iPhone 6 Plus u Bugu

poruka: 68
|
čitano: 18.149
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 6 Plus u Bugu".
17 godina
neaktivan
Re: iPhone 6 Plus u Bugu
Ajar kaže...
Penryn kaže...

Znači idiot/snob/niži primat je svatko tko ima para i kupuje što želi? Aj dobro..

Mislim nije mi jasno čemu takva ogorčenost i generaliziranje. Ako netko zaradi lovicu poštenim radom valjda ima pravo da je potroši na bilo što, pa bio to i eto iphone za ne znam ni ja koliko para. Ako ih već smatraš nižima onda bi se pak trebao veselit što oni eto "bacaju" pare, a ti lijepo štediš i pametno trošiš.

Ima puno boljih tema za prolijevanje žući..

da. stojim iza svake napisane. jasno, opaska se odnosi na Hrvatsku. u nas NITKO nije zaradio poštenim radom (u zakonskim i moralnim kategorijama) toliko da bi se mogao ovako bezumno razbacivati (ja poštenim radom, kao prevoditelj, zaradim dosta no i dalje smatram kupnju telefona (telefona!) [TELEFONA!!!] za više od 1500 HRK patološkim egoizmom, narcisoidnošću, seljoberstvom i pomanjkanjem viših oblika inteligencije - čista psihijatrija). da, ljudi imaju pravo trošiti svoj novac kako žele (u zakonskim granicama). da, ljudi imaju pravo biti kreteni i seljačine (bez zakonskih granica). da, ljudi imaju pravo na slobodu sve dok time ne narušavaju (ili je koriste na račun) tuđu slobodu. zbog toga podupirem trgovce u njihovu nastojanju da ovako luksuznim i nepotrebnim idiotarijama izmuzu lovu papcima koji su je odmah spremni dati. i sam bih im to učinio da sam u toj branši. sa smiješkom. još je moja pokojna baka govorila: "kad deca imaju nofcih, kramari tržiju." {#}

Ako je iPhone za tebe samo Telefon, a ne organizator zadataka, fotoaparat, muzicki player, izvor informacija, e-mail klijent, igraca konzola, kreativni dodatak,  onda svaka cast.

It's so deep how can you be so shallow
16 godina
dejson kaže...

I meni je puna kapa nadobudnih Apple hatera koji daju 40 000 za auto, koji daju mjesecno 2000 za kafane...

Jedna stvar je biti snob, druga imati neki gušt a potpuno treća biti glupan i kupiti nešto 2 puta.

Ok, svakako možeš voljeti Apple. Ja ga volim zbog kompova koje su radili i još rade.

Ovaj iPosao mi se ne sviđa ali ok, poštujem one koji to vole, kupuju, nema frke...uostalom, bolje je da ima netko takav na tržištu jer onda drugi proizvođači moraju ići naprijed.

ALI ne vidim smisao da se tu kupi telefon za 8500kn koji je 5000 kuna povoljniji par-100km ili još gore putem neta je i bliži nego onaj u HgSpotu.

Možeš imati ne znam koliki novac ali opet ćeš htjeti uštedjeti i ne platiti nešto preskupo, pogotovo kad to preskupo (9500kn iphone plus) se savija u džepu.

Iaaaako, većina vlasnika Apple prijenosne opreme ima one "modno osviještene" torbice preko ramena...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
dejson kaže...

I meni je puna kapa nadobudnih Apple hatera koji daju 40 000 za auto, koji daju mjesecno 2000 za kafane...

Jedna stvar je biti snob, druga imati neki gušt a potpuno treća biti glupan i kupiti nešto 2 puta.

Ok, svakako možeš voljeti Apple. Ja ga volim zbog kompova koje su radili i još rade.

Ovaj iPosao mi se ne sviđa ali ok, poštujem one koji to vole, kupuju, nema frke...uostalom, bolje je da ima netko takav na tržištu jer onda drugi proizvođači moraju ići naprijed.

ALI ne vidim smisao da se tu kupi telefon za 8500kn koji je 5000 kuna povoljniji par-100km ili još gore putem neta je i bliži nego onaj u HgSpotu.

Možeš imati ne znam koliki novac ali opet ćeš htjeti uštedjeti i ne platiti nešto preskupo, pogotovo kad to preskupo (9500kn iphone plus) se savija u džepu.

Iaaaako, većina vlasnika Apple prijenosne opreme ima one "modno osviještene" torbice preko ramena...

Objektivan komentar. Ma dobro i ja sam malo fulao. Razumijem ljude koji ce ga odmah kupiti, iz revolta sam rekao da cu ga platiti 10000 Kn. Kod nas u BiH je 1800 KM, to je  oko 7000 Kn.

Vise sam se osvrnuo na to da je Apple statusni simbol, za mene nije, ne barim koke, drzim ga iskljucivo u dzepu, na pozive se javljam preko slusalica, tako sam naucio sa NOTE-om jer mi je bio preglomazan da ga vadim stalno iz dzepa ( tu sada ulijecfe prica o satu kao savrsenom pokazatelju pozivaoca ). Nisam ga nikad u zivotu pljuvao, ali dok nije povecao ekran pa i na ta 4 incha nisam ga nesto ni korstio cesto. O ovim sada dimenzijama necu ni da pricam, sada je to za mene must have gadget.

Sto se tice profesionalnog rada slazem se da su njihove makine, makine na kojima se postizu najbolji rezultati.

Moram se sloziti da ga necu jos kupovati, bar ne do januara dok mu jos malo ne splasne cijena, svi mi pokusavamo ustedjeti naravno, neki ne i to postujem kao i ti, ali mi ne pada na pamet da pljujem po njima i da ih osuđujem ( iskreno u zivotu sebi nikad nisam dao za pravo da osudjujem neke ljude koji nesto cine a ne povrijedjuju druge ili mene ) . Imam prijatelje koji zaradjuju i po 5-6 KM mjesecno i mogu sebi priustiti da ga odmah kupe jer su totalno sami i nemaju nikakvih drugih troskova.

Ja sam ipak malo stariji i ozbiljniji i ne zelim odmah dati toliko love, nije da ne mogu, postoje i kreditne kartice i razna cuda ali ne zelim. I moram napomenuti da nisam u pobrojavanje svoje tehnike na koju ste se toliko obrusili zaboravio napomenuti i neke uredjaje koje sam kupio prosle godine ( izmedju 2 iPhone-a :) ). Tablet, racunar, iPod, 2 monster barbike, 10-ak knjiga ( ne skolskih nego lektira i sl ) pokoju enciklopediju itd.... :)

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
MatijaZG kaže...
C3c1l kaže...

super, za tu lovu kupim god dana registriran fiat punto

Ima puno pametnijih stvari za napraviti sa tom lovom nego kupiti Fiat Punto...kupovina Fiata je meni gora nego kupovina iPhonea.

BRAVO ZA KOMENTAR {#} !!!!

Jedan mali podulji OT, ali neposredno vezan za modus osobne potrošnje "mojih" novaca!

U mojem ribičkom životu, susreo sam jako puno ljudi, sa dijametralno različitim poimanjem vrijednosti, odnosno uloženog dobivenog, kupljenog za "moj" novac.

Ovdje ću spomenuti jednog "Đuru" od milja kolokvijalno tako prozvanog, koji je sa novcima bio prije na TI nego na VI, ali je u glavi bio {#}, na njegovu žalost.

Jednom prilikom smo se zatekli u ribama sa štapovima jednake snage, 40 - 80, jednake dužine, 3.00 metra koji u principu je i jedno i drugom koristio za iste namjene, čitaj, lovili smo istu vrstu ribe.

Ugodno uz korisno, malo po malo, došli smo do razgovora, koliko košta tvoj štap, gdje smo ustanovili da je moj koštao nešto više od 750.00 kuna a njegov do 300.00 kuna. U nastavku dana i ribolova, nastavili smo daljnju komunikaciju, bez nekakvog prenaglašenog zamaranja jedan drugog ičim nebitnim, i sve do jednog trenutka kada se više nije moglo zbog nailaska mraka loviti, pružili si ruke, pozdravili se i ćao bao.

Ja sam već poodavno zaboravio na tu ribičiju, kada sretnem ja njega za jedno četri mjeseca, evo njega u ribama, ali sada sa TRI štapa, identične snage, identične dužine, sa malo većom cijenom od cijene onog prvog. 

Obzirom takvi štapovi nisu za statičan ribolov, već za dinamičan, znači kada hodaš obalom rijeke ili rijekom i tražiš ribu, meni je viđeno bilo totalno bedasto, ali to "Đuri" nisam nabio na nos, već sam ga onako bećarski upitao, zašto je uzeo još dva relativno "identična" štapa?!

Na što je njegov odgovor bio u stilu; "dopali su mu se, a i imao je kod sebe novaca u tom trenutku"!?!?

Obzirom nemamo tri para ruku, ne vidim niti načina niti razloga da imam istovremeno kraj sebe tri takva identična štapa, ali Đuro očigledno vidi, a kako sam ranije napomenuo, nije on bio sasvim točan u glavi.

Jedino sam ga upitao zašto nije prodao onaj stari i dodao novac za ona dva nova, pa nije uzeo jedan pravo kvalitetan, na što sam dobio odgovor u stilu, "nisam imao vremena tražiti"?!?!

Osobno sam od onih koji se trude UŽIVATI U ŽIVOTU, i pomoći drugima koliko je u mojoj mogućnosti da i oni uživaju, bili kakvi bili, točni u glavi ili netočni.

Pobornik sam teze; "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino", i sretan sam kao tranzistor što živim u vrijeme ovakvog stupnja razvoja tehnike uopće, a posebice IT sektora.

Ako mi netko kaže da je njemu bolje kupiti za napamet bubam 10.000.00 kuna FIAT UNO, koji skorom samo što nije kihnuo, ako je on sretan i zadovoljan i ja sam. Ja sam radije korisnik usluga nekakvog Autotransporta, jer onaj FIAT UNO, ne samo da je koštao koliko je koštao kuna, tu je još i registracija, osiguranje + možda i kasko, gorivo, gume, pranja, poliranja, preučestali i sve skuplji servisi, ... Tako za dvije godine mogu utrošiti još dvaputa isto toliko, a koliko on u svemu tome ima gušta, hmmmmmmmmm, vrlo vjerojatno jako malo!! 

Uvijek kupujem samo novo i samo ono što stvarno želim a stvarno si mogu priuštiti, bez da netko u mojoj neposrednoj blizini se može na bilo kakav način osjetiti zapostavljen, ugrožen mojom nerezonskom radnjom. Osobe koje uzimaju bilo koji flagship gadget, drago mi je vidjeti da to mogu i pogotovu ako ga pri tome i konkretno koriste, kao isto tako one koji imaju nizak prag nivoa potrebe korištenja, pa kažu, meni je to sasvim dovoljno, i da mi pokloniš nešto veće, ja ne bih to uzeo u ruke.

Ali kada čujem da netko pljuje po nekome zato što si može, želi i hoće nešto jednom u dvije pet godina priuštiti skupo i kvalitetno ( pa bio to i Samsung Galaxy Note 4 ), on je idiot, budala prvog reda!!!!

A da dobije povratnu, "ti si jalna bijeda i sirotinja koja ne može i neće nikada takvo nešto imati" recimo, tu se kao već napadaju osnovne ljudske i moralne vrijednosti, kako da ne, mo′š si misliti.

Ja ću uzeti prije ili kasnije iPhone 6 Plus, i Uopće me ne obada tko će o tome što misliti, jer će mu biti bolje da vodi računa o sebi i svojim gadgetima, ili možda o stilu življenja života, poimanju vrijednosti kroz onu "manje je više", gdje kupnjom jednog iPhone 6 Plus sam ja najmanje miran sa svime najmanje četri godine dok ne iziđe iPhone 7 ili čak šest, dok ne iziđe iPhone 7S, a siguran sam i znam da ću easy peasy dobivati uredno nadogradnju SW-a, a na spomen pojma Android ću samo potiho uzdahnuti sa Veeeelikim olakšanjem, jer sam ga se elegantno riješio na izvjesno dulje vrijeme.   

Gospodine Lučko ( nadam se da necete zamjeriti sto Vas ovako oslovljavam )

Zaista mi je drago da sam danas procitao ovaj post jer ste mi svojim konstatacijama popravili dan i kao sto cete moci vidjeti po kolicini TD koje cu primiti i koje sam primio na ovoj temi dijelimo misljenje.

Ugodan ostatak dana zelim i bistro ( kad bude prilike za to )

Lijep pozdrav

17 godina
neaktivan
dejson kaže...
Zoidberg kaže...

Hahaha,

uopce mi nije zao likova koji ce dati tolku lovu... za 750/1080p i 1GB rama...

Samo ih sisaj AAPL imas moju punu podrsku...

Hahahahahahha, sa samo 3 puta manje RAM-a i 4 puta manje procesne moci radi bolje nego note 3 ili 4  hahahahahah.

E mozes zamisliti kako bi izgledala moja sarkasticna faca kad bih ti ovo mogao licno saopstiti hahahahahaha.

Odvratno hahahahahaha

Smijesno hahahahahaha

I da se zna nosio sam NOTE 3, 7-8 mjeseci.

ne mozes mi to OSOBNO RECI jer se ne druzim sa likovima poput tebe, dapace izbjegavam ih izdaleka.

Imam N3 i telefon je bolji od bilo kojeg AAPL crap, no kao sto sam rekao AAPL radi social darwinism work... uzima lovu likovima poput tebe.

12 godina
neaktivan
Je se mozda radio Airbending na njemu
...
TD collector
15 godina
makopos kaže...

Kako netko može dati 9.000 kn za iPhone? mislim nisu to stare talijanske lire :) a drugo koja svrha takog skupog mobitela, sve što 99.99% ljudima treba već postoji u mobitelima tipa Samsung S4/5, koji košta 3500 kn.

I ono najvažnije ovo je MALI iPhone ! a košta skoro 3 puta više nego S5.

e bas i nije mali. ima i  iphone 6 plus,koji sam gledao zagrebackoj  banci na 24 rate,otkljucan na sve mreze nisi vezan ugovorom. samo ga kupis na 24 rate po

289 kn mislim da je tak,sto naj gore nije mal cak je puno veci od s 5,i notea 4.

15 godina
assassin.st kaže...
Tko kupi za ovu cijenu gratis treba dobiti i uputnicu za psihijatriju.

ali ja se vec ljecim kod psihijatra pa nije problem.

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice