Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Po meni to nije ni tablet i mobite, premal a prevelik, ali svejdno bih ga volio imati u svom đepu(velikom đepu)
Šteta što nema veće dijagonale. Jel to može radit normalne pozive (sa bluetooth slušalicama naravno) i SMS?
Moj prvi tablet uskoro.
"Vrlo je znakovito da je HTC odabrao Gingerbread umesto..."
Ja mislim da je netko Barcelonu zamjenio sa Beogradom :D Zanimljiv tablet.. prvi non Win koji me zainteresirao.
Ističu očitu manu kao prednost. Pričam o olovci, koje smo se jedva čekali rješiti. Valjda u HTC-u imaju vremeplov, pa u 2011. guraju loše ideje kakve su prolazile prije 7-8 godina.
Kome treba ili voli pisat olovkom umjesto trkeljat po virtualnoj tipkovnici je tako nešto plus.
Nema ništ loše u tome da ljudima daš dodatne mogućnosti koje su super.
HTC Scribe Technology
Touch interaction lights up the HTC Flyer tablet experience, but it also offers a groundbreaking pen experience. With the new HTC Scribe Technology on the HTC Flyer tablet, people can rediscover the natural act of writing. HTC Scribe Technology introduces a wave of integrated digital ink innovations that make it easy and natural to take notes, sign contracts, draw pictures, or even write on a web page or photo.
HTC Scribe Technology on the HTC Flyer tablet transforms traditional note-taking into smart note-taking by integrating natural onscreen writing with thoughtful and integrated innovations. A feature called Timemark enables you to capture the audio of a meeting in line with your written notes, so tapping on a word in your notes instantly takes you to that exact place in time in the audio recording of the meeting. Notes are also integrated with the calendar so when there is an appointment reminder you are automatically prompted with an opportunity to begin a new note or in the case of recurring meetings, to continue where the last meeting left off. In an industry first, the HTC Flyer tablet also features built-in synchronization with Evernote, the world-leading notes application and service.
Ali pisati možeš i prstom. (Osim ako imaš jako debele prste)
U...
Ovo sa integracijom voice recordera i zabilješki mi se čini jako, jako zgodno... Ako radi kako treba, super stvar za sastanke
A šta si tvrdoglav i to još u krivom smjeru. Prvo da ponovim nešto što ti je već dano do znanja: Stylus je opcija, oš' neš' nemoraš koristiti. Drugo, ako si već lijen pročitati tekst na koji odgovaraš u cijelosti (jest da je marketinškui i jest da je na engleskom ali pretpostavljam da toliko engleskog znaš) te da si vidio kako se koristi i čemu služu i praksi ne bi tako tvrdoglavo pisao o pisanju prstima.
Evo ti jedan od više dostupnih videa, tamo negdje iza 3 minute imaš konkretno korištenje stylusa, pa ti crtaj prstom - naravno da možeš, ali s olovkom u ruci to je daleko prirodnije i prema tome preciznije, brže, funkcionalnije.
http://www.slashgear.com/htc-flyer-live-15133669/
I opet, to je OPCIJA, koja nije MANA kako je netko gore ranije spomenuo jer je vjerojatno shvatio na način: 'ništa bez stylusa', nego je upravo PREDNOST pogotovo kod ozbiljnijeg korištenja u poslovnim (sastanci, terenski rad) ili studentskim (predavanja) okruženjima jer prstom ma koliko tanjušan i ženskast bio nikad nećeš postići tu razinu preciznosti, funkcionalnosti i brzine.
Dijagonala je premala za pravi tablet doživljaj, ovo je negdje ali i nigdje. Moje nade su i dalje uz Xoom koji se trenutno izdigao od konkurencije.
Ovo mi se cini zgodno za putovanja.
Hacking is not a crime
Tvrdoglavo? Ali ja imam samo 1 post u temi
- Inače, stylus može biti precizniji, ali nikako nije brži od direktnog diranja prstom.
A šta si tvrdoglav i to još u krivom smjeru.
Nije tvrdoglav,nije niti ništa rekao protiv stylusa.
Čini mi se samo da Sinatri govori da se može pisati i prstom osim stylusom.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
- Inače, stylus može biti precizniji, ali nikako nije brži od direktnog diranja prstom.
Tebi nije prirodnije pisati s nečime poput olovke nego prstima?
Dijagonala je premala za pravi tablet doživljaj, ovo je negdje ali i nigdje. Moje nade su i dalje uz Xoom koji se trenutno izdigao od konkurencije.
Puno ti sreće želim u zbrajanju zelenbaća. Moju lovu ne budu vidjeli dok god se ne upristoje s cijenom. To je to, što se tiče cijene, a još treba vidjeti i funkcionalnost. Da nije slučajno na istoj "viskoj razini" ostalih ponuđača.
Pa covjek se voli igrat prsticima :D
Ističu očitu manu kao prednost. Pričam o olovci, koje smo se jedva čekali rješiti. Valjda u HTC-u imaju vremeplov, pa u 2011. guraju loše ideje kakve su prolazile prije 7-8 godina.
Opet seres...
Radije se drzi pjevanja, a ovo vezano za tehnologiju prepusti ostalima. Vec si se stoput dokazao...
Ne. Osim što je prirodnije, prstima je i intuitivnije i brže. Jedini problem prstiju je nepreciznost i otežano korištenje uz burek.
Ne. Osim što je prirodnije, prstima je i intuitivnije i brže. Jedini problem prstiju je nepreciznost i otežano korištenje uz burek.
uz burek je i olovkom teško
ot, nadam se da će ovo biti ipad killer
Amazon.de kaže HTC Flyer 670 eura u prijevodu kod nas cca 5500-6000kn tj. na njuškalu 3500-4000kn http://www.engadget.com/2011/02/16/htc-flyer-tablet-hits-amazon-de-for-669-euros/#
Ocito nekim ljudima i nakon opetovanih pokusaja objasnjenja jos nije jasno za sto sluzi navedeni stylus...
Znaci, prirodnije je i brze pisati prstom ali opet nepreciznije ? Ako je neprecizno kako onda moze biti brze ? 
....prazna obećanja su najbolja reklama....
Amazon.de kaže HTC Flyer 670 eura u prijevodu kod nas cca 5500-6000kn tj. na njuškalu 3500-4000kn http://www.engadget.com/2011/02/16/htc-flyer-tablet-hits-amazon-de-for-669-euros/#
Treba vidit kako ce ga ponudit T-Kobile, Vip, Tele2...
Mozda nas iznenade pa cak stave cijene jednake iPadu...
Zar stvarno mislite da se njih boli briga ok nas malih korisnika. To su tržišna nadmetanja i ako objektivnije pogledate stvari vidjet će te da niti jedan proizvod nije punokrvan i niti jedan ne sadržava sve značajke "dobrog" tableta. A vjerojatno niti neće, jer što bi vam onda sljedeće mogli uvalit.
Nemojte me krivo shvatit, jasam za napredak tehnologije kao i vi dečki icure, dame i gospodo ovog foruma, ali bolje pričekat nego hvalit nešto na prvu loptu pa se razočarat. Uostlom ovdje su više-manje Androidovci, ali sve više sličite na apple fanboyse.
Dakle, ti ne koristis kemijske olovke nego umaces prst u tintu i tako pises? :P
Zanimljiva stvarčica, HTC me u ovom slučaju pozitivno iznenadio. Predstavili su specifikacijama umjeren, ali dovršen proizvod, za razliku od ostatka družine koji su navalili sa hrpom Honeycomb poludovršenih (ali nabrijanih, bilo potrebno, bilo nepotrebno) uređaja. I ubacili su par originalnih stvari, ova fora sa stylusom bi mogla bit jako zanimljiva. Pretpostavljam da su na 7" išli radi cijene i/ili brzine razvoja, u svakom slučaju očito smislena odluka jer su uspjeli predstavit gotov proizvod.
Gledajući malo najave, cijene i općenito situaciju oko tableta, očito proizvodnja ~10" tableta i nije tako jeftin i jednostavan sport, kao što su neki tvrdili u doba izlaska iPada ...
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein