Intel Education 2 u 1

poruka: 2
|
čitano: 663
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel Education 2 u 1".
13 godina
Intel Education 2 u 1

Dobro izgleda, a vjerojatno će manje koštati nego komplet udžbenika za 1. srednje. Hardware nebi trebao zastarit bar 5 godina, papir je iz predprošlog tisućljeća, mito možete dobiti i na digitalan sadržaj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Intel Education 2 u 1

Ta kombinacija i dalje nije jeftinija, a ni praktičnija od klasičnih udžbenika jer tehnologija i dalje ima nekoliko ključnih nedostataka u odnosu na papirnate knjige.

Umjesto da se tehnologijom silom pokušavaju zamijeniti papirnate knjige, pametnije bi ju bilo iskoristiti za prikaz materijala koji knjige slabo ili nikako ne mogu prikazati (primjera radi, određeni interaktivni sadržaji koji mogu pomoći pri učenju tipa wolfram alpha, khan academy, matlab). Knjige jednostavno caruju na papiru, do te mjere da čak i tehnologija na tom polju pokušava emulirati doživljaj papira (kindle).

Između listanja pdf-a i fizičke knjige odabrao bih knjigu bilo kad, i to dolazi od mene koji sam se načitao tona i tona virtualnog teksta, očigledno nismo svi isti po tom pitanju, ali to je moje mišljenje.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 23:06 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice