e to zvuči već puno bolje..
Nesvida mi se sto je ostao isti izgled, ali sta je, tu je. Jedva čekam da ga uzmem!
Nikakvi bitni noviteti...
Po Appleu uvik seru da je to samo lipi hardver, sad ne naprave niti jednu estetsku promjenu već samo interne pa će bit suprotno :)
A sve su pojačali od MacBook Aira, MacBooka, MacBooka Proa, baterije produplale vijek, ekrani još veću gamu boja imaju, OSX Snow Leopard će biti još brži nego što je a koštat će samo 29$ (koliko ono Win Ultimate košta?), iPhoneu su radili pitaj boga šta pa da su ga tako nafrizirali a starom su tako spustili cijenu da mu kopije opet ne mogu ništa jer ko će kupovati 3x skuplji Pre uz 99$ iPhone.
Apple je pametna kompanija. Zašto mjenjati konja koji pobjeđuje. Malo su nadogradili mobitel i postat će opet hit.
čim dođe kod nas bilo kako preko oglasnika ili negdje moj je Tmobile se ne računa jer če tamo biti 15000kn
Isti odmak od predhodnika kao 3G u odnosu na prvu verziju. 7.2MBPS, OpenGL, konacno kamera postena... Svaka cast Apple!
čim dođe kod nas bilo kako preko oglasnika ili negdje moj je Tmobile se ne računa jer če tamo biti 15000kn

A šta je sa copy/paste funkcijom?
Samo bih dodao da cijena nije 199 i 299 $, nego je daleko veća. Ove su cijene ako uzmete pretplatu AT&T-a.
A šta je sa copy/paste funkcijom?
Samo bih dodao da cijena nije 199 i 299 $, nego je daleko veća. Ove su cijene ako uzmete pretplatu AT&T-a.
Meni kraj godine ističe u Flex teamu glavnom nositelju ugovor, a pošto mislim produživat ( već sam se raspital kod T-lopova,) uzet ću najskuplje što imaju za ponudit , a to će biti najvjerovatnije novi Iphone kojeg ću dobiti za 1 kn 
Isti odmak od predhodnika kao 3G u odnosu na prvu verziju. 7.2MBPS, OpenGL, konacno kamera postena... Svaka cast Apple!
copy/paste funkcija, kao i multitasking, dolaze u novom novom iphone-u, "iPhone 3GSA", 12.12.2009.
"A" znaci advanced.
Zaebancija naravno, procitaj detaljnije o [url=http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/]iPhone OS 3.0[/url]. ima funkcije copy-paste-anja, landscape tipkovnicu i mms, mozes si ga skinut 17.6. Iskreno, jedva cekam da probam da ga skinem i isprobam...
Kao i što sami velite Megapixeli nisu oznaka za kvalitetu fotki, već samo za njihove dimenzije.
Pogledajte i sami usporedbu fotki 8.1MP SEa i 2MP iPhonea 3G
Evo i reviewa odakle mi je ta slika.
A koja bi slika bolje izgledala da ju razvučeš na plazmi od 127cm?
zajebaješ me?
pa nije se bas previse promjenio od staroga modela
pa nije se bas previse promjenio od staroga modela
Evo i reviewa odakle mi je ta slika.
i ti se zajebaješ? tko govori o RIMu ode? slika govori sve
i ti se zajebaješ? tko govori o RIMu ode? slika govori sve
Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn...
nije sve u megapixelima....po meni iPhone radi bolje slike od jednog C905 zato sto ima vise boja....
Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn
Ta je cjena s uključenom obaveznom 2 god. preplatom. Bit će i kod nas oko 1200-1500kn u tarifi i300.
Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn...