Isprobah ga u CC1, možda nisam mjerodavan jer će mi ovo biti prvi smartphone, do sada sam koristio SE W995 ciglu, a za ono vrijeme kad je kupovan isto flahship u svojoj kategoriji netouchscreena, tako da možda sada nisam mjerodavan jer mi se sve to na HTCu čini ko neka svemirska tehnologija, iako sam tu i tamo znao posegnuti za iphone 4 prije i sada za iphone 5 od tate, ali to nije dovoljno za potpuni dojam. Uglavnom mobitel mi se jako sviđa i prvi dojam je odličan i sve ono cjepidlačenje što čitam po forumima nisam primjetio, čak sam i zaboravio provjeriti ima li problema loše konstrukcije koje neki prijavljuju po forumima. Vrlo pozitivan dojam, samo ono što mi se svidjelo na internetu, ne sviđa mi se u ruci, a to je aluminij, ne u smislu dodira, kvalitete, čvrstoće, jer to je izvanredno, već mi smeta što je dosta sklisko tako da je ja mislim pitanje vremena kada će mi ispasti iz ruke. Ne bih htio posezati za maskom i skrivati ovaj mobitel, ali bojim sa da ću morati, ako ništa barem kada su mogućnosti za ispadanjem veće, poput raznih sportskih aktivnosti...
Uglavnom, još sam nestrpljiviji :D