Baš je ružan ovaj početni MacBook.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Appleovi laptopi, kao i svi drugi uređaji, su potpuno zatvoreni je tako? mislim nema ventilacijskih i sličnih otvora?
Neki su zaboravili skinuti foliju sa otvora kod prvih isporuka, pa su masovno rikavali.. Apple je prestao isporučivati navedenu foliju.. :)
A što se tiče baterije, nadam se da više ne može riknuti ako komp ostane u stand-by i isprazni ju do kraja..
Zbog integriranog GPU-a na i3/i5.
Neki su zaboravili skinuti foliju sa otvora kod prvih isporuka, pa su masovno rikavali.. Apple je prestao isporučivati navedenu foliju.. :)
A što se tiče baterije, nadam se da više ne može riknuti ako komp ostane u stand-by i isprazni ju do kraja..
Kako mislis riknuti ako se baterija isprazni do kraja?
Možda misli na deep discharge baterije.
A znam da im je bijela boja zastitni znak ali ipak i iphone mi je crni ljepši, isto kao i imac od aluminija pa mi je lijep. Ali cijena je ipak ta koja zaustavi sva moja maštanja... :'(
MacBook je dosta jeftiniji od MacBook Pro-a, a zapravo dobiješ skorom pa istu konfiguraciju.
Da, ali dobiješ plastiku umjesto aluminija.
Pa ne smije nista krepati radi toga. Barem na ispravnom lapu.
Macbook je prilicno lijep ali opet rade bih ustedio tih 200$ i kupio si Macbook Pro (ako bih htjeo 13'' laptop sto mi je ipak premalo a svi ostali modeli su relativno preskupi).
Inace ovaj laptop je po meni best buy, za 999$ dobijas Mac sa svim programima (OSX and company), kvalitetan ekran i bateriju koja traje do 10h, ona je ustvari najfascinantnija na tom laptopu, jer jos nisam vidio laptop te cijene koji nudi takvu bateriju. Jos kada bi 15'' verzija Macbooka Pro bila jeftinija... ehh.
Ma lako to, taj Macbook ce kod nas doci tek za koji mjesec... Nevjerojatno kako nas smatraju primitivnima (nazalost tako se ponasamo i to je posljedica).
100 ljudi 100 cudi.ima dosta primistivnih ljudi u nasoj ljepoj Hrvatskoj,ali zato mi bistrog uma smo tu da izvedemo ovu drzavu na pravi put.
Sto sam duboko uman :)
Pa ne smije nista krepati radi toga. Barem na ispravnom lapu.
Naravno da ne smije, ali to je bio valjda random feature neke serije...
Nije bas utjesno :)
Btw frend mi ima MacBook... fina igracka... iako ja trebam laptope od 17'' nadalje :)
kada bacis oko na review .. ta plastika mu je dosta mekana .. lako se "ucrta" nesto u nju ..
inace i meni je lijep ali radje bi ubo alu
Imam doma iMac 20', i na poslu MacBook pro... meni MacBook koji je sada ponovo izdan i nije nešto.
Bolje bi malo sačekao i kupio MacBook Pro ili iMac.