iOS 10.2 je vani

poruka: 31
|
čitano: 4.412
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 10.2 je vani".
10 godina
odjavljen
iOS 10.2 je vani

Svako novi emoji je popracen clankom?

7 6 hvala 0
15 godina
Re: iOS 10.2 je vani
Torent kaže...

To je striktno zbog tvoga "Up to date"!!!!!! 

Da ne ostaneš slučajno uskraćen za novogodišnji materijal za hejtanje, trolanje, spamanje, hraćkanje i ostale popratne aktivnosti spram Apple-a, Apple gadgeta i iOS-a u cjelini!!!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
Torent kaže...

Evo ovakvi ispadi su bili jedna od glavnih poanti moje poruke od neki dan.

Ne, nije SVAKO novi emoji popracen clankom, članak nama korisnicima iPhona objašnjava što donosi novi update i ni na koji način ne traži mišljenje takvih kao ti...

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Mislim da po reakcijama na tvoj post možeš primijetiti koliko su emojiji bitni Apple korisnicima. Tako da očito stvarno je potrebna vijest o svakom novom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 13:19 (Mirko935).
10 godina
odjavljen
Zin8 kaže...
Torent kaže...

Ne, nije SVAKO novi emoji popracen clankom, članak nama korisnicima iPhona objašnjava što donosi novi update i ni na koji način ne traži mišljenje takvih kao ti...

Ma nemoj. Pa na samom uredjaju ti pise changelog prilikom svakog updatea. Barem na androidu pise pa ne treba jos jedan novinarski clanak da ti to pojasni.... Da barem donosi nesto novo i revolucionarno pa hajde nego clanak radi novih emoji sa vise detalja.....

10 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
Torent kaže...

To je striktno zbog tvoga "Up to date"!!!!!! 

Da ne ostaneš slučajno uskraćen za novogodišnji materijal za hejtanje, trolanje, spamanje, hraćkanje i ostale popratne aktivnosti spram Apple-a, Apple gadgeta i iOS-a u cjelini!!!!!! 

Pa changelog je sam po sebi dovoljna sprdacina ;)

14 godina
odjavljen
Torent kaže...
Zin8 kaže...
Torent kaže...

Ma nemoj. Pa na samom uredjaju ti pise changelog prilikom svakog updatea. Barem na androidu pise pa ne treba jos jedan novinarski clanak da ti to pojasni.... Da barem donosi nesto novo i revolucionarno pa hajde nego clanak radi novih emoji sa vise detalja.....

Samo sam čekao da se i kolega Mirko uključi i to je onda to...

Poštujem svako mišljenje, pa čak i tvoje iako si zbog nekoliko argumenata dajem za pravo nazvati te budalom ( ako imaš manje od 16 godina zanemari ovo, idi piši zadaću, ako si odrasla osoba onda nastavi čitati..).

Kao prvo, želim napomenuti da ne pokrećem raspravu Android vs. iOS, jer ovo nije ni blizu tome. Ono što ja želim istaknuti je činjenica da ste svi vi useri superiornog Androida, iako prezadovoljni, dovoljno isfrustrirani da ipak ideš otvoriti taj članak i pročitati ga, iako te se, ponavljam, ni najmanje ne tiče niti bi te trebao zanimati ako nisi korisnik.
Čak i ako su sve novosti nadogradnje dostupne u changelogu, zašto jedan informatičar, jedan informatički forum/blog nebi smio objaviti novosti vezane uz taj update?

Kao drugo, ako si došao do ovdje onda si zadovoljio moj uvjet koji sam postavio gore, da si odrasla osoba i to bi trebalo značiti da imaš neke prioritete, zadatke i ciljeve u životu. Zašto onda trošiti vrijeme i dolaziti ovdje hračkati i nama drugima gaditi forum?

Tiče te se? Kompetentan si za komentar? Želiš voditi argumentiranu raspravu? Dobrodošao na internet, preciznije na BUG forum, pravo mjesto za takve stvari..

Ako pak nije to slučaj, lega, radi bilo kaj drugo na ovom svijetu, ali pa nemoj sam sebe po jajima lupit. Netreba ti to.

Opet, ne znam za tebe, ali meni moje vrijeme vrijedi puno više od neke rasprave tu na forumu, pogotovo sa ljudima ko ti kojima se neke stvari ne mogu dokazati.

P.S. emoji su mi toliko bitni da čak ni nemam instaliranu emoji tipkovnicu

Pozdrav, živio!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 13:48 (Zin8).
10 godina
odjavljen
Zin8 kaže...
....

Poštujem svako mišljenje, pa čak i tvoje iako si zbog nekoliko argumenata dajem za pravo nazvati te budalom ( ako imaš manje od 16 godina zanemari ovo, idi piši zadaću, ako si odrasla osoba onda nastavi čitati..).

Kao prvo, želim napomenuti da ne pokrećem raspravu Android vs. iOS, jer ovo nije ni blizu tome. Ono što ja želim istaknuti je činjenica da ste svi vi useri superiornog Androida, iako prezadovoljni, dovoljno isfrustrirani da ipak ideš otvoriti taj članak i pročitati ga, iako te se, ponavljam, ni najmanje ne tiče niti bi te trebao zanimati ako nisi korisnik.
Čak i ako su sve novosti nadogradnje dostupne u changelogu, zašto jedan informatičar, jedan informatički forum/blog nebi smio objaviti novosti vezane uz taj update?

Kao drugo, ako si došao do ovdje onda si zadovoljio moj uvjet koji sam postavio gore, da si odrasla osoba i to bi trebalo značiti da imaš neke prioritete, zadatke i ciljeve u životu. Zašto onda trošiti vrijeme i dolaziti ovdje hračkati i nama drugima gaditi forum?

Tiče te se? Kompetentan si za komentar? Želiš voditi argumentiranu raspravu? Dobrodošao na internet, preciznije na BUG forum, pravo mjesto za takve stvari..

Ako pak nije to slučaj, lega, radi bilo kaj drugo na ovom svijetu, ali pa nemoj sam sebe po jajima lupit. Netreba ti to.

Opet, ne znam za tebe, ali meni moje vrijeme vrijedi puno više od neke rasprave tu na forumu, pogotovo sa ljudima ko ti kojima se neke stvari ne mogu dokazati.

Pozdrav, živio!

1. Postujes moje misljenje ali mi uredno kazes da me se to ne tice ;) Zanimljivo razmisljanje....

2. Ti ces mi reci sta se me ne tice sta smijem komentarisati? Ja vodim argumentovanu raspravu samo sto u tvom mozgu je to samo velicanje necega..... Kad postavim konkretna pitanja nigdje vas nema. Mjesecima pokusavam saznati sta su konkretno za korisnika donijela dva zadnja update IOS-a ali ne mislim na ove minorne vec iOS9 i iSO10 i mjesecima niko da navede ali su puna usta updatevoa redovnih za starije uredjaje. Evo vidim sta donose, HD emojie...

3. Sta tebe briga na sta ja trosim svoje vrijeme? Ti svoje cijenis pa imas vremene gledati na sta ja trosim svoje vrijeme. Da ukljucos svoj mzak i citas sa razumijevanje vidio bi da je komentar na clanak a ne iOS ali ne u sljepilu cim se vidi torent mirko i jos neki eto ti horde branitelja casti i ugleda iOS-a.... Clanak je glup i bezveze bez obzira koji os bio u pitanju.... Sto se ne pise o redvnim securty patchevima Androida koji izlaze svaki mejsec? Ako nista drugo android zauzima 3x vise trzista i ima 3puta vise korisnika ali ne...Emoji su puno bitniji....

4. To i jeste moja poenta. Novi emoji zasluzuju vijest????

14 godina
odjavljen
Torent kaže...

...

Nisi me shvatio, u nekim si stvarima otišao predaleko što zahtjeva previše vremena mog objašnjavanja za nešto od čega ni ti ni ja nemamo benefite.

Kao što rekoh, pozdrav, živio!

10 godina
odjavljen

Ako imas nesto argumentvano reci slobodno a ako mislis meni soliti pamet sta ja smijem ili ne smijem pricati ili na sta ja trosim svoje slobodno vrijeme slobodno me zaobidji....

Pogotovo sto ja nisam tema vec ios 10.2 pa si debelo offtopic....

The Rise And Fall of Apple

Da bi rijec dodao... Ovo govorim stalno....

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 15:36 (Torent).
15 godina
neaktivan
iOS 10.2 je vani

Nikako mi nije jasno čemu tolika mržnja...čemu tolika shpitza kad se spomene Apple ? Pa da je i update poradi samo jednog emotikona, kakve veze ima ? Ne vidim razlog mlaćenju prazne slame. Znam da ovdje mnogi na forumu čeznu za "paljenjem vatre" no nikako ne vidim svrhu; stoga apeliram na odrasle osobe ovdje, DON'T feed the troll !

If you notice this notice, you will notice that this notice is not worth noticing.
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
johnwaynesk kaže...

Nikako mi nije jasno čemu tolika mržnja...čemu tolika shpitza kad se spomene Apple ? Pa da je i update poradi samo jednog emotikona, kakve veze ima ? Ne vidim razlog mlaćenju prazne slame. Znam da ovdje mnogi na forumu čeznu za "paljenjem vatre" no nikako ne vidim svrhu; stoga apeliram na odrasle osobe ovdje, DON'T feed the troll !

Nije mržnja, samo nam je jako smiješan.

Stvar s updateima je što se dežurni jabučari na ovom forumu jako vole stalno hvaliti kako je iPhone super ovo ono milijun puta bolji od Androida jer na iPhonee updatei dolaze redovito, svima u isto vrijeme itd. što kod Androida baš i nije slučaj.

Realno, jedina razlika između iOS-a 9 i iOS-a 10 (barem na iPhoneu 6 s kojim se svakodnevno družim) je što ima nove emojije i gluposti u irelevantnom iMessageu i što je uređaj daleko sporiji i bugovitiji na iOS 10.

Uostalom, ne postoji ništa što možeš na iOS-u 10 a da ne može netko tko ima mobitel s tri godine starim KitKatom i zato su Apple i njegovi redoviti updatei iOS-a totalna sprdačina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 16:48 (Mirko935).
9 godina
neaktivan
iOS 10.2 je vani

Android cokoladne trolere treba brisati sa teme

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 17:15 (raguseo).
Moj PC  
3 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
johnwaynesk kaže...

Razlikuj kritiku od mrznje. Ja licno niti mrzim niti volim mobitel ili bilo koji drugi gadget. Bas me briga. Kupim koristim pa prodam i kupim drugi. Kritkia je upucena na clanak koji govori o nicemu tj o novim emojima u IOS 10.2. Je l to tolika novost da zasluzuje da se prati svaki emoji pojedinacno? Zasto se ond ane pise o svakom security patchu na androidu a izlazi svaki mjesec? Po tvome bih trebao pitati autora zasto mrzi android? De oladite malo i prihvatite kritiku....

10 godina
odjavljen
Dead kaže...

Braco, razlog je šta takvi imaju Alcatel u džepu i ne mogu bolje.

S2, S3, S4 active, Note 3, Note 4, S6 i sad Nexus 6P i izmedju dell streak, neki W10M kojem se ne sjecam naziva a i bio je zazboraviti sto prije a prije svega more flagship dumb phonea... Jbg nema se pa zavidim na Iphoneu ;)

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
iOS 10.2 je vani

eo, baš sam bio vani i nema ničega i nikoga. sve pusto. možda se mislilo na inozemstvo? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Dead kaže...

Ako je to tako ka šta kažeš ćemu onda takvi komentari iOS-a 10.2? Pa nisu samo emoji-i u pitanju. Ima štošta stvari koje su unaprijedili. Nisu značajni, ali su ih unaprijedili. Stoga je tvoj komentar bezvezan i mogu ga dovest u vezu s nečim šta nema veze s objektivnošću. Ma... nebitno.

U cemu je problem sa mojim komentarom? Iznio svoje misljenje koje se ne slaze sa tvojim. Iznesi svoje misljenje kao odrastao covjek pa da razmijenimo argumente a ne odmah krene analiza zasto sam nesto rekao i imam li pravo na to....

Zasto se odmah nadjes prozvan? Jesam li ja tebe necim uvrijedio nedaj boze?????Ja kudim ti hvali i sve 5....

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Zin8 kaže...
Torent kaže...
Zin8 kaže...
Torent kaže...

Pozdrav, živio!

A useri Androida ne mogu u isto vrijeme koristiti Apple. Hajde mali u krpe. Sto se tice "clanka" i "updatea" trebali bi i onda i za druge OSeve da pisu na isti nacin. Rasprava je debilna i svi sudionici su dozivotno osramotili.

11 godina
protjeran
Ajar kaže...

eo, baš sam bio vani i nema ničega i nikoga. sve pusto. možda se mislilo na inozemstvo? 

Google translate je mlad, ali naucit ce. Bugovci nemaju para za lektora, treba Draganu Superstaru da omoguci da dobije jos koju "nagradu".

https://translate.google.co.uk/?um=1&ie=UTF-8&hl=en&client=tw-ob#auto/hr/Apple%20iOS%2010.2%20update%20now%20out

16 godina
neaktivan
Dead kaže...

Ako je to tako ka šta kažeš ćemu onda takvi komentari iOS-a 10.2? Pa nisu samo emoji-i u pitanju. Ima štošta stvari koje su unaprijedili. Nisu značajni, ali su ih unaprijedili. Stoga je tvoj komentar bezvezan i mogu ga dovest u vezu s nečim šta nema veze s objektivnošću. Ma... nebitno.

A gdje su onda članci o mjesečnim updateima Androida, što je već Torent pitao? Ako je ovo ozbiljan informatički portal, trebalo bi izvještavati i o security fixevima tamo, zar ne?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Mirko935 kaže...
Dead kaže...

A gdje su onda članci o mjesečnim updateima Androida, što je već Torent pitao? Ako je ovo ozbiljan informatički portal, trebalo bi izvještavati i o security fixevima tamo, zar ne?

U krivoj temi si postavio pitanje, osobama koje apasolutno boli kitnjak za android  !!!!! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
Evo jedan android user koji stoji u pozadini i gleda ovu komediju

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
Mirko935 kaže...
Dead kaže...

U krivoj temi si postavio pitanje, osobama koje apasolutno boli kitnjak za android  !!!!! 

"Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 10.2 je vani"."  A koja je prava tema genijalac?

15 godina
Torent kaže...
ATJLučko kaže...
Mirko935 kaže...
Dead kaže...

"Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 10.2 je vani"."  A koja je prava tema genijalac?

Tukac jedan, sigurno nisu "REDOVITI ČLANCI O MJESEČNIM UPDATE-ima ANDROID-a", nepismeni , kada se tako moram odraziti!!!!!!! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
iOS 10.2 je vani

Mislim da je ovo najjadniji IT forum koji sam ikad vidio i iole pratio.. a imam godina i iskustva u tome.

Moderatori upravo sluze tome da obrisu idiotariju tj. prvi post koji je zapoceo nista drugo nego prepiranje. I od svih komentara nema NITI JEDNOG korisnog ili pametnog.

A ljudi, svi ste vi ovce, bez obzira koji mobitel imate u dzepu.... pusite ta sranja svakodnevno.

@Onima koji smatraju da ce razumom i argumentima uvjerit apple hejtere: nebudite glup, nemrete se svadat s budalom.. spustit ce vase na svoju razinu i dobit iskustvom.

Ja ogranicene ljude jednostavno pustam da budu ograniceni. Neka zive u neznanju sto duze. To im je najveca kazna. 

I sad sam ja potrosio 5min da sudjelujem u ovom sranju..... ma bravo.. i gle, sad mi fali neki /facepalm emoji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 22:26 (Spem).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spem kaže...

Mislim da je ovo najjadniji IT forum koji sam ikad vidio i iole pratio.. a imam godina i iskustva u tome.

Moderatori upravo sluze tome da obrisu idiotariju tj. prvi post koji je zapoceo nista drugo nego prepiranje. I od svih komentara nema NITI JEDNOG korisnog ili pametnog.

A ljudi, svi ste vi ovce, bez obzira koji mobitel imate u dzepu.... pusite ta sranja svakodnevno.

@Onima koji smatraju da ce razumom i argumentima uvjerit apple hejtere: nebudite glup, nemrete se svadat s budalom.. spustit ce vase na svoju razinu i dobit iskustvom.

Ja ogranicene ljude jednostavno pustam da budu ograniceni. Neka zive u neznanju sto duze. To im je najveca kazna. 

I sad sam ja potrosio 5min da sudjelujem u ovom sranju..... ma bravo.. i gle, sad mi fali neki /facepalm emoji.

A šta bi to točno trebalo biti pametno? Sinoć sam skinuo tih 358 MB novih emojija, instaliralo se standardno dugo, još mi prvo srao da mora imati bar 50% baterije (debilizam), pa sam ga morao turiti na struju; po instalaciji sam uvidio da svi novi emojiji rade odlično, čak bih rekao izvrsno, kao i oni redizajnirani.

Nevjerojatno dobro odrađen update od strane Applea!

Daj koji argument za Apple hejtere, ajde, ovoj staroj gardi davno presušio izvor argumenata i samo se povuku iz svake razumne rasprave pa je postalo malo dosadnjikavo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 23:17 (Mirko935).
11 godina
Spem kaže...

ovo jos nisam dozivio nikad, a mislim da ni necu, iz jednostavnog razloga; to ne postoji.

10 godina
odjavljen

https://www.engadget.com/2016/12/14/apple-pulls-down-watch-update-brick/

jos jedan ispolirani uradak iz apple kuhinje... Cisto za one koji se hvale redovnim updateovima.....

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

https://www.engadget.com/2016/12/14/apple-pulls-down-watch-update-brick/

jos jedan ispolirani uradak iz apple kuhinje... Cisto za one koji se hvale redovnim updateovima.....

lol, taman sam naletio na tu vijest malo prije i htio je postati.

Taj Apple je baš počeo failati strašno i to s ovakvim banalnim stvarima...

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ma to ti je kad se nesto radi reda radi. Bolje jedan update godisnje ali da ti donese nesto bitno nego svaki mjesec cisto da se prica da je bio....

Jesi vidio ovo?

https://www.engadget.com/2016/12/13/macos-sierra-update-removes-battery-life-estimate/

Sjecas se aferom sa slabim signalom i genijalnog rjesenja sa drugacijim prikazom jacine signala? Znaci lazu i onda umjesto da se izvinu i poprave oni odrade ovo ili ono sa crticama.... Apple je sve odvratnija i ljigavija firma u svom ponasanju prema korisnicima.....

lol, kakve su to gluposti? Kojoj budali je točno sad odjednom novost da vrijeme trajanja baterije varira ovisno o tome što radiš na uređaju? I najbolje rješenje za to je maknuti informaciju skroz... Apple je stvarno nevjerojatno inovativna kompanija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice