iPhone 3GS dostupan od srpnja

poruka: 43
|
čitano: 6.412
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 3GS dostupan od srpnja".
18 godina

e to zvuči već puno bolje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nesvida mi se sto je ostao isti izgled, ali sta je, tu je. Jedva čekam da ga uzmem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nikakvi bitni noviteti...

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Po Appleu uvik seru da je to samo lipi hardver, sad ne naprave niti jednu estetsku promjenu već samo interne pa će bit suprotno :)

A sve su pojačali od MacBook Aira, MacBooka, MacBooka Proa, baterije produplale vijek, ekrani još veću gamu boja imaju, OSX Snow Leopard će biti još brži nego što je a koštat će samo 29$ (koliko ono Win Ultimate košta?), iPhoneu su radili pitaj boga šta pa da su ga tako nafrizirali a starom su tako spustili cijenu da mu kopije opet ne mogu ništa jer ko će kupovati 3x skuplji Pre uz 99$ iPhone.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Apple je pametna kompanija. Zašto mjenjati konja koji pobjeđuje. Malo su nadogradili mobitel i postat će opet hit.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čim dođe kod nas bilo kako preko oglasnika ili negdje moj je Tmobile se ne računa jer če tamo biti 15000kn

3 0 hvala 0
18 godina

Isti odmak od predhodnika kao 3G u odnosu na prvu verziju. 7.2MBPS, OpenGL, konacno kamera postena... Svaka cast Apple!

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: iPhone 3GS dostupan od srpnja
Treba_do_neba kaže...

čim dođe kod nas bilo kako preko oglasnika ili negdje moj je Tmobile se ne računa jer če tamo biti 15000kn

Ajd ne pretjeruj, neće biti skuplji od 8000 kn.Bogataš
Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
18 godina

A šta je sa copy/paste funkcijom?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Samo bih dodao da cijena nije 199 i 299 $, nego je daleko veća. Ove su cijene ako uzmete pretplatu AT&T-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AENIMA kaže...

A šta je sa copy/paste funkcijom?

Kao što meni poznato ima copy/paste i mms.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 8:53 (Bobosmrade).
17 godina
Bobosmrade kaže...
 Kao što meni poznato ima copy/paste i mms.
 E to me je zanimalo jeli ima mms, kao sto sam vidio ima snimanje kamerom to su neke sitnice koje su bile navedene kao minus kod 3G, jer je to ipak mob koji ima dosta multimedije pa su te opcije ocekivane kod publike. Zanima me samo zasto jos uvijek guraju to da se baterije nemoze mijenjati? To mi je glupo, mogli su i tu malo zaradit :)
A.D.
17 godina
mat kaže...

Samo bih dodao da cijena nije 199 i 299 $, nego je daleko veća. Ove su cijene ako uzmete pretplatu AT&T-a.

To su cijene samo za nove korisnike koji potpišu ugovor s AT&T-om, dok će oni postojeći pretplatnici AT&T-a koji su lani kupili iPhone morati platiti punu cijenu:  699$ za model s 32GB memorije, odnosno 599$ i 499$ za modele s 16GB, odnosno 8GB memorije, uz obvezno potpisivanje novog ugovora na dvije godine.
17 godina

Meni kraj godine ističe u Flex teamu glavnom nositelju ugovor, a pošto mislim produživat ( već sam se raspital kod  T-lopova,) uzet ću najskuplje što imaju za ponudit , a to će biti najvjerovatnije novi Iphone kojeg ću dobiti za 1 kn Cool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Isti odmak od predhodnika kao 3G u odnosu na prvu verziju. 7.2MBPS, OpenGL, konacno kamera postena... Svaka cast Apple!

Otkad je 3 megapixela poštena kamera kada danas u tom cjenovnom rangu telefoni imaju 3x više megapixela... lol....
A uostalom, megapixeli nisu jedini čimbenik u kvaliteti slike...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 9:58 (marko7).
17 godina
neaktivan

copy/paste funkcija, kao i multitasking, dolaze u novom novom iphone-u, "iPhone 3GSA", 12.12.2009.

"A" znaci advanced.

Zaebancija naravno, procitaj detaljnije o [url=http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/]iPhone OS 3.0[/url]. ima funkcije copy-paste-anja, landscape tipkovnicu i mms, mozes si ga skinut 17.6. Iskreno, jedva cekam da probam da ga skinem i isprobam...

S A K I B
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 10:02 (infans).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko7 kaže...
Aki kaže...

Otkad je 3 megapixela poštena kamera kada danas u tom cjenovnom rangu telefoni imaju 3x više megapixela... lol....
A uostalom, megapixeli nisu jedini čimbenik u kvaliteti slike...
 točnije 4x
18 godina
neaktivan

Kao i što sami velite Megapixeli nisu oznaka za kvalitetu fotki, već samo za njihove dimenzije.

Pogledajte i sami usporedbu fotki 8.1MP SEa i 2MP iPhonea 3G

Evo i reviewa odakle mi je ta slika.

usporedba - gizmodo usporedba - gizmodo

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A koja bi slika bolje izgledala da ju razvučeš na plazmi od 127cm?

Only God (& mod) can judge me

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

zajebaješ me?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa nije se bas previse promjenio od staroga modela

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maxy kaže...

pa nije se bas previse promjenio od staroga modela

Pa vanjski izgled je potpuno isti, samo je hardver jaci.
17 godina
dgigibao kaže...

Evo i reviewa odakle mi je ta slika.

Kada se pozivaš ne nešto, onda stavi barem neki nepristran review... Kada frajer uspoređuje iPhone i RIM, i pljuje po RIMu, ispadne smiješan, najblaže rečeno.
(ne to ne znači RIM > iPhone, već su to dva mobitela koja ciljaju na drugačiju publiku, a da ne počnem o tome kak je RIM počeo fino papati iPhone u SADu po broju prodanih mobitela)
Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 10:23 (Bukva).
18 godina
neaktivan

i ti se zajebaješ? tko govori o RIMu ode? slika govori sve

0 0 hvala 0
17 godina
dgigibao kaže...

i ti se zajebaješ? tko govori o RIMu ode? slika govori sve

Frajer u reviewu koji si linkao.
Svaki puta kada pročitam fan_wanna_be review type, čisto ga odbacim (bilo da se radi o Appleu, MS, LG, Lenovu ili proizvodu neke druge firme).
Slikice se jako lako daju naštimati
Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije sve u megapixelima....po meni iPhone radi bolje slike od jednog C905 zato sto ima vise boja....

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn

Ta je cjena s uključenom obaveznom 2 god. preplatom. Bit će i kod nas oko 1200-1500kn u tarifi i300.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 11:24 (archeron).
18 godina
Riker kaže...

Zašto nas te 'naše' telefonske kompanije toliko kradu?? Takav izvrstan uređaj košta zaista samo 200 dolara...pa to je nevjerojatno!! 16gb i sve te mogućnosti!! 200 dolara! Jedva preko 1000 kn...

Pa možeš i kod nas kupiti iPhone 3G za 1kn ili 398kn (naravno uz ugovor na 24 mjeseca, kao i taj za 200 dolara u USA)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice