Isprobali smo HTC One

poruka: 455
|
čitano: 79.234
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC One".
16 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Isprobah ga u CC1, možda nisam mjerodavan jer će mi ovo biti prvi smartphone, do sada sam koristio SE W995 ciglu, a za ono vrijeme kad je kupovan isto flahship u svojoj kategoriji netouchscreena, tako da možda sada nisam mjerodavan jer mi se sve to na HTCu čini ko neka svemirska tehnologija, iako sam tu i tamo znao posegnuti za iphone 4 prije i sada za iphone 5 od tate, ali to nije dovoljno za potpuni dojam. Uglavnom mobitel mi se jako sviđa i prvi dojam je odličan i sve ono cjepidlačenje što čitam po forumima nisam primjetio, čak sam i zaboravio provjeriti ima li problema loše konstrukcije koje neki prijavljuju po forumima. Vrlo pozitivan dojam, samo ono što mi se svidjelo na internetu, ne sviđa mi se u ruci, a to je aluminij, ne u smislu dodira, kvalitete, čvrstoće, jer to je izvanredno, već mi smeta što je dosta sklisko tako da je ja mislim pitanje vremena kada će mi ispasti iz ruke. Ne bih htio posezati za maskom i skrivati ovaj mobitel, ali bojim sa da ću morati, ako ništa barem kada su mogućnosti za ispadanjem veće, poput raznih sportskih aktivnosti...

Uglavnom, još sam nestrpljiviji :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:45 (spaws).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Isprobali smo HTC One

Takodjer sam danas mobitel isprobao u CC1.

Odlicno kuciste, meni se recimo taj aluminij bas dopada, i jedan je od razloga zasto prednost dajem HTC-u naspram Samsunga.

Nisam kupio HTC mobitel jos od Sensationa, jer sa DHD i Sensationom HTC me u potpunosti razocarao. HOX mi se takodjer dopao, koristio sam ga dva tjedna i vratio u firmu. Prelosa baterija, prelos software. Naravno, cisto moj subjektivan dojam (moram i ovo napisati da me razni fanboysi ne napadnu {#}).

HTC One me vec na prvu odusevio. Od konstrukcije, pa do samog sucelja. Sve mi je odmah sjelo. Djeluje kao odlican mobitel. Naravno, ovo sve pisem na racun 5-10 min isprobavanja, za pravi i puni dojam treba imati taj mob barem 2-3 tjedna u ruci. I to i planiram. Uzet cu iz firme jedan cim nam dodju, koristit cu ga kao primarni mob neko vrijeme. Ako su rijesili stvari koje su me prije nervirale, kupit cu si ga. I onda vjerojatno biti jedina osoba koja ima iPhone i HTC1 uz sebe :)

No nekako imam osjecaj da ce mi ovaj mob odlicno leci. Ili se tome samo nadam. Vidjet cemo, samo ce vrijeme pokazati :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Isprobali smo HTC One
skank666 kaže...
wow! sad me več sve više i više zanima ovaj mobač!

znaci potrosit ces 4000-5000 kn {#}

Sada Galaxy S3 uskoro Galaxy S4
17 godina
Isprobali smo HTC One

Također danas probao HTC1 u CC1.

Odličan mobitel, tanak, brz, lijepo izgleda, super leži u ruci + premium feeling.

Kupujem tj. mijenjam Z za 1...

Xperia Z ::: next: HTC One
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne... kad padne cijena, možda, a i vidjet što MS nokija spremaju sa wp9. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Isprobali smo HTC One

Pazi oglasa!

Za ovo što je napisano, osobno ne bi platio ni pola navedene cijene.

Zaista su smiješni s ovim cijenama.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Vjerovatno dobijes HDC One sudeci po opisu ;)
Danas sam bio u VIPa kod kolega bivsih, vec su im pamfleti dosli i stize u cijenike ovih dana i vjerujuci njima i HTC Hrvatska, iduci tjedan ga imam.

Takodjer, VIP ce imat odredjeni period ekskluzivu. Neznam koliko dugo.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Isprobali smo HTC One

Any news ?

Tema je malo zamrla

0 0 hvala 0
16 godina
Isprobali smo HTC One

One stigao :) 

hobi:moj-android.net

20 0 hvala 6
14 godina
nsoul kaže...

Info kada ce biti raspoloziv u trgovinama ?!

14 godina
nsoul kaže...

Nudim ti iPhone 5 crni odmah sada odmah, jedinstvena prilika {#} {#}

16 godina
wenclino kaže...
nsoul kaže...

Info kada ce biti raspoloziv u trgovinama ?!

Ne znam. Krajem ovog i početkom  drugog mjeseca.

A vip ima ekskluzivu.

16 godina
gamer34 kaže...
nsoul kaže...

Nudim ti iPhone 5 crni odmah sada odmah, jedinstvena prilika {#} {#}

Hahaha ne hvala :) 

16 godina
nsoul kaže...

Lucky bastard :)

Jeli ga di ima kupit u HR? Još čekam vamo u VIP-a, a ni oni sami ne znaju više ... 

14 godina
neaktivan
sardax kaže...
nsoul kaže...

Lucky bastard :)

"Lucky JEW bastard"

14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Gadan je silver za poludit, trebao si crni uzet :D.

Da ne ispadne trolerski, jednobojni uredaji mi djeluju skladnije, dok mi je silver uzasno odbojan, crni je ufff, divan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 17:45 (BMK).
Moj PC  
5 7 hvala 0
15 godina
protjeran
Isprobali smo HTC One

U US, HTC One 32gb, otključan, bez pretplate 575$ -  3450kn

http://www.gsmarena.com/htc_one_unlocked_priced_at_575_in_the_us-news-5895.php

Bome dobra cijena, iznenadilo me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gin.tonic kaže...

U US, HTC One 32gb, otključan, bez pretplate 575$ -  3450kn

http://www.gsmarena.com/htc_one_unlocked_priced_at_575_in_the_us-news-5895.php

Bome dobra cijena, iznenadilo me...

Još da ga možemo i mi naručiti po toj cijeni(čak i da naplate PDV, opet nije loše), ili da bar bude slično negdje u EU(€500) bili bi super

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
BMK kaže...

Da ne ispadne trolerski, jednobojni uredaji mi djeluju skladnije, dok mi je silver uzasno odbojan, crni je ufff, divan.

Vjeruj mi, uživo je predobar. Mislim barem meni. Iako ljepši mi je crno bijeli one x. Ali ak već nema bijele, i srebrna je ok, tj. siva. 

Nego uređaj je čista perverzija :)

Ekran najbolji koji sam do sad vidio na mobitelima.

Sense 5 isto tako dobar te pomak naprijed.

EDIT: Zvučnici, nešto predobro, zvuk jak, čist, bas dosta dobar... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 18:41 (nsoul).
14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Kako se snalazis s manjkom menu gumba, kakav ti je uredaj, pomak sa OneX, kakva mu je baterija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...

Kako se snalazis s manjkom menu gumba, kakav ti je uredaj, pomak sa OneX, kakva mu je baterija?

Namjeravam rootat i flešat mod za mapiranje gumba.inače manjak nije nikakav problem, samo da na back ima meni i bilo bi sve ok. jer Back ima samo, hm, back :) dok home ima Home i Recent apps.

S One X?

Hm, još se navikavam, jer hox je bio predobar uređaj, predobro dizajniran...

Sve 5, samo na lijevom rubu na jednom dijelu plastike, ko da je previše mat ili nije pobrušeno isto, pa se onak osjeti ko, hm, pod prstom, no to je oko 1cm.

Baterija, ne znam, danas je napunjen tek popodne do 50% jer nisam mogao izdržati :)

Samo imam problem, budući da je kupljen na Clove, dobio sam engleski adapter za struju pa ga za sad punim na usb :P

Ali eto, s one x:

Ekran tolko dobar da to nije istina, kamera , ono očekivao sam bolje, ali nije loše, osjećaj u ruci, pa isto tako jako dobar...

Ako te još kaj zanima, pitaj

16 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

kakva je kvaliteta izrade, ne kakav je aluminij u ruci, nego ono, jel sve spojeno kako treba, jesu tipke za glasnocu jednako vani, a ne jedna viri, a drugu da je teze stisnutu, jesu otvori za slucalice, usb... dobro izbuseni,precizno , jel ima malih razmaka između spojeva aluminija? mrtvi ili stuck pikseli?

jer koliko sam citao to su bili jedni od češćih problema kod onih prvih isporuka, tako da nadam se da nama i ostatku svijeta šalju ipak ispravljene verzije, a ne ostatke s reklamacija.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako nije tajna, koliko si ga platio?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
spaws kaže...

kakva je kvaliteta izrade, ne kakav je aluminij u ruci, nego ono, jel sve spojeno kako treba, jesu tipke za glasnocu jednako vani, a ne jedna viri, a drugu da je teze stisnutu, jesu otvori za slucalice, usb... dobro izbuseni,precizno , jel ima malih razmaka između spojeva aluminija? mrtvi ili stuck pikseli?

jer koliko sam citao to su bili jedni od češćih problema kod onih prvih isporuka, tako da nadam se da nama i ostatku svijeta šalju ipak ispravljene verzije, a ne ostatke s reklamacija.

Tipke za glasnoću su u liniji kućišta. i obje su iste.

Sve je spojeno kako treba, no možda  gornji poklopac zvučnika nije 100% sjeo u kućište, ali to baš moraš gledati da se vidi, a i nije tak strašno, velim sitnicu.

Izbušeno sve ok.

ZA razmake sam ti rekao gore.

Mrtvih  piksela nema.

power_user kaže...

Ako nije tajna, koliko si ga platio?

Već sam rekao par puta, 4570kn u UK.

Tak da mi je nakon prodaje starog ispalo 2000kn za nadoplatu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 20:21 (nsoul).
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
BMK kaže...

Vjeruj mi, uživo je predobar. Mislim barem meni. Iako ljepši mi je crno bijeli one x. Ali ak već nema bijele, i srebrna je ok, tj. siva. 

Nego uređaj je čista perverzija :)

Ekran najbolji koji sam do sad vidio na mobitelima.

Sense 5 isto tako dobar te pomak naprijed.

EDIT: Zvučnici, nešto predobro, zvuk jak, čist, bas dosta dobar... 

Dobro sad {#}

Zvučnik je dobar, za tri koplja bolji od svih ostalih mobitela. Probao sam ga, naložio sam skoro do daske zvučnik tamo u VIP-u (zaposlenica se počela smijati ali boli me kifla, na katu nije bilo nikog osim nje i mene). Btw. bila je slatka neka cura :D

Zvuči ko neki jeftini radio, znači dosta solidno s obzirom na veličinu. I da, utor za slušalice je prilično dobar.

Ugl. mobitel me tako dojmio da sam ga odlučio nabaviti ubrzo ako financije dopuste. Najbolji ekran koji sam dosad vidio na mobitelu. Tako oštar prikaz, a boje vrhunske. Izrada kvalitetna, brz kao munja. Moram napomenuti da sam ga koristio oko 10-15 min i svašta mu radio(trpao widgete, slikavao, snimao, slao bluetothoom, palio svašta a nisam gasio namjerno) i nije ni jednom zaštekao. To mi se jako svidjelo, rijetka pojava na androidu. Eh da, bluetooth sam koristio za slanje fotografija da ih usporedim sa svojom Xperiom S. Neznam zašto se tako priča ali fotoaparat na Htc ONE-u je sve samo ne loš. Kvaliteta slike je bila čak i nešto bolja od one na Xperiji S. E sad, ako je to loše onda znači da niti jedan mobitel nema dobar fotoaparat (osim Nokie pureview naravno).

Sense 5 mi se odmah na prvu svidio. Iako iskreno, nisam se odmah snašao. Ima fora stvari ali mi jako lijepo i moderno izgleda, nekako premium :D

Puno puno bolji uređaj od Xperie Z ako se mene pita. Definitivno adroid no.1 dok ne vidim kakav je S4 u praksi.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
Isprobali smo HTC One

A jeli te carinilo ovdje šta na tu cijenu? PDV? Kako ti je došao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Ne znam kaj da te pitam drugo, sve je, na mobitelu, teoretski na mjestu, samo estetika sad kome se svidi kome ne.

Meni je jedino fail kaj nisu 5" hebemu sve ugurali :).

Ali dobro, Xperia Z prekrizena, sad je fajt izmedu One i S3. Taj IPS je panel za nevjerovat, na hoxu je bio uff uff uff, a tu, bolje da ni ne govorim. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
explorer 4 kaže...

Dobro sad {#}

Zvučnik je dobar, za tri koplja bolji od svih ostalih mobitela. Probao sam ga, naložio sam skoro do daske zvučnik tamo u VIP-u (zaposlenica se počela smijati ali boli me kifla, na katu nije bilo nikog osim nje i mene). Btw. bila je slatka neka cura :D

Zvuči ko neki jeftini radio, znači dosta solidno s obzirom na veličinu. I da, utor za slušalice je prilično dobar.

Ugl. mobitel me tako dojmio da sam ga odlučio nabaviti ubrzo ako financije dopuste. Najbolji ekran koji sam dosad vidio na mobitelu. Tako oštar prikaz, a boje vrhunske. Izrada kvalitetna, brz kao munja. Moram napomenuti da sam ga koristio oko 10-15 min i svašta mu radio(trpao widgete, slikavao, snimao, slao bluetothoom, palio svašta a nisam gasio namjerno) i nije ni jednom zaštekao. To mi se jako svidjelo, rijetka pojava na androidu. Eh da, bluetooth sam koristio za slanje fotografija da ih usporedim sa svojom Xperiom S. Neznam zašto se tako priča ali fotoaparat na Htc ONE-u je sve samo ne loš. Kvaliteta slike je bila čak i nešto bolja od one na Xperiji S. E sad, ako je to loše onda znači da niti jedan mobitel nema dobar fotoaparat (osim Nokie pureview naravno).

Sense 5 mi se odmah na prvu svidio. Iako iskreno, nisam se odmah snašao. Ima fora stvari ali mi jako lijepo i moderno izgleda, nekako premium :D

Puno puno bolji uređaj od Xperie Z ako se mene pita. Definitivno adroid no.1 dok ne vidim kakav je S4 u praksi.

A gle meni su bas i visoki tonovi ok, bolje nego kod ostalih . 

sardax kaže...

A jeli te carinilo ovdje šta na tu cijenu? PDV? Kako ti je došao?

NE, frend je pokupio kad je doma dolazio. Ali da sam naručio u hrvatsku došlo bi me 300 do 400 kuna skuplje,jer ne plaća se carina, samo pdv

BMK kaže...

Ne znam kaj da te pitam drugo, sve je, na mobitelu, teoretski na mjestu, samo estetika sad kome se svidi kome ne.

Meni je jedino fail kaj nisu 5" hebemu sve ugurali :).

Ali dobro, Xperia Z prekrizena, sad je fajt izmedu One i S3. Taj IPS je panel za nevjerovat, na hoxu je bio uff uff uff, a tu, bolje da ni ne govorim. :D

Ak se sjetiš, tu sam.

16 godina
Isprobali smo HTC One

Pardon, nije 4750kn, nego 4570kn :)

0 0 hvala 0
16 godina

Došlo bi te 1000 kn skuplje :) PDV je 25% ... 

Hvala na info.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice