ak odu na bing, sami sebi će se pokakati u usta..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto sa Adobeom, sto sa Googletom... Apple si zabiva cavao po cavao u lijes :)
Još jedna Apple vijest temeljena na djelomičnim informacijama i glasinama.
Zar nikom nije palo na pamet da je malo nelogično da korisnik može postaviti da mu je tražilica bing, a da mu i dalje umjesto search tipke piše google?
Još jedna Apple vijest temeljena na djelomičnim informacijama i glasinama.
Zar nikom nije palo na pamet da je malo nelogično da korisnik može postaviti da mu je tražilica bing, a da mu i dalje umjesto search tipke piše google?
ipak je google sinonim za pretragu :)))))))))) tak da mroa dap sie google, jer prosjecni korisnik iPhonea nezna drukcije :))))))))))
Sto sa Adobeom, sto sa Googletom... Apple si zabiva cavao po cavao u lijes :)
U nekom "paralelnom svijetu/realnosti".. ;)
Apple polako mijenja pravila igre, htjeli mi to ili ne..
sad su u trendu,a znamo što se dešava s kompanijama koji samo ulažu u marketing,kolo sreće se okreće
sad su u trendu,a znamo što se dešava s kompanijama koji samo ulažu u marketing,kolo sreće se okreće
Zanimljivo je što, npr. za iPad, nisu imali ni jednu klasičnu reklamu emitiranu na TV-u ili izdanu u novinama i sl. (ispravite me ako sam u krivu).
Jedan veliki hype..
odi malo na stranice naših dnevnih novina,pa ćeš vidjeti koliko tamo ima reklama tj plaćenih člnaka,i nemojte mi sad provaljivati da to novine dobrovoljno pišu o njima jer je apple u trendu
Zanimljivo je što, npr. za iPad, nisu imali ni jednu klasičnu reklamu emitiranu na TV-u ili izdanu u novinama i sl. (ispravite me ako sam u krivu).
Jedan veliki hype..
Ali se o njima pisalo u svakom zivom online mediju koji ima veze sa informatikom/mobitelima/gadgetima i slicno...
Sta to nije dovoljna reklama?
odi malo na stranice naših dnevnih novina,pa ćeš vidjeti koliko tamo ima reklama tj plaćenih člnaka,i nemojte mi sad provaljivati da to novine dobrovoljno pišu o njima jer je apple u trendu
Ja bih se kladio da je to upravo tako u preko 90% slučajeva. Da znaš koliko apple ima budžet ( nema ga praktički jer niti ne postoji nekakav globalni marketing plan u koji je uključena hrvatska ). za oglašavanje u hrvatskoj i kako to šljaka vjerovao bi mi.
Kakvo oglašavanje, pa čovječe ti nemožeš kupiti pola appleovih proizvoda uopće kod nas, ono što izađe novo se čeka mjesecima, a kakoli iPad ... njega neće biti službeno pitaj boga do kad, do verzija 2 vjerojatno. Što će im plaćeni oglasi po novinama ... čemu?
Slično je i sa europom i azijom ... ako se ko oglašava to su neki third party reseleri koji se snalaze kako znaju.
Znači po tebi je Apple platio sve članke, testove, vijesti u vezi njihovih proizvoda u našim novinama...
Ajde malo razmisli, ti si samo Hrvatsku naveo, koliko još novina ima u cijeloj Europi... ma svagdje... i sad reci da Apple ima u podrumu tiskaru novca da poplati sve web stranice i novine koje objavljuju vijesti koje se tiču njih....
Bing je desetak puta bolja tražilica od Googlea u US izdanju (naravno da je internacionalna verzija lišena svih zabavnih stvari). Promjena teksta iz "Google" u "Search" ne znači ništa - ne vidim da se itko žalio da u Firefoxu piše Search a ne Google. Dokle god mogu odabrati tražilicu koju ja želim meni je okej.
Izvlačiti bilo kakve zaključke iz ovoga je jednostavno glupo (a pogotovo zaključke kako se je Apple ovim potezom upucao u nogu, jer se Appleove dionice i dalje dobro drže.
U nekom "paralelnom svijetu/realnosti".. ;)
Apple polako mijenja pravila igre, htjeli mi to ili ne..
Tužno, i istinito
Ne volim Apple ali mi se sviđa kako su isto kao i kinezi lagano rekli ne Googleu .
Google je kompanija koja si svašta dopušta i koja će ako je netko ne zaustavi preuzeti
doslovno cijelo poslovanje online već kontrolira skoro sve pretrage, mailove, kalendare
karte itd... .
I samo zbog toga ovoga puta + za Apple i nadam se da će ga skroz maknuti iz svojih
uređaja .
Ne volim Apple ali mi se sviđa kako su isto kao i kinezi lagano rekli ne Googleu .
Google je kompanija koja si svašta dopušta i koja će ako je netko ne zaustavi preuzeti
doslovno cijelo poslovanje online već kontrolira skoro sve pretrage, mailove, kalendare
karte itd... .
I samo zbog toga ovoga puta + za Apple i nadam se da će ga skroz maknuti iz svojih
uređaja .
U svakom slučaju se slažem da su MS i google daleko "opasnije" firme od applea ( imaju veću moć kontrolirati naše živote ili informacije )
Ako vam fali Google ime u tražilici skinite Operu Mini, ona čak ima Google logo xD
karte itd... .
uređaja .
U svakom slučaju se slažem da su MS i google daleko "opasnije" firme od applea ( imaju veću moć kontrolirati naše živote ili informacije )
iskreno ne znam koja je od te tri firme više pohlepnija i prokletija za novcem, niti jedna od njih nema pravu konkurenciju zato se tako i ponašaju kao pravi imperijalisti,svaka na svom području
to će izazvat veliki bijes kod orisnika