Znači idiot/snob/niži primat je svatko tko ima para i kupuje što želi? Aj dobro..
Mislim nije mi jasno čemu takva ogorčenost i generaliziranje. Ako netko zaradi lovicu poštenim radom valjda ima pravo da je potroši na bilo što, pa bio to i eto iphone za ne znam ni ja koliko para. Ako ih već smatraš nižima onda bi se pak trebao veselit što oni eto "bacaju" pare, a ti lijepo štediš i pametno trošiš.
Ima puno boljih tema za prolijevanje žući..
da. stojim iza svake napisane. jasno, opaska se odnosi na Hrvatsku. u nas NITKO nije zaradio poštenim radom (u zakonskim i moralnim kategorijama) toliko da bi se mogao ovako bezumno razbacivati (ja poštenim radom, kao prevoditelj, zaradim dosta no i dalje smatram kupnju telefona (telefona!) [TELEFONA!!!] za više od 1500 HRK patološkim egoizmom, narcisoidnošću, seljoberstvom i pomanjkanjem viših oblika inteligencije - čista psihijatrija). da, ljudi imaju pravo trošiti svoj novac kako žele (u zakonskim granicama). da, ljudi imaju pravo biti kreteni i seljačine (bez zakonskih granica). da, ljudi imaju pravo na slobodu sve dok time ne narušavaju (ili je koriste na račun) tuđu slobodu. zbog toga podupirem trgovce u njihovu nastojanju da ovako luksuznim i nepotrebnim idiotarijama izmuzu lovu papcima koji su je odmah spremni dati. i sam bih im to učinio da sam u toj branši. sa smiješkom. još je moja pokojna baka govorila: "kad deca imaju nofcih, kramari tržiju."
Ako je iPhone za tebe samo Telefon, a ne organizator zadataka, fotoaparat, muzicki player, izvor informacija, e-mail klijent, igraca konzola, kreativni dodatak, onda svaka cast.