ali navodno je Android Market u još većem kaosu , barem ako je za vjerovat korisnicima, jer masovnost ne znaći i kvaliteta, od tih 300000 aplikacija jedva da ih je par stotina zbilja kvalitetnih , a desetci njih da ljudima u stvari trebaju bilo za zabavu ili posao. 

Jedini ko kopira je Apple.

Kopirali su ideju mobitela, kopiralu su ideju smartphone-a, kopirali su ideju touchscreena, kopirali su ideju application store-a, kopirali su ideju kamere u mobitelu, kopirali su ideju GPS-a u mobitelu, kopirali su cak i dizajn iPhone-a, a funkcije koje ostali smartphoneovi imaju vec desetljece, oni tek sad uvode, tj. kopiraju.

Nerijetko su u tim svojim kopiranjima i krali patente drugih tvrtki.

Sve je ovo postojalo prije iPhone-a, a iPhone nije donio nista novo. (osim mozda ziroskopa, al i za to nisam siguran)

Apple nije standard, iPhone je umiruca platforma koju zdere Android, i ako je itko zasluzan za popularizaciju TS SP-a, to je Android jer Apple sada vec godinama pokusava pridobiti trziste, a jedva su se makli od jednoznamenkastog broja, dok je Android preuzeo vodstvo Nokiji.

Apple iPhone postaje jednolican i dosadan korisnicima, dok je Android raznovrstan i fleksibilan i zato i uspjeva.

Ponavlja se povijest Apple-a po vec stoti put. Oni uvijek dobro krenu, dok netko drugi sa malo otvorenijim pristupom ne dode i preuzme trziste. Google je novi MS i IBM za Apple.

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Kopirali su ideju mobitela, kopiralu su ideju smartphone-a, kopirali su ideju touchscreena, kopirali su ideju application store-a, kopirali su ideju kamere u mobitelu, kopirali su ideju GPS-a u mobitelu, kopirali su cak i dizajn iPhone-a, a funkcije koje ostali smartphoneovi imaju vec desetljece, oni tek sad uvode, tj. kopiraju.

Sve je ovo postojalo prije iPhone-a, a iPhone nije donio nista novo. (osim mozda ziroskopa, al i za to nisam siguran)

Apple nije standard, iPhone je umiruca platforma koju zdere Android, i ako je itko zasluzan za popularizaciju TS SP-a, to je Android jer Apple sada vec godinama pokusava pridobiti trziste, a jedva su se makli od jednoznamenkastog broja, dok je Android preuzeo vodstvo Nokiji.

Apple iPhone postaje jednolican i dosadan korisnicima, dok je Android raznovrstan i fleksibilan i zato i uspjeva.

Ponavlja se povijest Apple-a po vec stoti put. Oni uvijek dobro krenu, dok netko drugi sa malo otvorenijim pristupom ne dode i preuzme trziste. Google je novi MS i IBM za Apple.

{#} stari najjaci si! 

16 godina
Psiho246 kaže...
woodgamesfx kaže...
Psiho246 kaže...

I pogodili su.

Vec se dugo niam ovako nasmijao, hvala!

Volim jabuke :)
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

hahahaha faco, pravo kazes {#}

Human after all PSN: vuksa1234321 STEAM: http://steamcommunity.com/id/vuki/ http://mrfancyden.blogspot.com/ NOVI ANIME PORTAL hhtp://www.animehr.com
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Po tvom bi svaki proizvođač trebao napraviti potpuno drugačiji mobitel od svih ostalih. Znači mora letjeti, praviti sendvič, masirati stopala, sam pisati poruke i čitati misli kako bi umjesto tebe razgovarao (dobro bi došla i automatska puška, ali problem bi bio dizajniranje).

Nema smisla da više itko napravi mobitel s kojim se može razgovarati i pomoću kojeg se može slati SMS poruke jer to je kopiranje. Ukoliko ne budu slijedili dovoljnu stopu inovativnosti (100%) propast će jer će doći uređaj sa otovorenijim pristupom i ovi nedovoljno inovativni će propasti.

Sarkazam, naravno.

...
17 godina
Izgled iPhonea 5

Da, sad se svi "pametni" smiju, no ocito ne prepoznaju iz mojeg posta parole Apple, gdje su oni nanovo izmislili ono, revolucionirali ovo i ono i 1000x njihovih bahatih reklama koje bi trebale glupe mase natjerati da pomisle kako je sve poteklo od njih i kako bi svaki uredaj trebao biti kao Appleov.

To pranje mozga masama je ve odvano poznato i vise je zalosno nego smijesno.

- Psiho246
Moj PC  
2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice