Super je to mobitel, ali jedan veliki minus je njegova masa, jer 160+ grama stvarno hlače vuče prema dolje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prema slici vidim da ne podržava flash...(šteta)
xD.. a sad vidim i da to piše..
oke, da je defaultni browser i nije se bash proslavio, no zato postoji Opera Mini, a da ne govorim o BIS uslugi te po potrebi BES,
iako nije pun featura, za razliku od Androida, njima to nije niti cilj - segment bizz klase zadovoljava kao niti jedan iPhone, HTC, no to je već stvar osobne navike i ukusa
oke, da je defaultni browser i nije se bash proslavio, no zato postoji Opera Mini, a da ne govorim o BIS uslugi te po potrebi BES,
iako nije pun featura, za razliku od Androida, njima to nije niti cilj - segment bizz klase zadovoljava kao niti jedan iPhone, HTC, no to je već stvar osobne navike i ukusa
zaboravljas htcove uredaje bazirane na windowsima koji su bili namijenjni "poslovnim" ljudima ( ne mislim na winmo7 :))
no to je već stvar osobne navike i ukusa
kao što rekoh, stvar odabira i ukusa - fala bogu pa da postoji otvoreno tržište i svako kupuje što mu se svidi - ja osobno sam zadovoljan BB i nevidim zašto bi prešao na neki drugi smartphone, a flat internet mi puno znaći
imao Win platform smartphone tj HP Ipaq... i nije mi se svidio... ne kažem da je loš - jednostavno meni ne leži... a za W7 neznam, nisam probao
Steta je jedino sto ovaj mob krasi visoka cijena cak i uz novi ugovor kod Vinpneta.
U USA je $199 uz ugovor ili $499 bez ugovora u AT&T, a otkljucavanje svega $9.99 ...
Niza cijena i nije na vidiku jel se Vipnet pohvalio da ce jedini imat ovaj BB na trzistu i time monopol na visoku cijenu :(
Steta je jedino sto ovaj mob krasi visoka cijena cak i uz novi ugovor kod Vinpneta.
U USA je $199 uz ugovor ili $499 bez ugovora u AT&T, a otkljucavanje svega $9.99 ...
Niza cijena i nije na vidiku jel se Vipnet pohvalio da ce jedini imat ovaj BB na trzistu i time monopol na visoku cijenu :(
S tim da se ovaj model jako slabo prodaje, ni blizu ocekivanoga, vjerojanto ce ga i drugi dobiti uskoro a i cijena pasti.
...Dokopali se svog primjerka...
Yea, right, zasto onda pise not for sale na njemu, to ste dobili na recenziju, nije da mi to igra neku ulogu.
Pa dobro sad, ovo:
"Tko god je jednom imao BlackBerry, brzo je stekao ovisnost o tom uređaju jer on donosi nevjerojatnu eleganciju i jednostavnost u instantnom razmjenjivanju e-mailova bez obzira na to koliko accounta imate i na kojim tipovima servera"
bas i nije istina. To, naravno, ovisi o korisniku, ali ovakvo generaliziranje je uistinu pretjerano. Cak i da je vecina ok sa suceljem, a neki bas da i svrsavaju kad pisu emailove na BB, jos uvijek toliko krasno da gornja generalizacija vrijedi bas i nije. Ja ga recimo ne volim, ali bas mi nikako nije sjeo a eto, imam BB (od Curve do Bolda i groznog Storma) i bas ga ne volim. Jesam li vec spomenuo da mi se nikako ne svidja, a imam BB ? :-)
Ako smijem, jedno pitanjce, ustvari trilema: mjenjam mobitel, trenutno imam nesretni (nespretni) BB Storm koji je dao svoje.
Dvoumim se između BB Torcha, HTC HD2 i iPhone4. Telefon uglavnom koristim za razgovore, email korespodenciju i pregled dokumenata, mreža je VIP.
E da, i minimum 1 tjedan u mjesecu sam u roamingu. Hvala!
Ako smijem, jedno pitanjce, ustvari trilema: mjenjam mobitel, trenutno imam nesretni (nespretni) BB Storm koji je dao svoje.
Dvoumim se između BB Torcha, HTC HD2 i iPhone4. Telefon uglavnom koristim za razgovore, email korespodenciju i pregled dokumenata, mreža je VIP.
E da, i minimum 1 tjedan u mjesecu sam u roamingu. Hvala!
Ako i sam kažeš da telefon koristiš uglavnom za ozbiljne :) stvari onda se nemaš šta troumišljat - Torch...
Ja sam na BB9700, upgradeao ga na OS 6 i imam manje-više sve što bi "dobio" sa Torchom pa mi takav upgrade na teži model i nije od koristi. No, da sad idem uzimati BB uzeo bi Torch.