iPhone 3G S rasprodan u SAD-u

poruka: 18
|
čitano: 2.502
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 3G S rasprodan u SAD-u".
18 godina
neaktivan

Uz takve cijene, nije ni čudo. U nas će vjerojatno 16GB koštati 400, a 32GB 600 dolara.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

pa treba zaradit

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kod nas košta kunu, ako ćemo već bulaznit

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I ja bih ga kupio da je 1000kn...Uopće me ne čudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: iPhone 3G S rasprodan u SAD-u
naxeem kaže...

Uz takve cijene, nije ni čudo. U nas će vjerojatno 16GB koštati 400, a 32GB 600 dolara.

Drugaciju politiku t-mobile radi kod nas, u SAD-u imaju nize cijene uredjaja ali vecu pretplatu kod nas je obrnuta situacija, veca cijena uredjaja a niza pretplata. Na kraju na isto dodje :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

točno, pogotovo koad AT&T-a gdje se jedino moze kupit taj telefon. njihovi pretplatnicki modeli i tarife su katastrofa.

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Aki kaže...
naxeem kaže...

Drugaciju politiku t-mobile radi kod nas, u SAD-u imaju nize cijene uredjaja ali vecu pretplatu kod nas je obrnuta situacija, veca cijena uredjaja a niza pretplata. Na kraju na isto dodje :)
Ma da? Stvarno? Veća pretplata? Kako? Kod koga? Za što?

U AT&T-a za 500kn imaš SVE neograničeno... od razgovora prema svim mrežama unutar cijele zemlje, do poruka, prometa... svega. Da ne govorim da 200 kuna imaš cirka deset puta više minuta nego u T-Mobileovoj najskupljoj opciji, a hrpu toga opet neograničeno.
Znam troje ljudi koji su na iPhoneu u AT&T-a tako da znam točno o čemu govorim.

Tako da su to totalne gluposti i činjenica je da lihvarski švapski HT samo pljačka.
18 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

točno, pogotovo koad AT&T-a gdje se jedino moze kupit taj telefon. njihovi pretplatnicki modeli i tarife su katastrofa.

17 godina
neaktivan

...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam govorio u usporedbi sa drugim americkim operatorima, ne sa europskim t-mobileom.

sprint npr. ima puno bolje tarife, samo ih je opet za*ebo apple koji je spustio cijenu starom iphoneu i tako unistio sanse za palm pre.

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

ja sam govorio u usporedbi sa drugim americkim operatorima, ne sa europskim t-mobileom.

sprint npr. ima puno bolje tarife, samo ih je opet za*ebo apple koji je spustio cijenu starom iphoneu i tako unistio sanse za palm pre.

Ma da, ali PalmPre će se morati dosta truditi s cijenom da bude uopće u razmatranju uz iPhone.
Što se cijena tiče, ja sam usporedio cijene iPhonea u USA gdje uz faktor financijskog standarda njih iPhone praktički košta 200 i 300 kuna i 500kn pretplate za sve unlimited, a u nas košta 2000 i 3000 kuna uz 700kn pretplate za neku jadnu ponudu u odnosu na ovu njihovu.
18 godina
neaktivan

Opet bulazniš. Kod nas košta kunu uz 250KN preplate u promotivnom razdoblju, 5GB prometa koje možeš iskoristiti jedino ako spajaš laptop na net preko njega, 500min razgovora i 300 poruka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
DhulKarnain kaže...

Ma da, ali PalmPre će se morati dosta truditi s cijenom da bude uopće u razmatranju uz iPhone.
Što se cijena tiče, ja sam usporedio cijene iPhonea u USA gdje uz faktor financijskog standarda njih iPhone praktički košta 200 i 300 kuna i 500kn pretplate za sve unlimited, a u nas košta 2000 i 3000 kuna uz 700kn pretplate za neku jadnu ponudu u odnosu na ovu njihovu.
 Odakle ti te cifre, nikako mi nije jasno!? AT&T najeftinija tarifa je 70 USD u kojoj ima 450 minuta i 0 poruka. Za poruke imaš posebni paket od 5, 15 ili 20 USD. I tu nema ništa unlimited! Unlimited data i visual voicemail dođe 130 USD!A i taj unlimited data plan je zapravo limitiran na 5 GB! :)
Kod nas je uređaj od 1800 KN uz pretplatu od 150, a ne 700!
18 godina
neaktivan

dgigibao, nemam pojma o kojim ti cijenama pričaš i kakve gluposti tu vrtiš niti odakle vam te tarife. Fino otiđeš na AT&T, odabereš $99 plan i imaš sve unlimited.

Dvije osobe koje poznajem, koje žive u LA-u imaju plan s linka koji sam objavio malo poviše.

I gdje to za 250kn pretplate možeš kupiti iPhone 3GS? Daj mi link na to.

18 godina
neaktivan

ja govorim o cijeni iPhonea 3G

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

ja govorim o cijeni iPhonea 3G

Onda si skroz zalutao jer i članak i tema i komentari o cijenama odnose se na 3GS.
18 godina

Naxeem, sve nešto imaš problema te sa Apple-om, te sa T-šljamom, a stalno se vrtiš po ovim temama.. Ako te to uzrujava, kloni ih se, živjet ćeš duže..  Ne treba se živcirat..  Namigiva

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Možda sam krivio pročitao ili nisam vidio, ali nigdje u vijesti se nespominje

pretplata i cijene te pretplate.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 16:07 (mint-user).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice