Izgled iPhonea 5

poruka: 138
|
čitano: 19.294
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izgled iPhonea 5".
17 godina
Izgled iPhonea 5

Svaka čast BUG-u.

Definitivno znaju postaviti vijesti s kojima ce navesti svoje okorjele (za mene: no life) forumase (tipa Psiho, grimmy, mentalist... (i meni karton) ) da postaju ko papige i pune broj postova i statistiku bug foruma, dižu rejting na google-u, povecaju broj posjeta i zarade na reklamama.

Pa mi netko rece da Apple uspjesan u marketingu. Bugovci imaju besplatne papige na forumu, bolje nego statisti koji prave red do Apple store-a.

www.stripovi.tk

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Ako se već priča o rastezanju ekrana, onda neka ga rastegnu gore, na par mm od vrha, a ne da su ove 2 površin iznad i ispod ekrana skupa skoro jednake veličine kao i sam ekran...

Iako je ova slika fake, pa još ima nade da neće zasrat. {#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Izgled iPhonea 5
CRT kaže...

@ mentalist i ostalima

Pa pogledajte samo zadnji CES, Apple diktira trendove: Tableta prije iPada skoro da nije ni bilo te uopce nisu ili popularni, a nakon iPada desio se baby-boom tableta, svaka uglednija firma u tom području je predstavila svoj koncept tableta... Slična stvar   je bila i s iPhoneom.

Također svjedočimo da su drugi proizvođači (neuspješno) kopirali Applea što se tiče notebooka: Dell je svojim modelom 8ispričavam se, zaboravio naziv modela) pokušao kopirati Aira a HP-ov Envy neodoljivo dizajnom podsjeća na MacBookPRO.

Nisam Appleov fanboy, ali Apple hatery mi idu na živce, posebno što ima dosta vijesti uz Apple pa stalno nešto viču.  {#}

Hitler je isto mnogo diktirao...

Svima je jasno sto to, kome i na koji nacin Apple diktira.

Receno je tisucu puta, postoje glupi ljudi i zene. Oni ne znaju koliko znaju oni koji zele da znaju o onome sto imaju ili zele.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ako se već priča o rastezanju ekrana, onda neka ga rastegnu gore, na par mm od vrha, a ne da su ove 2 površin iznad i ispod ekrana skupa skoro jednake veličine kao i sam ekran...

Problem sa rastezanjem "prema gore" je taj što se mijenja omjer ekrana, što je loše obzirom na milijardu i jednu aplikaciju dostupnu za iPhone.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Mentalist, joj, šuti molim te.

Reci nešto konkretno i to argumentiraj ili šuti.

Kakve veze ima Hitler sa bilo čime...{#}

If Microsoft ever does applications for Linux it means I've won. - Linus Torvalds
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 19:09 (CRT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Sigurno je sa Windows mobile krenula touch screen recolucija tipkanja prstima bez olovke. Vjerujem da se tableti masovno proizvode već 10 godina, a Apple se prošle godine priključio.

Trgovina aplikacijama (appstore) se koristi već duže vrijeme, Apple se također samo priključio.

Apple nikad ne izda uređaj sa elegantnim dizajnom i sve što izdaju je nefunkcionalno i nitko to ne kupuje. Pa tko je onda k vragu taj Apple?

Za kraj, ovo je sarkazam, da ne bi krenuo opet s iritantnim odgovorima. Ono što je Apple postigao/postiže/postignut će teško će više bilo koja IT tvrtka napraviti.

Možda nisu inovativni, ali što drugima ne uspije oni uspiju zahvaljujući izvrsnom marketingu koji je stvoren na temelju kvalitetnih proizvoda i oni su ti koji zadnjih godina postavljaju standarde i njih se lovi. Zašto se svi tableti uspoređuju s iPadom kad je iPad tako loš?

Već duže vrijeme ignoriram ove teme, ali više ne mogu. S vremenom ćete shvatiti tko i što je Apple.

P.S. Da me se ne napadne da sam fanboy ili što već, ne posjedujem niti jedan Appleov uređaj, a koristio sam na duže vrijeme jedino iPhone.

...
17 godina
kingmedo kaže...
Psiho246 kaže...

Sigurno je sa Windows mobile krenula touch screen recolucija tipkanja prstima bez olovke. Vjerujem da se tableti masovno proizvode već 10 godina, a Apple se prošle godine priključio.

Trgovina aplikacijama (appstore) se koristi već duže vrijeme, Apple se također samo priključio.

Apple nikad ne izda uređaj sa elegantnim dizajnom i sve što izdaju je nefunkcionalno i nitko to ne kupuje. Pa tko je onda k vragu taj Apple?

Za kraj, ovo je sarkazam, da ne bi krenuo opet s iritantnim odgovorima. Ono što je Apple postigao/postiže/postignut će teško će više bilo koja IT tvrtka napraviti.

Možda nisu inovativni, ali što drugima ne uspije oni uspiju zahvaljujući izvrsnom marketingu koji je stvoren na temelju kvalitetnih proizvoda i oni su ti koji zadnjih godina postavljaju standarde i njih se lovi. Zašto se svi tableti uspoređuju s iPadom kad je iPad tako loš?

Već duže vrijeme ignoriram ove teme, ali više ne mogu. S vremenom ćete shvatiti tko i što je Apple.

P.S. Da me se ne napadne da sam fanboy ili što već, ne posjedujem niti jedan Appleov uređaj, a koristio sam na duže vrijeme jedino iPhone.

Ne znam zasto si sarkastican kad kasnije u istom postu potvrdujes ono sto sam ja rekao, ocito si malo zbunjen.

Cinjenica jest da Apple NIJE inovativan i da kopiraju i prepakiravaju tude ideje i nerijetko bivaju tuzeni zbog toga.

Nitko to ne moze osporiti koliko god netko ovdje volio Apple i koliko god to nekoga boljelo. (ne pricam o tebi, da se ne ponadas :D )

To da Apple ima odlican marketing nisam nikada osporio, niti sam vidio nekoga da pokusava to osporiti

To da je popularan takoder. Glupo je uzimati stvari iz konteksta, pogotovo kad mi citiras nick, a ne citiras sto sam napisao. -_-

- Psiho246
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Ne znam zasto si sarkastican kad kasnije u istom postu potvrdujes ono sto sam ja rekao, ocito si malo zbunjen.

Cinjenica jest da Apple NIJE inovativan i da kopiraju i prepakiravaju tude ideje i nerijetko bivaju tuzeni zbog toga.

Nitko to ne moze osporiti koliko god netko ovdje volio Apple i koliko god to nekoga boljelo. (ne pricam o tebi, da se ne ponadas :D )

To da Apple ima odlican marketing nisam nikada osporio, niti sam vidio nekoga da pokusava to osporiti

To da je popularan takoder. Glupo je uzimati stvari iz konteksta, pogotovo kad mi citiras nick, a ne citiras sto sam napisao. -_-

Ne shvaćaš što želim reći. Netko je nešto novo napravio (dakle inovativno) i nije mu uspjelo, a Apple je isto to napravio i uspjelo mu je. Što bi oni sad trebali, staviti njihov logo na svoj uređaj?

Citiram samo tvoj nick jer znam da si općenito hater Apple.

...
17 godina
kingmedo kaže...
Psiho246 kaže...

Ne shvaćaš što želim reći. Netko je nešto novo napravio (dakle inovativno) i nije mu uspjelo, a Apple je isto to napravio i uspjelo mu je. Što bi oni sad trebali, staviti njihov logo na svoj uređaj?

Citiram samo tvoj nick jer znam da si općenito hater Apple.

A ti ne shvacas sto ja govorim.

Apple nije nista izumio, apple je uzeo nesto sto je vec izumljeno i prepakirao.

Sto tebi nije ovdje jasno?

Ti ozbiljno ne vidis razliku?

Apple jest uspio svoj proizvod prodat, dok netko drugi to isto nije uspio ali Apple taj proizvod nije izmislio i Apple ne moze preuzeti zasluge inovacija.

Sta je sad i Apple izmislio struju samo zato sto prodaju uredaje koje koriste el. sklopove?

- Psiho246
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Apple jest uspio svoj proizvod prodat, dok netko drugi to isto nije uspio ali Apple taj proizvod nije izmislio i Apple ne moze preuzeti zasluge inovacija.

Sta je sad i Apple izmislio struju samo zato sto prodaju uredaje koje koriste el. sklopove?

Iz ovog tvog proizlazi da niti jedan Apple proizvod nije dobar jer ga nisu oni izumili? Onda XBOX360 ne valja jer MS nije izumio konzole ili?

Uspješnost firme i određenog proizvoda se ne temelji samo na inovativnosti.

...
17 godina
protjeran
kingmedo kaže...
Psiho246 kaže...

Iz ovog tvog proizlazi da niti jedan Apple proizvod nije dobar jer ga nisu oni izumili? Onda XBOX360 ne valja jer MS nije izumio konzole ili?

nitko ne kaze da nije dobar, al nikako nije najbolji i bome nije inovativan, nit je nikakva revolucija, evolucija il sta li vec...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
Danny_HR kaže...

Piše se o svemu, možda bi bilo dobro da posjetiš okulistu budući da ti mnogo toga pobjegne očima. Čisto za svaki slučaj.

Kad si na BOL-u vidio da se pljuje po svima a Apple veliča, osim u slučajevima kad je to objektivno za reći/napisati?

Tvoje generaliziranje je prestrašno, više mi to vuče na frustraciju na sve što ima veze sa Appleom.

Možda najbolje da prestaneš posjećivati sve stranice povezane sa IT-om da ne bi slučajno naletio na vijest o tom prokletom Appleu.

Da posjetim okulistu? pa daj pogledaj malo naslovnicu, pa onda dođi pričat gluposti.

Kad sam vidio da se pljuje? Pogledaj svaku android i wp7 temu, u svakoj se nađe netko od appleovaca koji dođe pljuvat.

Uvijek kad se pojavi tablet , smartphone... pojavi se netko ko pljuje i veli da svi kopiraju apple, kako ovaj tablet/smartphone ne valja jer nema ovo, nema ono, a ima puno više od appleovih proizvoda. ako ne vjeruješ reci pa skinem par stranica i pošaljem ti bluetoothom na iphone. joj pardon, pa to se na iphoneu ne može. {#}

frustracija? pa možda da, jer druga stvar je kad je bila vijest o macbooku novom, ili iphoneu novom, ili ipadu, ali u umjerenim količinama, a ne danas glasina iphone ovakav, sutra onakav, danas ipad ovakav, sutra već odgođen.

pa steve jobs na bolovanju, pa steve jobs viđen s obamom, pa steve jobs viđen kako ide na iWc.

a od tebe se ne može očekivat drugo nego ovakvi odgovori ko ovi iznad.

16 godina
odjavljen
grimyHR kaže...

nitko ne kaze da nije dobar, al nikako nije najbolji i bome nije inovativan, nit je nikakva revolucija, evolucija il sta li vec...

Nego što je ovo što se dogodilo s iPadom? Slučajnost?

Apple je napravio revoluciju što se tableta tiče, tj. preokrenuo je tržište, to nitko ne može osporiti!

...
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
grimyHR kaže...

Apple je napravio revoluciju što se tableta tiče, tj. preokrenuo je tržište, to nitko ne može osporiti!

Tableta je bilo prije iPad-a... 

Tako da nije uveo inovaciju nego samo pokrenuo tržište ;)

16 godina
odjavljen
Izbjeglica_02 kaže...
kingmedo kaže...
grimyHR kaže...

Tableta je bilo prije iPad-a... 

Tako da nije uveo inovaciju nego samo pokrenuo tržište ;)

Ajd prati malo što se piše da ne moram svakom posebno objašnjavat.

Izdavani su bili, ali nisu bili prihvaćeni. Apple je izdao tablet i postao je megahit. Ajd malo poveži to sve.

Pozdrav. Odoh odavdje.

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 19:49 (kingmedo).
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

kao sto moj prijatelj kaze: "cigle su ponovno u modi" ... :D

Da, prije su se trudili napraviti sto manji mob (ako se sjecate naravno) dok sada je opet totalno drugacija situacija......no i sam volim veci display na uredaju posto mi mob sluzi i sa surfanje netom, mail pa CAK i za sms i pozive.

Inace pohvale za povecanje displaya na iPhoneu, makar i dalje iPhone smatram dummy telefonom (imam ga uz BB pa nije da kenjkam po necemu radi neke "zavisti" kao sto odredeni ljudi na zalost rade).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
kingmedo kaže...
Psiho246 kaže...

Oprosti ali jesi li ti stvarno neinteligentan ili se jednostavno svim snagama trudis biti?

Pa nije ni danasnji prosjecni PC losiji od ALTAIR-a, ali opet je Altair bio prvi i zato ces zasluge dati njemu, zar ne?

Reci mi ko je zapravo zasluzan za danasnje GUI OS-ove? Xerox ili Apple ili MS?

Apple ne bi imao nista da netko nije to prije izmislio stoga Apple nije inovativan (omg kolko puta moram ovo ponovit da bi shvatio, pa vec bi i trogodisnjak shvatio).

Nisam nigdje rekao da su Apple proizvodi losi, niti da se malo prodaju, niti da su nepopularni.

Ti uzimas stvari iz konteksta, insinuiras da sam rekao nesto sto nisam rekao i jos dodas prstohvat svojih predpostavki i to je tvoj nacin diskusije.

Ja ti napisem crno na bijelo, a ti me u tri posta ne uspjevas razumijeti, tj. odbijas shvatiti.

Apple nije inovativan i osim popularizacije vec izmisljenih uredaja, nisu pridonijeli industriji.

Ti se nastavi klanjati Appleu kolko god hoces, a ja ako cu se klanjati ikome, klanjat cu se onim legendama industrije koji su to stvarno zasluzili. Isto kako cu se klanjat Tesli na izmjenicnoj struji i bezicnoj vezi, jer Apple nije izmislio struju niti bezicnu komunikaciju.

Nadam se da si shvatio, meni se neda vise objasnjavati.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 19:42 (Psiho246).
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Oprosti ali jesi li ti stvarno neinteligentan ili se jednostavno svim snagama trudis biti?

Pa nije ni danasnji prosjecni PC losiji od ALTAIR-a, ali opet je Altair bio prvi i zato ces zasluge dati njemu, zar ne?

Reci mi ko je zapravo zasluzan za danasnje GUI OS-ove? Xerox ili Apple ili MS?

Apple ne bi imao nista da netko nije to prije izmislio stoga Apple nije inovativan (omg kolko puta moram ovo ponovit da bi shvatio, pa vec bi i trogodisnjak shvatio).

Nisam nigdje rekao da su Apple proizvodi losi, niti da se malo prodaju, niti da su nepopularni.

Ti uzimas stvari iz konteksta, insinuiras da sam rekao nesto sto nisam rekao i jos dodas prstohvat svojih predpostavki i to je tvoj nacin diskusije.

Ja ti napisem crno na bijelo, a ti me u tri posta ne uspjevas razumijeti, tj. odbijas shvatiti.

Apple nije inovativan i osim popularizacije vec izmisljenih uredaja, nisu pridonijeli industriji.

Ti se nastavi klanjati Appleu kolko god hoces, a ja ako cu se klanjati ikome, klanjat cu se onim legendama industrije koji su to stvarno zasluzili. Isto kako cu se klanjat Tesli na izmjenicnoj struji i bezicnoj vezi, jer Apple nije izmislio struju niti bezicnu komunikaciju.

Nadam se da si shvatio, meni se neda vise objasnjavati.

Dobro si me nasmijao, to mi je trebalo. A jesam li neinteligentan, ostavi to za drugu priliku.

S tobom nešto nije u redu, nisam ja niti rekao da je inovativan, nego da je iskoristio nečiju lošu politiku, tj. neuspjeh.

Ponavljam, uspjeh se ne temelji samo na inovativnosti, a eto ti Applea za primjer.

Sada cekam da me još jednom uvjeriš da Apple nije inovativan jer ja to ne mogu shvatit jer sam, kako kažeš, neinteligentan.

...
16 godina
Izgled iPhonea 5

E sada, najbolje da onda svi lijepo zahvalite našem Nikoli Tesli jer da nema njega mi bi danas ne bi imali ama baš ništa od sve ove tehnologije jer je on sve pokrenuo, od struje, daljinskog upravljanja, osmislio rad radiostanica i sve i svašta, i da nije bilo njega mi bi sada bili u mraku na pašnjaku i sa jacom bi čuvali ovce...{#}

Ono ok, sve je to u redu tko je što uradio u prošlosti, ali mene čisto zaboli tko je što bio i napravio prije 10-20 i više godina, to je prošlost. Ja živim u sadašnjosti i gledam što mi sada koristi. Što bi ja sada zbog prošlosti što je Nokia pokrenula cijeli GSM sistem i bila pionir u mobilnoj telekomunikaciji sada morao biti obvezan kupovati njihove mobitele, iako mi ne leže i odgovaraju mojim potrebama, i da ignoriram konkurenciju koja nudi uređaje koji više pašu mojim preferencijama?

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

E sada, najbolje da onda svi lijepo zahvalite našem Nikoli Tesli jer da nema njega mi bi danas ne bi imali ama baš ništa od sve ove tehnologije jer je on sve pokrenuo, od struje, daljinskog upravljanja, osmislio rad radiostanica i sve i svašta, i da nije bilo njega mi bi sada bili u mraku na pašnjaku i sa jacom bi čuvali ovce...{#}

Ono ok, sve je to u redu tko je što uradio u prošlosti, ali mene čisto zaboli tko je što bio i napravio prije 10-20 i više godina, to je prošlost. Ja živim u sadašnjosti i gledam što mi sada koristi. Što bi ja sada zbog prošlosti što je Nokia pokrenula cijeli GSM sistem i bila pionir u mobilnoj telekomunikaciji sada morao biti obvezan kupovati njihove mobitele, iako mi ne leže i odgovaraju mojim potrebama, i da ignoriram konkurenciju koja nudi uređaje koji više pašu mojim preferencijama?

Da nema Nikole Tesle mi bi sada spamali u forumu u mraku   {#}

If Microsoft ever does applications for Linux it means I've won. - Linus Torvalds
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 20:17 (CRT).
16 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Sve ovo štima, nit iam kaj protiv, nit iam kakve pohvale, ko voli nek izvoli. Ali pobogu, zar stvarno ljudi ne kuze da im je sve to isti bog. Pa otkud amerima i drugima vise novaca za takve igrarije svakih tzv. "šest mj." izdavanja novog mobitela s novim shiny glupostima...stvarno ali stvarno otkud ljudima novci za ovakve igracke...

<\\ c1on3r //>

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CRT kaže...
Stoja kaže...

Da nema Nikole Tesle mi bi sada spamali u forumu u mraku  {#}

apple/jobs bi izmislio iStruju

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 21:21 (M4X).
17 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

grimmy i psiho, dajte prestanite lupetati. Apple je inovirao i promijenio način poimanja i korištenja kompjutera i gadgeta vjerojatno više nego itko drugi u IT industriji. Prije apple 1 i 2 praktički nisu postojala moderna računala, onako kako ih danas poimamo, sa tipkovnicom, priključcima, periferijama i ekranom. prije Maca i Lise praktički nisu postojala računala sa GUI jem i mišem.

Apple je preuzeo mnoge koncepte iz laboratorija i garaža i od neupotrebljivih i nedovršenih uređaja od kojih bi mnogi bili zaboravljeni i nanovo otkrivani napravio revoluciju. Tehnologije same za sebe, izumi i ideje ne čine revoluciju sami nego primjena istih i sposobnost da se naprave dostupnima i razumljivima svakome. To je podjednako važno, nekad i važnije od samog razvoja neke tehnologije koja je samozvanim geekovima ipak puno fascinantnija i mističnija jer je van njihove domene poimanja, a naravno misle da je napraviti i prodati dobar proizvod jako jednostavno. Zapravo su jednako daleko od razumijevanja i jednog i drugog.

appleovi proizvodi su benchmark u praktički svakoj kategoriji gdje se prodaju. Ne zato što su najbolji u svemu nego zato što su najbolji kao cjelina. Može se meni osobno gaditi konzumerizam, korporacije i marketinški fud i osobno ga prezirem, ali neke firme čak i to rade jako kvalitetno i na toj vještini im se treba diviti. Barem sve što rade rade sa stilom i inteligentno. Igraju istu igru kao i svi ostali , uključujući i nas na forumu, samo što to rade najbolje u ovom trenutku ( zapravo već dugo vremena ).

A.

2 2 hvala 0
16 godina
Clone kaže...

Sve ovo štima, nit iam kaj protiv, nit iam kakve pohvale, ko voli nek izvoli. Ali pobogu, zar stvarno ljudi ne kuze da im je sve to isti bog. Pa otkud amerima i drugima vise novaca za takve igrarije svakih tzv. "šest mj." izdavanja novog mobitela s novim shiny glupostima...stvarno ali stvarno otkud ljudima novci za ovakve igracke...

Pa ameri imaju para, kada im je život 10x jeftiniji nego kod nas a imaju duplo veće plaće. Znam jer imam prijatelje koji su se pred 6 mjeseci preselili u new york i rekli su mi kako je. A nemaju niti extra plaće ili nekakve extra poslove da rade. I još uzmi da je to kod njih jeftinije, ipad kod njih dođe nekih 500$ a kod nas nekih 800$ najeftinije. 

A opet, ako ćemo sada cjepidlačiti, apple izbacuje iphone jednom godišnje, a recimo jedan HTC izbaci jedno 5-6 modela godišnje. Izbacili su desire u 4 mjesecu kao najbolji high-end uređaj u tom trenutku, da bi samo 4 mjeseca kasnije izbacili HD model koji je skoro pa duplo bolji od desire-a po istoj cijeni, a di su im još i wp7 modeli, i sada su najavili još jedno 2 high-end modela(merge i desire-s). Nije da mi je problem politika HTC-a, samo se uvijek za iphone govori kao da svaki čas izlazi, jer je samo jedan model, a istu stvar i drugi rade(nokia n95/n96/n97/n8 motorola droid/droid2 i ostali...) svi izbacuju stalno uređaje i uglavnom jednakim tempom kao i apple, barem 1 na godinu(upgrade starijeg modela)

Ali i ja ne vidim potrebu toliko često mjenjati, mada opet ako češće mjenjaš, možeš prethodni mobitel bolje prodati. Nije isto da sada prodam desire za 2500kn ili da ga za godinu dana uvalim jedva za 1000kn, jer to znači da ću na idući mob potrošiti 1000kn više koje sam izgubio što sam ga kasnije prodao. Tako sam ja prošao što sam nakon manje od godinu dana SE w995 prodao za 1800kn, sada da ga prodajem ako bi 500kn dobio za njega bilo bi super kada se na oglasnicima desire prodaje za 2000kn, i desire platio 2200 tako da me nakraju ispalo da sam ga platio 400kn a dobio novu klasu moba za tu lovu. 

Stoja
17 godina
Izgled iPhonea 5

Jedva cekam... mjenjam 4 za 5 definitivno..

e.......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šef kaže...

Problem sa rastezanjem "prema gore" je taj što se mijenja omjer ekrana, što je loše obzirom na milijardu i jednu aplikaciju dostupnu za iPhone.

Onda neka ga smanje (uređaj) po visini, da to liči na nešto...

Gledao sam stoput iP4 po slikama, u T-Coma, uživo, ali dok ga ne isprobaš jedan dan ne vidiš koliko je to ružno i bezvezno...

(samo moje subjektivno mišljenje) 

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

Auuuu ala ste se nalozili ko hepa kocke :D Ni dan danas ne znam zasto se ljudi prepiru u svakoj temi vezanoj za Apple :D ako vas ne zanima odete u drugu temu i rjesen problem :D Licno iPhone spmatram precjenjenim ali se ne svadjam toliko po temama samo ih procitam i ponekad postavim nesto ako mi bas zasmeta neciji komentar i skroz je nebulozan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
Danny_HR kaže...
Šef kaže...

Gledao sam stoput iP4 po slikama, u T-Coma, uživo, ali dok ga ne isprobaš jedan dan ne vidiš koliko je to ružno i bezvezno...

meni je jedan od najljepših mobova, Desire mu nije ni do gležnja

da nema prostora ispod i iznade ekrana gdje bi ga ulovio bez dodirivanja ekrana u landscapeu(igre, surfanje, pisanje...)

Volim jabuke :)
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
Šef kaže...

meni je jedan od najljepših mobova, Desire mu nije ni do gležnja

da nema prostora ispod i iznade ekrana gdje bi ga ulovio bez dodirivanja ekrana u landscapeu(igre, surfanje, pisanje...)

Pa valjda s rukama?

Nećeš ga valjda s nogama držat...

Desire puno bolje leži u ruci, i landscape i portrait i kako god hoćeš. Osim što iPhone bolje leži na stolu   kao neka umjetnina, izložbeni primjerak... {#}

14 godina
neaktivan
Izgled iPhonea 5

zamisli dođeš iphone 5 u Hrv, ti onako sav sretan dolazis doma iz t-mobila sto si potrosio 10 000 kn na jos jedan te isti uređaj kad ono hop..ispade iphone...polupa se ekran..i 10 000kn oslo u vjetar :P

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice