Kakve veze sa komentarom (i člankom) ima to što Samsung proizvodi sve od igre do lokomotive (pardon... broda)?!
Komentar ROADRUNNER-a se odnosi na činjenicu da je Samsung paralelno sa predstavljanjem novog iPhone-a izbacio niz reklama u kojima ismijava iPhone (imaš ovdje ako ti je promaklo od silnih iOvo-iOno vijesti: http://www.bug.hr/vijesti/samsung-ponovno-ismijava-apple/135921.aspx).
Uostalom, da ih (Samsunga) ne svrbi ne bi se ni češali (pravili TOP-SHOP-like reklame sa iPhone-om u 'glavnoj ulozi'. Izgleda da si zaboravio da, pored svih tih brodova, lokomotiva, igli i skoro neupotrebljivih entry-level smartphone-a, Samsung proizvodi i 'šmenikeriju' (kako sam kažeš) kao i Apple.
Summa-summarum, možeš biti prilično siguran da Samsung itekako razmišlja o prodajnim rezultatima Apple-a.
Ima itekak veze ali ti to ne kužiš, da ne bi ispalo da ja favoriziram Samsung daleko od toga, ja nisam niti za jedan bezobrzano preskupi i pranapuhani šminkeraj-uređaj.Kaj se tiče jedinog mobitela jel, ja još uvjek koristim Mobek danas nepostoječe ili mrtve SonyEricsson firme a tak če bit i dalje.
Samsung s razlogom ismijava to sigurno, ili neke reklame kratko i jasno bez Iphone i Ipad Apple je nitko i ništa.Da danas Samsung prestane proizvodit mobitele i Tablete pa nikome ništa, Samsung ide dalje a za detalje imaš Wikipediju.No da danas Apple prestane sa Iphone ili Ipad razvojem, od firme kao takve ostale bi samo kosti, jer Apple nema ništa drugo tolko bitno(patentne glupandarije ne računamo) osim Iphone i Ipad to sigurno.
Usporedba Samsunga i Apple je skroz smješna bez greške, i to u korist Samsunga jer to je usporedba kruški i jabuka.Samsung je ogromna kompanija, koja stvarno u praksi s razlogom ima vrlo veliku vrjednost. Apple je samo napuhan do daske(klasična Američka priča), imaju jedan operativni sustav i zapravo samo dva udarna šminkerska proizvoda i to je to.
Ako je to tvoje mišljenje OK,, Za mene Apple ima vrhunski iMac, Mac Pro, laptope, gdje mu plastični samsung ne može ni prismrditi da stave neznam koje komponente unutra, a integracija OS i hardvera je nešto šta korisnici Windowsa mogu samo sanjati,,jedini je problem cijena koja je za naše uvjete previsoka, ali ako si malo stariji, reci mi koliko si plačao prve generacije PCa tamo početkom 90tih,,,,