Uz takve cijene, nije ni čudo. U nas će vjerojatno 16GB koštati 400, a 32GB 600 dolara.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa treba zaradit
kod nas košta kunu, ako ćemo već bulaznit
I ja bih ga kupio da je 1000kn...Uopće me ne čudi
Uz takve cijene, nije ni čudo. U nas će vjerojatno 16GB koštati 400, a 32GB 600 dolara.
točno, pogotovo koad AT&T-a gdje se jedino moze kupit taj telefon. njihovi pretplatnicki modeli i tarife su katastrofa.
točno, pogotovo koad AT&T-a gdje se jedino moze kupit taj telefon. njihovi pretplatnicki modeli i tarife su katastrofa.
ja sam govorio u usporedbi sa drugim americkim operatorima, ne sa europskim t-mobileom.
sprint npr. ima puno bolje tarife, samo ih je opet za*ebo apple koji je spustio cijenu starom iphoneu i tako unistio sanse za palm pre.
ja sam govorio u usporedbi sa drugim americkim operatorima, ne sa europskim t-mobileom.
sprint npr. ima puno bolje tarife, samo ih je opet za*ebo apple koji je spustio cijenu starom iphoneu i tako unistio sanse za palm pre.
Opet bulazniš. Kod nas košta kunu uz 250KN preplate u promotivnom razdoblju, 5GB prometa koje možeš iskoristiti jedino ako spajaš laptop na net preko njega, 500min razgovora i 300 poruka
dgigibao, nemam pojma o kojim ti cijenama pričaš i kakve gluposti tu vrtiš niti odakle vam te tarife. Fino otiđeš na AT&T, odabereš $99 plan i imaš sve unlimited.
Dvije osobe koje poznajem, koje žive u LA-u imaju plan s linka koji sam objavio malo poviše.
I gdje to za 250kn pretplate možeš kupiti iPhone 3GS? Daj mi link na to.
ja govorim o cijeni iPhonea 3G
ja govorim o cijeni iPhonea 3G
Naxeem, sve nešto imaš problema te sa Apple-om, te sa T-šljamom, a stalno se vrtiš po ovim temama.. Ako te to uzrujava, kloni ih se, živjet ćeš duže.. Ne treba se živcirat.. 
Možda sam krivio pročitao ili nisam vidio, ali nigdje u vijesti se nespominje
pretplata i cijene te pretplate.