Internet Explorer 8

poruka: 93
|
čitano: 20.783
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 8".
17 godina
Internet Explorer 8
Meni ništa nefali IE-u ,ali firefox mi je nekako bolji tj. brži. Evo glupi firefox mi sere nešto na laptopu u paru sa bug forumom... Pa koristim malo njega, malo IE-7.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Internet Explorer 8
Bellatrix kaže...

Ne kužim te.

Pa zar uopće trebaš "tražiti" scrollbar? Nemožeš scrollati stranicu držeći miša bilo gdje na njoj?

Mogu ja koristiti kotačić na mišu (ili srednji klik i onaj četverosmjerni kursor), ali mi nekad bolje odgovara desni skrolbar za fini skroling. Mislim da je bio slučaj da se u Windowsima XP ili Visti Start tipka u početku nije mogla pokrenuti kada je miš bio u krajnjem lijevom kutu. Pravilo GUI-a po meni treba biti (ako su default elementi sučelja po rasporedu slični Windowsu): Kada je prozor uvečan (maximize), zatvaranje prozora se mora obaviti ako korisnik odvede kursor u kranji desni kut ekrana. Kod taskbara, tipka start se treba pokrenuti kada je kursor u kranjem lijevom ili krajnem desnom kutu (zavisi kako je taskbar postavljen). Isto tako, skrolbar se mora pokrenuti ako je kursor postavljen u kranji rub ekrana. Sve ostalo je gnjavaža, jer se moram gnjaviti ciljanjem kursora po elementima sučelja (npr. close button u maksimiziranom prozoru). I Paint boluje od tog problema.
IE8 scrollbar IE8 scrollbar
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 22:18 (the_tux).
16 godina
neaktivan
RE: Internet Explorer 8
Alex55 kaže...

Ja imam problem sa IE 8.

Preuzeo sam ga sa MS stranica i sve je ok, ali mi neće pamtiti šifre na nekim stranicama (da je odamh već popunjeno kao u Firefoxu)... Neće za Google, YouTube, Facebok i BOL... Kako da to riješim???

jel koristiš koji program za čišćenje smeća na kompu i povijesti u preglednicima. možda CCleaner
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice