Intel,kako mi se čini,je već u problemima,na baš velikim,ali opet.Kazne (zbog monopolištočkog ponašanja),smanjanje udjela na tržištu,smanjenje broja tvornica,sve zbog krize (Crysisa
),a još AMD-ovi Phenomi 2 imaju odličan odnos ispativosti i cijene,a rade i na starijim socketima (AM2 i AM2+).Neki se neće složiti sa mnom,ali neki hoće (svi thump up
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je samo zbog kazne kao što i sam tekst kaže. Zanimljivo je da je u Hrvatskoj stanje drugačije, većinu tržišta ima AMD ili barem tako izgleda. Intel nikada nije bolje poslovao, a svi znamo da ova kazna je Intelu mačlji kašalj.
To je samo zbog kazne kao što i sam tekst kaže. Zanimljivo je da je u Hrvatskoj stanje drugačije, većinu tržišta ima AMD ili barem tako izgleda. Intel nikada nije bolje poslovao, a svi znamo da ova kazna je Intelu mačlji kašalj.
Jbg treba i intelu nesto ostat za tvornice,treba platit radnike a i treba nove procesore donjet,zacas odu pare u nebo :D
Malo im je i AMD kamen, s obzirom da se Penom II 955 koji sam vidio paralelno sa i7 920, itekako može nositi s njim; čak je i brži, a košta znatno manje, odnosno i7 920 košta 40% više.