super, za tu lovu kupim god dana registriran fiat punto
Ima puno pametnijih stvari za napraviti sa tom lovom nego kupiti Fiat Punto...kupovina Fiata je meni gora nego kupovina iPhonea.
Ima puno pametnijih stvari za napraviti sa tom lovom nego kupiti Fiat Punto...kupovina Fiata je meni gora nego kupovina iPhonea.
Kužim da za svakog mora postojati roba, ali tu se razbacujete tisućama kao da nema 500.000 nezaposlenih, gladnih, jadnih itd... Meni je sve iznad 500Kn preskupo i praktički nepotrebno na telefonu. To što je sporo je druga priča. Ma nebitno, uživajte!
Normalnog i prosječnog korisnika, njih uopče ne brine/jednostavno se time ne opterečuju nikakva sporost(zapravo i nisu tolko spori) nekog Mobitela za recimo 500kn.Vratimo se za veliku večinu ljudi u surovu realnost, ti bokca dat 6000+ kuna za neki Mobitelček pa to je čista nebuloza na kubik.
Meni je sve iznad 500Kn preskupo i praktički nepotrebno na telefonu.
OT: To kaj je tebi preskupo i nepotrebno, ne znači da je i drugima preskupo. Da li je nepotrebno? To je relativan pojam; a o nezaposlenima na burzi, mi smo još dobrostojeći spram onih u Africi, naravno, zato jer te nije brige za one gladne u Africi koji hodaju goli i bosi i koji se danas rodi, a sutra umre od gladi, al bitno moramo naglasit, "Nama je loše i kod nas je prek 300t nezaposlenih". Ako nas neće drugi sažaljevat, onda ćemo se sami, pa možda se nekaj pokrene, možda nam se neko smiluje, jer smo eto, bespomoćan narod pun žaljenja! Da li je ovo bio sarkazam, prosudite sami..
Gle ne napadam te, i slažem se s tobom u jednom djelu rečenice, al od tud se dalje razilazimo u mišljenjima..
Nisam sklon generaliziranju, pošto smo svi mi individue, ne postoji na planeti tri ista čovjeka sa istim razmišljanjima..
Istina je, ajfon je preskup, vani je još kolko tolko dobra cijena, al kod nas je koma cijena..
Hgspot to radi, zato kaj može, a onaj koji može, radi što mu se prohtije, pa bar nam to nije nepoznanica, zar ne!
Zanimljivo je da svi ovdje koji pljujete po iPhone a neznate par stvari:
1.Ova ogromna cijena je samo u našoj lakomoj Hrvatskoj, a npr. u SAD-u iPhone 6 košta kao i 5S, 5, 4, 4S i sve do prvog iPhone kada su izašli - 649 dolara (3600-3800 kn), a tako i u ostalim normalnim zemljama.
2.Svi naovde kao ima gigu rama, procesor iz 90-tih, grafiku iz 80-tih i slično. Ako vama teorija znači nešto onda stvarno nešto nije u redu. Kao prvo pogledajte malo benchmarkove u kojima iPhone pali Galaxye i ostale flagshipove, iako je Samsung potplatio da se njihovim smartphoneima poveča isti (Bila je i svijest na BOL-u pa mislim da su svi upoznati s time). U praksi je iPhone ekstremno brz i neusporediv s ostalim iako Samsung i ostali imaju dvadeseto jezgrene procesore i pedeset giga rama (pumpanje specifikacija ne čini smartphoni brzim već maže oči kupcima)
3.Podrška za Androide uređaje NIKADA neće biti niti blizu one za iPhone. Ja ako kupim iPhone 6 mogu ga imati do 3-4 godine i imat ću najnoviji software, za razliku od toga ako kupim GS5 imat ću podršku godinu dana i nakon toga sam gotovo prisiljen kupiti novi uređaj kako bih imao najnoviji software.
4.Zašto vas boli k*rac na šta će tko potrošit novce, kad netko kup iPhone odmah se sljepa ovca iSheep i slično, ali kad netko kupi S5 on nije sljep iako su mu oči namazane specifikacijama.
Inače sam korisnim Androida, ali mi je dok*rčilo više čitat neutemeljeno sr*nje od nekih komentara.
Zanimljivo je da svi ovdje koji pljujete po iPhone a neznate par stvari:
1.Ova ogromna cijena je samo u našoj lakomoj Hrvatskoj, a npr. u SAD-u iPhone 6 košta kao i 5S, 5, 4, 4S i sve do prvog iPhone kada su izašli - 649 dolara (3600-3800 kn), a tako i u ostalim normalnim zemljama.
2.Svi naovde kao ima gigu rama, procesor iz 90-tih, grafiku iz 80-tih i slično. Ako vama teorija znači nešto onda stvarno nešto nije u redu. Kao prvo pogledajte malo benchmarkove u kojima iPhone pali Galaxye i ostale flagshipove, iako je Samsung potplatio da se njihovim smartphoneima poveča isti (Bila je i svijest na BOL-u pa mislim da su svi upoznati s time). U praksi je iPhone ekstremno brz i neusporediv s ostalim iako Samsung i ostali imaju dvadeseto jezgrene procesore i pedeset giga rama (pumpanje specifikacija ne čini smartphoni brzim već maže oči kupcima)
3.Podrška za Androide uređaje NIKADA neće biti niti blizu one za iPhone. Ja ako kupim iPhone 6 mogu ga imati do 3-4 godine i imat ću najnoviji software, za razliku od toga ako kupim GS5 imat ću podršku godinu dana i nakon toga sam gotovo prisiljen kupiti novi uređaj kako bih imao najnoviji software.
4.Zašto vas boli k*rac na šta će tko potrošit novce, kad netko kup iPhone odmah se sljepa ovca iSheep i slično, ali kad netko kupi S5 on nije sljep iako su mu oči namazane specifikacijama.
Inače sam korisnim Androida, ali mi je dok*rčilo više čitat neutemeljeno sr*nje od nekih komentara.
Ne znam sad kolko je povezano s onim "hrvatski jal"..
Al slažem se s tobom...
Uglavnom svak favorizira svoje, a tuđe omalovažava, ovdje bih više istaknuo, da "to kupovanje" nije društveno prihvatljivo, neg se mora držat nekog "reda" koji je većina nametnula, bez obzira jel ispravno/neispravno.
Ne vidim problem ak je neko kupil gejfon pardon ajfon, proziva ga se ovcom, pa nek bude ovca, ak je on to tak htio, poštujte volju pojedinca.. Samo kaj ljudi nisu svjesni jedne stvari, svi smo mi ovce! Jer da nismo, svijet bi bio lijepši!
BRAVO ZA KOMENTAR !!!!
Jedan mali podulji OT, ali neposredno vezan za modus osobne potrošnje "mojih" novaca!
U mojem ribičkom životu, susreo sam jako puno ljudi, sa dijametralno različitim poimanjem vrijednosti, odnosno uloženog dobivenog, kupljenog za "moj" novac.
Ovdje ću spomenuti jednog "Đuru" od milja kolokvijalno tako prozvanog, koji je sa novcima bio prije na TI nego na VI, ali je u glavi bio , na njegovu žalost.
Jednom prilikom smo se zatekli u ribama sa štapovima jednake snage, 40 - 80, jednake dužine, 3.00 metra koji u principu je i jedno i drugom koristio za iste namjene, čitaj, lovili smo istu vrstu ribe.
Ugodno uz korisno, malo po malo, došli smo do razgovora, koliko košta tvoj štap, gdje smo ustanovili da je moj koštao nešto više od 750.00 kuna a njegov do 300.00 kuna. U nastavku dana i ribolova, nastavili smo daljnju komunikaciju, bez nekakvog prenaglašenog zamaranja jedan drugog ičim nebitnim, i sve do jednog trenutka kada se više nije moglo zbog nailaska mraka loviti, pružili si ruke, pozdravili se i ćao bao.
Ja sam već poodavno zaboravio na tu ribičiju, kada sretnem ja njega za jedno četri mjeseca, evo njega u ribama, ali sada sa TRI štapa, identične snage, identične dužine, sa malo većom cijenom od cijene onog prvog.
Obzirom takvi štapovi nisu za statičan ribolov, već za dinamičan, znači kada hodaš obalom rijeke ili rijekom i tražiš ribu, meni je viđeno bilo totalno bedasto, ali to "Đuri" nisam nabio na nos, već sam ga onako bećarski upitao, zašto je uzeo još dva relativno "identična" štapa?!
Na što je njegov odgovor bio u stilu; "dopali su mu se, a i imao je kod sebe novaca u tom trenutku"!?!?
Obzirom nemamo tri para ruku, ne vidim niti načina niti razloga da imam istovremeno kraj sebe tri takva identična štapa, ali Đuro očigledno vidi, a kako sam ranije napomenuo, nije on bio sasvim točan u glavi.
Jedino sam ga upitao zašto nije prodao onaj stari i dodao novac za ona dva nova, pa nije uzeo jedan pravo kvalitetan, na što sam dobio odgovor u stilu, "nisam imao vremena tražiti"?!?!
Osobno sam od onih koji se trude UŽIVATI U ŽIVOTU, i pomoći drugima koliko je u mojoj mogućnosti da i oni uživaju, bili kakvi bili, točni u glavi ili netočni.
Pobornik sam teze; "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino", i sretan sam kao tranzistor što živim u vrijeme ovakvog stupnja razvoja tehnike uopće, a posebice IT sektora.
Ako mi netko kaže da je njemu bolje kupiti za napamet bubam 10.000.00 kuna FIAT UNO, koji skorom samo što nije kihnuo, ako je on sretan i zadovoljan i ja sam. Ja sam radije korisnik usluga nekakvog Autotransporta, jer onaj FIAT UNO, ne samo da je koštao koliko je koštao kuna, tu je još i registracija, osiguranje + možda i kasko, gorivo, gume, pranja, poliranja, preučestali i sve skuplji servisi, ... Tako za dvije godine mogu utrošiti još dvaputa isto toliko, a koliko on u svemu tome ima gušta, hmmmmmmmmm, vrlo vjerojatno jako malo!!
Uvijek kupujem samo novo i samo ono što stvarno želim a stvarno si mogu priuštiti, bez da netko u mojoj neposrednoj blizini se može na bilo kakav način osjetiti zapostavljen, ugrožen mojom nerezonskom radnjom. Osobe koje uzimaju bilo koji flagship gadget, drago mi je vidjeti da to mogu i pogotovu ako ga pri tome i konkretno koriste, kao isto tako one koji imaju nizak prag nivoa potrebe korištenja, pa kažu, meni je to sasvim dovoljno, i da mi pokloniš nešto veće, ja ne bih to uzeo u ruke.
Ali kada čujem da netko pljuje po nekome zato što si može, želi i hoće nešto jednom u dvije pet godina priuštiti skupo i kvalitetno ( pa bio to i Samsung Galaxy Note 4 ), on je idiot, budala prvog reda!!!!
A da dobije povratnu, "ti si jalna bijeda i sirotinja koja ne može i neće nikada takvo nešto imati" recimo, tu se kao već napadaju osnovne ljudske i moralne vrijednosti, kako da ne, mo′š si misliti.
Ja ću uzeti prije ili kasnije iPhone 6 Plus, i Uopće me ne obada tko će o tome što misliti, jer će mu biti bolje da vodi računa o sebi i svojim gadgetima, ili možda o stilu življenja života, poimanju vrijednosti kroz onu "manje je više", gdje kupnjom jednog iPhone 6 Plus sam ja najmanje miran sa svime najmanje četri godine dok ne iziđe iPhone 7 ili čak šest, dok ne iziđe iPhone 7S, a siguran sam i znam da ću easy peasy dobivati uredno nadogradnju SW-a, a na spomen pojma Android ću samo potiho uzdahnuti sa Veeeelikim olakšanjem, jer sam ga se elegantno riješio na izvjesno dulje vrijeme.
Istina,Punto je smece,no kad ti u pola noci,nekome,ne daj Boze pozli,pa treba hitno za bolnicu,definitivni ti Ajfoun nece vise pomoci nego fiksni telefon,a Punto itekako hoce...
Istina,Punto je smece,no kad ti u pola noci,nekome,ne daj Boze pozli,pa treba hitno za bolnicu,definitivni ti Ajfoun nece vise pomoci nego fiksni telefon,a Punto itekako hoce...
Ašto ako je crko akumuljator?!?!
Bar su talijančeki poznati po takvim problemima?!
Da ne spominjem otežano paljenje kod dizelaša!!
BTW; zato postoje aplikacije u stilu "FIRST AID", pomoću kojih možeš bitno bolesnom olakšati čekanje do dolaska doktora, a ne da ga ti onako bolesnog, izmučenog drljaš u pola noći, još da doživite prometni udes, a to ti u takvom trenutku stvarno nije potrebito.
ajme koja cifra ... no ko ima i može neka kupi.
ja ne želim davati tolike pare za nešto što ne vrijedi. Vidjet ćemo kakve će cijene biti na pretplatu u vipu i tscumu
Za 10k kn kupiš komp i neki solidni mobitel i još ti ostane za čekove... (i barem ti ne objave gole fotke :P )
BTW; zato postoje aplikacije u stilu "FIRST AID", pomoću kojih možeš bitno bolesnom olakšati čekanje do dolaska doktora, a ne da ga ti onako bolesnog, izmučenog drljaš u pola noći, još da doživite prometni udes, a to ti u takvom trenutku stvarno nije potrebito.
Brate mili stvarno si posebna biljka. Kazes First Aid aplikacija, hahaha..
Brate mili stvarno si posebna biljka. Kazes First Aid aplikacija, hahaha..
U čemu je problem?!
Možda nisam se pravilno odrazio, ali zato evo pa provjerite sadržaj liste!!
LINK; https://itunes.apple.com/us/genre/ios-medical/id6020?mt=8
Znači idiot/snob/niži primat je svatko tko ima para i kupuje što želi? Aj dobro..
Mislim nije mi jasno čemu takva ogorčenost i generaliziranje. Ako netko zaradi lovicu poštenim radom valjda ima pravo da je potroši na bilo što, pa bio to i eto iphone za ne znam ni ja koliko para. Ako ih već smatraš nižima onda bi se pak trebao veselit što oni eto "bacaju" pare, a ti lijepo štediš i pametno trošiš.
Ima puno boljih tema za prolijevanje žući..
da. stojim iza svake napisane. jasno, opaska se odnosi na Hrvatsku. u nas NITKO nije zaradio poštenim radom (u zakonskim i moralnim kategorijama) toliko da bi se mogao ovako bezumno razbacivati (ja poštenim radom, kao prevoditelj, zaradim dosta no i dalje smatram kupnju telefona (telefona!) [TELEFONA!!!] za više od 1500 HRK patološkim egoizmom, narcisoidnošću, seljoberstvom i pomanjkanjem viših oblika inteligencije - čista psihijatrija). da, ljudi imaju pravo trošiti svoj novac kako žele (u zakonskim granicama). da, ljudi imaju pravo biti kreteni i seljačine (bez zakonskih granica). da, ljudi imaju pravo na slobodu sve dok time ne narušavaju (ili je koriste na račun) tuđu slobodu. zbog toga podupirem trgovce u njihovu nastojanju da ovako luksuznim i nepotrebnim idiotarijama izmuzu lovu papcima koji su je odmah spremni dati. i sam bih im to učinio da sam u toj branši. sa smiješkom. još je moja pokojna baka govorila: "kad deca imaju nofcih, kramari tržiju."
Mislim totalna bedastoča uspoređivat mobitel i auto,kako vam to može na pamet past!! (a o javnom prijevozu da ne govorim)
Apropo Fiat Punta,sasvim solidno auto(1.1 fire) koje će te bez problema odvest od točke A do točke B uz vrlo malu potrošnju goriva,svako drugi servis radi Fiata,rezervnih djelova na Kg moš kupit tako da uistinu za cijenu iPhona moš kupit auto koje će te dobro služit!!
Sada se već stiglo do mogućnosti uvođenja kasko osiguranja. Prevelik ulog koji nestane u trenu sa 80cm visine.
Stigao je 6 plus vec prije par dana u hr.
7k kuna za 6plus 64gb. Otkad smo usli u EU nema smisla kupovati od lokalnih ducana i placati tisuce kuna vise kad ti uredjaj po
MSRP cijeni stigne za dva dana iz UK-a
Jer je 7k kn jako jeftino za mobitel.
Samo pogledajte koliko će koštat Note 4. Međutim ljudi će kupovat onaj skuplji jer je iFon i stvarno jedino to znaju. Nitko u RH ko ne prati tehnologiju nije znao da izlazi Note 4, svi su znali isti dan z iPhone 6. Mediji su glavne face njih treba potplatit. Bug ide kud i mali Mujo.
u potpunosti podupirem HG šrot i nalikujuće rvacke razbojnike u cjenovnoj politici i žao mi je što nisu istaknuli cijenu od barem 30000 HRK (za osnovni model). idiotima/snobovima/nižim primatima se mora uzeti i posljednji novčić iz džepa, koji ionako dragovoljno i s veseljem daju.
Znači idiot/snob/niži primat je svatko tko ima para i kupuje što želi? Aj dobro..
Mislim nije mi jasno čemu takva ogorčenost i generaliziranje. Ako netko zaradi lovicu poštenim radom valjda ima pravo da je potroši na bilo što, pa bio to i eto iphone za ne znam ni ja koliko para. Ako ih već smatraš nižima onda bi se pak trebao veselit što oni eto "bacaju" pare, a ti lijepo štediš i pametno trošiš.
I meni je puna kapa nadobudnih Apple hatera koji daju 40 000 za auto, koji daju mjesecno 2000 za kafane, koji daju za neki svoj gust ( odlican TV ili HI FI sistem 6000 Kn, koji kompjutere placaju po 8000 Kn pa onda oni nisu snobovi ako po svakom forumu na koji naletim spotaju brzine svojih racunara i grafickih kartica, koji imaju kompleks ako u nekoj igri ne mogu izvuci 120 fps a ne znaju ni osnovne komande, istoriju igre pa cak ni developera ) a meni zamjeraju da dam 10000 Kn za nesto sto zaista volim, niti pijem, niti pusim, niti se bijesno vozim, ali sto volim APPLE uredjaje to je zaista nevjerovatno.
Nismo snobovi, ni Vi koji dajete za racunare i ostalu tehnikaciju i svoje gustove, a ni mi koji dajemo za iPhone-ove, da ja imam iPhone zna mozda 30 ljudi, kolege sa posla kum i porodica.
Snobovi su ljudi koji kupe taj isti iPhone bez da znaju izgovoriti kako se telefon zove kao moj klega koji je prosle godine uzeo NOT 3 a nosao je ajple fon 5 ( da ima i takvih ).
Zasto se ljudi mijesaju u zivote drugih ljudi. Kolega je uzeo biciklo od 10 000 Kn ali ja ga ne osudjujem nego mi je drago jer covjek zna kako da se zadovolji.
N e izlazim u kafane, svaki mjesec jednom odem u restoran da sa dragom proslavim jedan nama bitan datum i to je to. Samo iPhone kupim sebi godisnje i to je to. Laptop mi je star 4 godine, auto 15 godina itd......
Sta koga boli briga kako trosim novac. Na ovom forumu je vjerujem malo snobova a vise je zaljubljenika u tehniku koji ce i zadnju lipu potrositi za kvalitetan hardware i to postujem.
Staro auto, stari laptop, uredski komp i nema se za večeru/kino sa ženom/curom jednom tjedno a opravdava se kupnja tek izašlog iPhona i to za 10K?
...ali sto volim APPLE uredjaje to je zaista nevjerovatno.
Možeš pokušati objasniti zašto voliš baš APPLE?
Ali ozbiljno me zanima razlog zbog kojeg bi netko dao 10k kn za neš kaj može dobiti za upola manju cijenu. Jel to zagrižena jabuka na poleđini?
Rugali se Petricu kada je napisao da će cijena novag iPhonea biti 9000 Kn ?
Sta koga boli briga kako trosim novac. Na ovom forumu je vjerujem malo snobova a vise je zaljubljenika u tehniku koji ce i zadnju lipu potrositi za kvalitetan hardware i to postujem.
joj bolje promijenit karike i malo pragove povarit.
šalim se malo. ja da trošim kao ti 4000 € u 4 godine na telefon, radije bih uzeo svake dvije thinkpad T serije
Cijena osnovnog iPhone 6 je ista kao i za 5S.
U T-coma otkljucani 5S je 5400, pa ce vjerojatno i iphone 6 biti tu negdje.
Ove cijene u HGSpotu su blesave, kao i u VIPu koji 5S prodaje za 8000kn
da. stojim iza svake napisane. jasno, opaska se odnosi na Hrvatsku. u nas NITKO nije zaradio poštenim radom (u zakonskim i moralnim kategorijama) toliko da bi se mogao ovako bezumno razbacivati (ja poštenim radom, kao prevoditelj, zaradim dosta no i dalje smatram kupnju telefona (telefona!) [TELEFONA!!!] za više od 1500 HRK patološkim egoizmom, narcisoidnošću, seljoberstvom i pomanjkanjem viših oblika inteligencije - čista psihijatrija). da, ljudi imaju pravo trošiti svoj novac kako žele (u zakonskim granicama). da, ljudi imaju pravo biti kreteni i seljačine (bez zakonskih granica). da, ljudi imaju pravo na slobodu sve dok time ne narušavaju (ili je koriste na račun) tuđu slobodu. zbog toga podupirem trgovce u njihovu nastojanju da ovako luksuznim i nepotrebnim idiotarijama izmuzu lovu papcima koji su je odmah spremni dati. i sam bih im to učinio da sam u toj branši. sa smiješkom. još je moja pokojna baka govorila: "kad deca imaju nofcih, kramari tržiju."
Uspoređujes sebe sa ljudima koje ne poznajes i koje prakticki nazivas kriminalcima. Da si iole upucen u stvarnost znao bi koliko mnogo ljudi u ovoj drzavi zaradi velik novac i to posteno i samim time financira ovu trulu drzavu i sve nesretnike u njoj. Isti ti ljudi radi tog novca bi mogli tu tvrtku za manje od tjedan dana preseliti van i zaradjivati jos vise ali su valjda budale pa kao iz nekog patriotizma guraju tu jer se nadaju da ce biti bolje za kolektiv. Ako zelis zaraditi milijun neces ga sigurno zaraditi kao solo prevodioc. Ali tvoj vlastiti jal ti ne dozvoljava da gledas dalje od svog nosa i svojih mogucnosti pa ti je valjda kupovina bilo koje artikla viseg cjenovnoga ranga dovoljan razlog za etiketiranje i omalovažavanje ljudi. Tvoj rijecnik i nacin razmisljanja prvenstveno govori o tebi a ne o onima koje nazivas kretenima, seljacinama i drugim pogrdnim imenima.
Wow, gle, bijeli G2.
iPhone6 imam vec od Petka.
iPhone6 imam vec od Petka.
ne daj Petku da ti ga savije previše
u potpunosti podupirem HG šrot i nalikujuće rvacke razbojnike u cjenovnoj politici i žao mi je što nisu istaknuli cijenu od barem 30000 HRK (za osnovni model). idiotima/snobovima/nižim primatima se mora uzeti i posljednji novčić iz džepa, koji ionako dragovoljno i s veseljem daju.
I meni je puna kapa nadobudnih Apple hatera koji daju 40 000 za auto, koji daju mjesecno 2000 za kafane, koji daju za neki svoj gust ( odlican TV ili HI FI sistem 6000 Kn, koji kompjutere placaju po 8000 Kn pa onda oni nisu snobovi ako po svakom forumu na koji naletim spotaju brzine svojih racunara i grafickih kartica, koji imaju kompleks ako u nekoj igri ne mogu izvuci 120 fps a ne znaju ni osnovne komande, istoriju igre pa cak ni developera ) a meni zamjeraju da dam 10000 Kn za nesto sto zaista volim, niti pijem, niti pusim, niti se bijesno vozim, ali sto volim APPLE uredjaje to je zaista nevjerovatno.
Nismo snobovi, ni Vi koji dajete za racunare i ostalu tehnikaciju i svoje gustove, a ni mi koji dajemo za iPhone-ove, da ja imam iPhone zna mozda 30 ljudi, kolege sa posla kum i porodica.
Snobovi su ljudi koji kupe taj isti iPhone bez da znaju izgovoriti kako se telefon zove kao moj klega koji je prosle godine uzeo NOT 3 a nosao je ajple fon 5 ( da ima i takvih ).
Zasto se ljudi mijesaju u zivote drugih ljudi. Kolega je uzeo biciklo od 10 000 Kn ali ja ga ne osudjujem nego mi je drago jer covjek zna kako da se zadovolji.
N e izlazim u kafane, svaki mjesec jednom odem u restoran da sa dragom proslavim jedan nama bitan datum i to je to. Samo iPhone kupim sebi godisnje i to je to. Laptop mi je star 4 godine, auto 15 godina itd......
Staro auto, stari laptop, uredski komp i nema se za večeru/kino sa ženom/curom jednom tjedno a opravdava se kupnja tek izašlog iPhona i to za 10K?
Ja ne znam ko je gori, ljudi koji su dali TU tvojem postu ili ti koji nisi procitao moj post uopste, mozda mislis da jesi ali nisi.
Nije djevojka nego supruga, i kazem da jednom mjesecno odem sa njom u restoran ( NISAM NIGJDE NAPISAO DA NEMAM PARE DA JE IZVEDEM ) Izvini jesi li ti normalan, procitaj pa komentarisi.
Ne zato sto nemam nego zato sto mi nista bolje i ne treba. Zasto da uzimam graficku od 4000 Kn kad mi ne treba, a bilo je i takvih vremena. Sada se to svelo na WOW, offfice, e-mail.
Oboje smo zaposleni, hvala Bogu dragom zivi se jedan prosjecan zivot i imam svako pravo da trosim svoj zaradjeni novac na nacin na koji zelim i TAČKA