Apple-da ti srce stane.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah, to je taj Apple...
jod jedna tema ko dusu dala za bezumno trolanje...
"Toliko je dobar da ce vam srce stati!"
Tipično svi se zafrkavaju i sebe promoviraju mjesto da pohvale curu kaj je vjerojatno dosta života spasila.
http://www.bloomberg.com/news/2013-05-09/heart-patient-risk-from-ipad2-found-by-14-year-old.html
Bravo Gianna Chien.
Jedina stvar koja je opasna kod iPada je to da je opasno dobar. I već godinama bez konkurencije.
Jedina stvar koja je opasna kod iPada je to da je opasno dobar. I već godinama bez konkurencije.
Thread lightly Frank,angry fanboy Flame war is coming.
Dobar je i nije imao pravu konkurenciju, ali stvari će se ubrzo promjeniti. Kako dijelovi postaju dostupniji i kvalitetniji tako si i prosječni proizvođači mogu staviti full HD 10'' ekrane u svoje tablete. Isto kao i sa iPhoneom, po kvaliteti je bio na tronu par godina, a sad ga šije skoro svaki flagship model ostalih proizvođača, hoćeš po kvaliteti ekrana (o veličini da ne pričam), hoćeš po brzini procesora, trajanju baterije, itd.
A feature buyers gonna die for!
Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Koliko sam citao, to je ugradjeni feature pacemakera, da ga se moze lako deaktivirati u slucaju problema. Svaki dovoljno jak magnet ce napraviti isto.
Dobar je i nije imao pravu konkurenciju, ali stvari će se ubrzo promjeniti.
Ubrzo... Već 3 godine vlada tržištem i nije baš da se nazire kraj.
neznam, ali za mene je iPad postao drugorazredni proizvod izlaskom Asus Transformera :)
a nakon izlaska Nexus 10 da ne govorimo....
neznam, ali za mene je iPad postao drugorazredni proizvod izlaskom Asus Transformera :)
a nakon izlaska Nexus 10 da ne govorimo....
Nexus 10 ga ubija...
Osim toga koliko vidim prednost mu se ubrzano topi dok Samsung u tabletima raste 280% godisnje tako da sirka prica gluposti.
Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
iPad nije glupost, ne mozete usporediti s Nexus 10...
Nexus 10 je na papiru vrhunski, ali iPad ga dere u svemu, zvucnici, stabilnost, ekran, dodatna oprema (ogroman plus iPada), fluidnost u stvarno svemu, najvise prilagodenih aplikacija (npr. Evernote Peek fenomenalna stvar) i iOS je i dalje vodeci sto se tice kronoloskog izlaska aplikacija, nema aplikacije koja je postala hit na Androidu a da prije toga nije bila na iOS-u (eventualno Titanum Backup)
edit - da ne bi bilo da ja jedini drobim, procitajte si recenzije iPad 4 vs N10
Mogli su probati i sa drugim uređajima npr. laptopima.
Mogli su probati i sa drugim uređajima npr. laptopima.
da... al to ne bi bilo zanimljivo...
Dal negdje pise da ga ne smiju koristiti navedeni bolesnici? U USA svakakve gluposti se moraju napisat.