ne podržava Operu ... zašto pobogu nisam iznenađen ??!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno ne kuzim zasto toliko marginaliziriaju operu...
Pa jel toliko tesko bilo prilagoditi malo... ako uopce treba...
Nije samo Opera, ne radi na Mac-u općenito. Zapravo, ne kužim u čemu je fora. Ovakve stvari se bez problema izvode sa Flashom.
To nije flash, već neimenovani browser plugin .
Skini RC s filehippa pa vidi ako s tim radi.
Sorry na winsima (a ni na linuxu) ne volim imati previse posla sa rc-ovima...
Nema problema, ovo je samo ako baš želiš isprobati .
BTW, koristiš IE? Jesi instalirao IE verziju Flasha (ActiveX)? Ili samo plugin verziju (za ostale browsere)?
Nema problema, ovo je samo ako baš želiš isprobati .
BTW, koristiš IE? Jesi instalirao IE verziju Flasha (ActiveX)? Ili samo plugin verziju (za ostale browsere)?
Koristim inace operu, a kada skidam flash skidam ga za obje verzije (i IE i ostali browseri :) )
Ali sto ces kada me ne voli ocito... :)
Ali nisam htio isprobati... nego cisto ovako... zanimalo me zasto opera nije podrzana (jedini browser koji na acid testovima ima 100/100)
Opera je previše podcijenjena (ne znam zašto). Stvarno šteta!
Inače i Chrome i Safari na Acid3 imaju 100/100.
Opera je previše podcijenjena (ne znam zašto). Stvarno šteta!
Inače i Chrome i Safari na Acid3 imaju 100/100.
Moja pogreska :) prije je opera bila jedina :) :) :)
Ma znas sto i bolje da je podcjenjena... mozda bi se razbahatili kada bi postala nesto uber... volim operu kakva je sada :) savrseno funkcionalna i esteticna...
Ali u OT-u smo :)
Necemo vise...
on topic: evo natjerao sam je da radi preko mozzile... nije mi bas nesto...
Pozdrav, ja igram IA(instantaction) vec godinu i pol i bas sam razmisljao da vam recem za njih jer su stvarno dobri, uglavnom nemogu vjerovati da je vec on tu i prikazan. Inace IA ne mozete igrati na Operi ali bez problema mozete na Mozilli Firefox i IA je do sada bio otvoren imao je 8 igrica neke 3D a neke 2D i ja sam jedan od najboljih u nekim igricama i ako vas zanima kako je IA izgledao prije mozete naci dosta videa na youtube imate tournamente ili jednostavno gameplay, i na IA imate clanove za svaku igru i mozete upoznati ljude iz cjelog svijeta, no sad je IA zatvoren zbog update koji trraje vac 2-3 mjeseca tako da cete morati cekati i jos taj monkey island je po miljenju mnogih dosadan i jos pri tom nije besplatan kao sve prijasnje IA igrice i najpopularnija IA igrica bez koje mnogi ne mogu (zivjeti ;) ) je Fallen Empire Legions..nadite je na youtube a i moje jos 2 najdraze igrice su Galcon i Rokkitball takoder nadite na youtube ;) nadam se da sam vam malo pomogao ;) i nadam se da cete nam se pridruziti(ima nas dosta hrvata i uglavnom smo mi najbolji ;) )
Ljubo