pa zar je to moguce, apple uvodi revoluciju u mobilne tehnologije mogucnoscu postavljanja mobitala kao hot spoz
ovo mjenja sve.... ponovno.....ponovno.....ponovno......
pa zar je to moguce, apple uvodi revoluciju u mobilne tehnologije mogucnoscu postavljanja mobitala kao hot spoz
Bla, bla, bla... trkelj, trkelj, trkelj... prd, prd, prd.
Samo to iščitavam iz tvog posta. Troll much?
---
Ovaj update doduše više donosi iPad korisnicima. Meni osobno je najinteresantnije donošenje multitouch gesti sa 4-5 prstiju na iPad.
Doduše ovaj video ne prikazuje puno, al eto, nek se nađe.
Najbolji mi je efekt na 33 sekundi.
A kakve veze ima što HTC Desire HD to podržava?
To je povezano sa izdavanjem iOs 4.3 kako?
Najbolji mi je efekt na 33 sekundi.
Meni se sviđa prebacivanje između aplikacija korištenjem multitoucha, da ne moram koristiti home button.
Ja imam HTC Desire i uopće nemam pojma šta govoriš. U ovoj temi je samo bio relase note nove OS verzije. A ti se odmah počeo osječati uvrijeđeno i došao vamo trollat.
svi još čekamo sim unlock za 4.2.1!
, inace hvala za jučerašnji 4.2.1 GP jailbrake :)
Nista novo...
A Google Android predstavlja kao otvoreni OS, iako je on od stvarno otvorenog software-a miljama daleko ... i šta sad ? Sad bi ja sad trebao trollat svaku temu o Androidu u vezi toga ?
Get a life ... šta boli za Apple-ov marketing, kakve vezo to ima sa kvalitetom/nekvalitetom iOS.a ???
Još bi se netko našao uvrijeđen kad se kaže da iOS jede Android za dorucak
Inače je poznato da je u svijetu zabranjeno reklamirati vlastiti proizvod pa je ovo stvarno šokantno i hvala ti što si nas sve upozorio ... ljudi ne nasjedajte! iphone opet vara!
bla, bla, kako ti se da trkeljati ?
Žalosno je što ismijavate te riječi, a zapravo Apple nekim svojim proizvodima uistinu mijenja sve.. Pogledaj CES i sve će ti biti jasno.
obični troll balavac cemu se uopce uzrujavat?
Multitouch multitasking dolazi i na iphone
Task switching preko geste za koju su potrebne obe ruke baš mi i ne djeluje praktičan, ali onaj dio sa zaključavanjem rotacije i ručnom rotacijom je stvarno super stvar. Ponekad bih ubio za tu opciju kada ležeći koristim mobitel.
Izgleda da ništa od iOS 4.3 danas...
Oprostite Danny, ali buduci da covjek vidi buducnost, ova rasprava je zavrsena.
unlock se gleda prema verziji basebanda, a ne iOSa. ako si na 3gs i imas 4.2.1 mozes instalirat iPadov baseband 6.15 i otkljucat ga sa zadnjim ultrasn0w-om.
unlock se gleda prema verziji basebanda, a ne iOSa. ako si na 3gs i imas 4.2.1 mozes instalirat iPadov baseband 6.15 i otkljucat ga sa zadnjim ultrasn0w-om.
Ne bih hvala, normalno znam ceka se unlock basementa koji je usnimljen novim ios-om a nije sacuvan stari. Inace nije preporuka stavljati 6.15 od ipada je se nekima izgubio gps i vise nikad ne mogu radit update iz itunsa
AMD FANOBY !!