iPhone 3GS stiže u Hrvatsku

poruka: 16
|
čitano: 2.752
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 3GS stiže u Hrvatsku".
17 godina
neaktivan

Ako padne cijena iPhone 3G 8Gb ispod 1000kn odmah kupujem.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone 3GS stiže u Hrvatsku

Uz naš lihvarski T-Mobile, čist sumnjam...

http://www.yummybid.com/
17 godina
neaktivan

Hoće biti upgrade opcija za postojeće korisnike (znači da zamjenim 3G za 3GS uz nadoplatu (kako su Ameri imali))? I dali će to moći prepaid korisnici iskoristiti ako bude?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

Hoće biti upgrade opcija za postojeće korisnike (znači da zamjenim 3G za 3GS uz nadoplatu (kako su Ameri imali))? I dali će to moći prepaid korisnici iskoristiti ako bude?

sumnjam budući da se radi o T-Comu, ali that's just me

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Pa sadašnja cijena ti je ispod 1000 kn odnosno 398 kn

http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp

Uzmeš tarifu i300 i prvih 6mj. plaćaš 150 kn, a kasnije se ako hoćeš prebaciš na i150.

"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." Pablo Picasso
18 godina
neaktivan
Independent kaže...

u kojem aranžmanu ti to sanjaš? kao Simpa paket? teško! pa ipod touch 8GB je 1700Kn

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
18 godina

Neka bolje ponude neki uređaj s Androidom.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
Independent kaže...

u kojem aranžmanu ti to sanjaš? kao Simpa paket? teško! pa ipod touch 8GB je 1700Kn

Offcourse not Simpa paket... Mislio sam na pretplatu naravno, trenutno je u tarifi 150 cijena 1900kn sto mi je malcice previse...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
neaktivan
Independent kaže...
dgigibao kaže...
Independent kaže...

Offcourse not Simpa paket... Mislio sam na pretplatu naravno, trenutno je u tarifi 150 cijena 1900kn sto mi je malcice previse...

S obzirom na cijene u SADu tj duplo niži cijenu 8GB verzije trebalo bi se i to desiti, no tko zna što će ovi iskemijat.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
18 godina
Independent kaže...

Nisi shvatio.... ako ga uzmes u i300 tarifi, onda te dodje 400kn i prvih 6 mjeseci placas samo 150kn (umjesto 300kn), s time da se nakon tih 6 mjeseca mozes prebaciti na i150 tarifu, pa opet placas samo 150kn mjesecno.

17 godina
neaktivan
Šime kaže...
Independent kaže...

Nisi shvatio.... ako ga uzmes u i300 tarifi, onda te dodje 400kn i prvih 6 mjeseci placas samo 150kn (umjesto 300kn), s time da se nakon tih 6 mjeseca mozes prebaciti na i150 tarifu, pa opet placas samo 150kn mjesecno.

Si siguran da se mozes kasnije prebaciti na jeftiniju tarifu?

17 godina
neaktivan

Nakon 4 plaćena računa može prebaciti na manju tarifu, ali svejedno bi bilo pametno nazvati i pitati jer možda ima neka shema pošto je akcija. Nikad ne znaš...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Nakon 4 plaćena računa može prebaciti na manju tarifu, ali svejedno bi bilo pametno nazvati i pitati jer možda ima neka shema pošto je akcija. Nikad ne znaš...

Upravo ih zvao, nakon 4 mjeseca mozes se prebaciti na manju tarifu... Pa to je isplativo, uzmes si tarifu i300, 6mjeseci placas 150kn a imas pozive za 300min prema svim  mrezama, 2gb prometa i 150 poruka te sve to placas 150kn, kasnije se prebacis na tarifu i150kn i miran si. Uredaj dode 400kn... Sve u svemu isplativo... No ipak sacekati cu 1.8. da vidim cijenu novog iPhone 3GS pa ako bude slicno ovako kupujem njega, ako ne uzimam ovaj ''stari'' pa tko sisa jaci procesor i noviju kameru...

18 godina

Naravno, ne smijes zaboraviti osiguranje koje (eventualno) moras platiti, a koje je za nove korisnike (mislim) 2400kn.

18 godina
neaktivan

ta akcija je vjerojatno samo za stariji model ...

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Naravno, ne smijes zaboraviti osiguranje koje (eventualno) moras platiti, a koje je za nove korisnike (mislim) 2400kn.

Ma ako poznas nekoga u tmobu, bez problema te pusti.. Ili mozda staviti da ti skida sa tekuceg.. Pa nakon mjesec dana raskinuti u banci to..Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice