Neznam, ja imam Samsung Galaxy S2, i nakon Nokie 3310, to mi je jedini mobitel koji instantno reaguje na vecinu komandi. A po svim specifikacijama (osim rezulocije ekrana) je jednostavno za generaciju ispred iphone4, koji je iako duplo slabiji, jos uvijek skuplji na trzistu, sto mi nema nikakvog smisla. Evo, nastranu tehnicke specifikacije, imao sam u rukama oba telefona, i iphone4 izgleda stvarno zastarjelo pored ovoga. Velicina i osvjetljenost displaya, kontrast i kut gledanja, kao i dimenzije telefona (mnogo veci a tanji od iphone-a) vas jednostavno natjeraju da se zaljubite na prvi pogled. A iako povelik, lako ga je drzati u jednoj ruci jer je jako tanak (ova recenica cudno zvuci :)).
I da bude zalosnije, Bug iphone-u 4 da Grand Prix nagradu (ima tu i subjektivnog utjecaja, ali nemozes reci da je golf bolji od ferrarija), a Galaxy S2 dobije Best buy (a kostao je tada preko 4000kn), lololol! Ocito je nekome ostalo viska i4 na lageru pa su napravili deal sa Bug-om, jer zdrav recenzent nemoze to napraviti.
Naravno, inace volim Bug i osim ovog gafa, najbolji ste! :)
Naglasio bi da ne mrzim iphone ili apple, jer sad kada izadje i5 ima da podere ostale (barem se nadam, konkurencije radi). Samo neznam zasto mu nisu jos povecali display, prava steta, nadam se da je ovo neistinita glasina.
Trenutni Iphone jedino ima prednost u aplikacijama, gdje iOS jos uvijek ima primat po kolicini i kvaliteti, ali i Android ga velikim koracima stize i nebi se iznenadio vec slijedece godine da preuzme vodstvo.
Takodjer nije istina (bar za Galaxy S2) ono sto dosta ljudi govori - da je Android nestabilan i da se stalno mora koristiti task manager za ubijanje aplikacija. Nakon 2 mjeseca koristenja nije mi se niti jednom zamrznuo, a tek 2 ili 3 puta je neka aplikacija blokirala te sam je morao na silu ugasiti.
Jedina mana mu je sto brzo potrosi bateriju ako intenzivno koristite neke aplikacije, poput igara. Npr. nakon 6-7 sati neprestanog igranja (sa do kraja pojacanim osvjetljenjem displeja), baterija je prazna. Ali to nije ni cudo kada ima dvojezgreni 1.2Ghz procesor, 1GB rama, graficku i ogroman display. Sto se tice normalnog koristenja, moze izdrzati 2-3 dana, a kod rijedjeg i vise (po specifikacijama do 700h, ali to je pretjerivanje).
Za tvoj opis mog usamo reć pa to je mob stari GODINU DANA PA NARAVNO DA JE BOLJI OVAJ NOVI IONAK JE DOSTA DOBAR IPHONE 4.Nadam se da si dobro razumio i da nema smisla uspoređivat novi mob s mobom starim godinu dana,
Naravno, samo reci to Bugovoj redakciji, kao i mnogima na ovom forumu. :)