ajgo, migo, ajfon, ajpad, zjun - jeb**e, podebilit ćemo od ovih marketingaša. jel ne mogu smislit debilnije ime?
prepoznajem VERN, diplomski iz marketinga.
ajgo, migo, ajfon, ajpad, zjun - jeb**e, podebilit ćemo od ovih marketingaša. jel ne mogu smislit debilnije ime?
prepoznajem VERN, diplomski iz marketinga.
Zaboravio si dodati "YUGO" na listu 
pa i nisam. prije 30 godina to je bilo fora. danas već zvuči retardirano..
nekako me sve vise iritiraju price o novim OS-ima za mobitele,daajte ujedinite se svi i napravite neki koji ce svima odgovarati...
ove reklame kao da su za neandertalce napravljene, uh uh uh argh meego, urf wtf haxorz n00bz zomg battleship fire bull ummmm, kill bull with iphone um i r l33t teehee.
Sviđa mi se jedino ovo: "Također je istaknuto kako će postojeće aplikacije za Moblin i Maemo raditi i na MeeGou"
Bojkotiraj, neka im bude. I ja se ponadao kad ono, fljas
Ako podrzava platforme temljene na ARM procesorima to valjda znaci da ce mo na nase n i e serije moci instalirati MeeGo?
Ja koliko sam vidio postoji točno 0 službenih slika tog sučelja - tako da sam debelo razočaran. Ajde da ne pokažu gotove uređaje, ali na MWC-u niti jedna jedina slika tijekom prezentacije - sramota.
Inače (vjerovatno) prvi mobitel cigla što dobiva MeeGo je LG GW990. Inače ovo je custom UI navučen preko Moblina - nikakav MeeGo