iPhone OS 4 bez Googlea?

poruka: 19
|
čitano: 2.277
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone OS 4 bez Googlea?".
17 godina
iPhone OS 4 bez Googlea?

ak odu na bing, sami sebi će se pokakati u usta..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 10:53 (nixass).
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
iPhone OS 4 bez Googlea?

Sto sa Adobeom, sto sa Googletom... Apple si zabiva cavao po cavao u lijes :)

I'm going woo woo

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone OS 4 bez Googlea?

Još jedna Apple vijest temeljena na djelomičnim informacijama i glasinama.

Zar nikom nije palo na pamet da je malo nelogično da korisnik može postaviti da mu je tražilica bing, a da mu i dalje umjesto search tipke piše google?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: iPhone OS 4 bez Googlea?
MrBlc kaže...

Još jedna Apple vijest temeljena na djelomičnim informacijama i glasinama.

Zar nikom nije palo na pamet da je malo nelogično da korisnik može postaviti da mu je tražilica bing, a da mu i dalje umjesto search tipke piše google?

ipak je google sinonim za pretragu :)))))))))) tak da mroa dap sie google, jer prosjecni korisnik iPhonea nezna drukcije :))))))))))

17 godina
tnakir kaže...

Sto sa Adobeom, sto sa Googletom... Apple si zabiva cavao po cavao u lijes :)

U nekom "paralelnom svijetu/realnosti".. ;)

Apple polako mijenja pravila igre, htjeli mi to ili ne..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina

sad su u trendu,a znamo što se dešava s kompanijama koji samo ulažu u marketing,kolo sreće se okreće

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
blackalbum kaže...

sad su u trendu,a znamo što se dešava s kompanijama koji samo ulažu u marketing,kolo sreće se okreće

Zanimljivo je što, npr. za iPad, nisu imali ni jednu klasičnu reklamu emitiranu na TV-u ili izdanu u novinama i sl. (ispravite me ako sam u krivu).

Jedan veliki hype..   

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina

odi malo na stranice naših dnevnih novina,pa ćeš vidjeti koliko tamo ima reklama tj plaćenih člnaka,i nemojte mi sad provaljivati da to novine dobrovoljno pišu o njima jer je apple u trendu

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 15:41 (blackalbum).
17 godina
ferovca1 kaže...
blackalbum kaže...

Zanimljivo je što, npr. za iPad, nisu imali ni jednu klasičnu reklamu emitiranu na TV-u ili izdanu u novinama i sl. (ispravite me ako sam u krivu).

Jedan veliki hype..   

Ali se o njima pisalo u svakom zivom online mediju koji ima veze sa informatikom/mobitelima/gadgetima i slicno...

Sta to nije dovoljna reklama?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

odi malo na stranice naših dnevnih novina,pa ćeš vidjeti koliko tamo ima reklama tj plaćenih člnaka,i nemojte mi sad provaljivati da to novine dobrovoljno pišu o njima jer je apple u trendu

Ja bih se kladio da je to upravo tako u preko 90% slučajeva. Da znaš koliko apple ima budžet ( nema ga praktički jer niti ne postoji nekakav globalni marketing plan u koji je uključena hrvatska ). za oglašavanje u hrvatskoj i kako to šljaka vjerovao bi mi. 

Kakvo oglašavanje, pa čovječe ti nemožeš kupiti pola appleovih proizvoda uopće kod nas, ono što izađe novo se čeka mjesecima, a kakoli iPad ... njega neće biti službeno pitaj boga do kad, do verzija 2 vjerojatno. Što će im plaćeni oglasi po novinama ... čemu? 

Slično je i sa europom i azijom ... ako se ko oglašava to su neki third party reseleri koji se snalaze kako znaju.

A.
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Znači po tebi je Apple platio sve članke, testove, vijesti u vezi njihovih proizvoda u našim novinama...

Ajde malo razmisli, ti si samo Hrvatsku naveo, koliko još novina ima u cijeloj Europi... ma svagdje... i sad reci da Apple ima u podrumu tiskaru novca da poplati sve web stranice i novine koje objavljuju vijesti koje se tiču njih....

17 godina
neaktivan
iPhone OS 4 bez Googlea?

Bing je desetak puta bolja tražilica od Googlea u US izdanju (naravno da je internacionalna verzija lišena svih zabavnih stvari). Promjena teksta iz "Google" u "Search" ne znači ništa - ne vidim da se itko žalio da u Firefoxu piše Search a ne Google. Dokle god mogu odabrati tražilicu koju ja želim meni je okej.

Izvlačiti bilo kakve zaključke iz ovoga je jednostavno glupo (a pogotovo zaključke kako se je Apple ovim potezom upucao u nogu, jer se Appleove dionice i dalje dobro drže.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

U nekom "paralelnom svijetu/realnosti".. ;)

Apple polako mijenja pravila igre, htjeli mi to ili ne..

Tužno, i istinitoPlač

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
iPhone OS 4 bez Googlea?

Ne volim Apple ali mi se sviđa kako su isto kao i kinezi lagano rekli ne Googleu .

Google je kompanija koja si svašta dopušta i koja će ako je netko ne zaustavi preuzeti

doslovno cijelo poslovanje online već kontrolira skoro sve pretrage, mailove, kalendare

karte itd... .

I samo zbog toga ovoga puta + za Apple i nadam se da će ga skroz maknuti iz svojih

uređaja .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teško da če ga skroz maknuti,hebeš preglednik u kojem nemožeš postaviti zadanu tražilicu...
17 godina
neaktivan
RobertN kaže...

Ne volim Apple ali mi se sviđa kako su isto kao i kinezi lagano rekli ne Googleu .

Google je kompanija koja si svašta dopušta i koja će ako je netko ne zaustavi preuzeti

doslovno cijelo poslovanje online već kontrolira skoro sve pretrage, mailove, kalendare

karte itd... .

I samo zbog toga ovoga puta + za Apple i nadam se da će ga skroz maknuti iz svojih

uređaja .

U svakom slučaju se slažem da su MS i google daleko "opasnije" firme od applea ( imaju veću moć kontrolirati naše živote ili informacije )

A.
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4 bez Googlea?

Ako vam fali Google ime u tražilici skinite Operu Mini, ona čak ima Google logo xD

0 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...
RobertN kaže...

karte itd... .

uređaja .

U svakom slučaju se slažem da su MS i google daleko "opasnije" firme od applea ( imaju veću moć kontrolirati naše živote ili informacije )

iskreno ne znam koja je od te tri firme više pohlepnija i prokletija za novcem, niti jedna od njih nema pravu konkurenciju zato se tako i ponašaju kao pravi imperijalisti,svaka na svom području

15 godina
neaktivan
iPhone OS 4 bez Googlea?

to će izazvat veliki bijes kod orisnika

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 20:27 (voyager).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice