Izdržljiviji MacBook

poruka: 21
|
čitano: 12.109
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izdržljiviji MacBook".
16 godina
Izdržljiviji MacBook

Baš je ružan ovaj početni MacBook.

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izdržljiviji MacBook

Appleovi laptopi, kao i svi drugi uređaji, su potpuno zatvoreni je tako? mislim nema ventilacijskih i sličnih otvora?

01000010 01110010 00000111 01111000 ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izdržljiviji MacBook
Otvori su od iza stavljeni, barem kod macbookproa pa se ne skuži, a vjerojatno je isto i sa macbook-om. A što nisu unutra stavili nove i3/i5 procove nego se još drže core 2 duo modela... ali svejedno ova bijela plastika mi je ful ružna, da je barem i taj kao i macbookpro od aluminija i da u nas dode 5000kn odmah bi ga kupio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Izdržljiviji MacBook

Neki su zaboravili skinuti foliju sa otvora kod prvih isporuka, pa su masovno rikavali.. Apple je prestao isporučivati navedenu foliju.. :)

A što se tiče baterije, nadam se da više ne može riknuti ako komp ostane u stand-by i isprazni ju do kraja..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Otvori su od iza stavljeni, barem kod macbookproa pa se ne skuži, a vjerojatno je isto i sa macbook-om. A što nisu unutra stavili nove i3/i5 procove nego se još drže core 2 duo modela... ali svejedno ova bijela plastika mi je ful ružna, da je barem i taj kao i macbookpro od aluminija i da u nas dode 5000kn odmah bi ga kupio...

Zbog integriranog GPU-a na i3/i5.

Pray nightfall release me! Then I could wander. Wander to deep sleep.
18 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Neki su zaboravili skinuti foliju sa otvora kod prvih isporuka, pa su masovno rikavali.. Apple je prestao isporučivati navedenu foliju.. :)

A što se tiče baterije, nadam se da više ne može riknuti ako komp ostane u stand-by i isprazni ju do kraja..

Kako mislis riknuti ako se baterija isprazni do kraja?

18 godina
neaktivan
Izdržljiviji MacBook

Možda misli na deep discharge baterije.

0 0 hvala 0
17 godina
Izdržljiviji MacBook
Da zaboravio sam na tu integriranu grafu mada ne vidim di je problem prebacivanja grafa kao što i jači mb pro koristr, mislim da se zove nvidia optimus ili tako nešto.

A znam da im je bijela boja zastitni znak ali ipak i iphone mi je crni ljepši, isto kao i imac od aluminija pa mi je lijep. Ali cijena je ipak ta koja zaustavi sva moja maštanja... :'(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

MacBook je dosta jeftiniji od MacBook Pro-a, a zapravo dobiješ skorom pa istu konfiguraciju.

Da, ali dobiješ plastiku umjesto aluminija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Pa ne smije nista krepati radi toga. Barem na ispravnom lapu.    

16 godina
protjeran
Izdržljiviji MacBook
Meni je lipsi pro ali i ovaj nije za bacit.da mi ga je dat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Macbook je prilicno lijep ali opet rade bih ustedio tih 200$ i kupio si Macbook Pro (ako bih htjeo 13'' laptop sto mi je ipak premalo a svi ostali modeli su relativno preskupi). 

Inace ovaj laptop je po meni best buy, za 999$ dobijas Mac sa svim programima (OSX and company), kvalitetan ekran i bateriju koja traje do 10h, ona je ustvari najfascinantnija na tom laptopu, jer jos nisam vidio laptop te cijene koji nudi takvu bateriju. Jos kada bi 15'' verzija Macbooka Pro bila jeftinija... ehh.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
Izdržljiviji MacBook
Jedini problem macbook-a je cijena (kod nas) 1000 dolara x 2=10000 kn u nas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Jedini problem macbook-a je cijena (kod nas) 1000 dolara x 2=10000 kn u nas

Ma lako to, taj Macbook ce kod nas doci tek za koji mjesec... Nevjerojatno kako nas smatraju primitivnima (nazalost tako se ponasamo i to je posljedica).

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
Izdržljiviji MacBook
A vidi.

100 ljudi 100 cudi.ima dosta primistivnih ljudi u nasoj ljepoj Hrvatskoj,ali zato mi bistrog uma smo tu da izvedemo ovu drzavu na pravi put.

Sto sam duboko uman :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Izdržljiviji MacBook
cijena bi trebala biti kao i do sad , od 7900 (sa PDV om ). popust na got. 5% a 10% za studente (neke)
A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
logic kaže...
D4RKL1NG kaže...

Pa ne smije nista krepati radi toga. Barem na ispravnom lapu.    

Naravno da ne smije, ali to je bio valjda random feature neke serije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 0:32 (D4RKL1NG).
18 godina
artfull kaže...
cijena bi trebala biti kao i do sad , od 7900 (sa PDV om ). popust na got. 5% a 10% za studente (neke)

Nije bas utjesno :)

Btw frend mi ima MacBook... fina igracka... iako ja trebam laptope od 17'' nadalje :)

I'm going woo woo
18 godina
Izdržljiviji MacBook

kada bacis oko na review .. ta plastika mu je dosta mekana .. lako se "ucrta" nesto u nju .. 

inace i meni je lijep ali radje bi ubo alu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izdržljiviji MacBook

Imam doma iMac 20', i na poslu MacBook pro... meni MacBook koji je sada ponovo izdan i nije nešto.

Bolje bi malo sačekao i kupio MacBook Pro ili iMac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Izdržljiviji MacBook
Može biti. popust od 5% je na gotovinsko i neke kartice, a 10% je za neke fakultete (tipa akademije i slično, ima na iStyle.hr nekakvi detalji ) . U svakom slučaju treba tražiti nekakav popust na onu cijenu koju stave.
A.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice