IKEA otvorila i web-shop

poruka: 17
|
čitano: 11.483
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IKEA otvorila i web-shop".
14 godina
IKEA otvorila i web-shop

Baš jučer pričam s curom kako bi bilo epic da IKEA uvede vebšop, kad ono 

Za narudžbu DIODER-a cijene 199,00 kn, dostava je 179,00 kn 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 12:01 (sudy_freak).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
IKEA otvorila i web-shop

Znaju da purgeri imaju novaca 

Freak Show Inc.

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
IKEA otvorila i web-shop

jedino bih naručio gablec iz njihova restorana ali sam previše gladan i siromašan. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IKEA otvorila i web-shop

Suska se da ce napraviti aplikaciju za smartfone 2050, Bug ne Ikea.

1 0 hvala 0
13 godina
IKEA otvorila i web-shop

Kao što sam i mislio dostava je sve samo ne isplativa. Oni trebaju otvoriti neku vrstu skladišta u RI, OS i ST gdje bi se mogla preuzeti naručena roba uz neku simboličnu naknadu, a ne ovo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: IKEA otvorila i web-shop
Zauzet nadimak kaže...

Kao što sam i mislio dostava je sve samo ne isplativa. Oni trebaju otvoriti neku vrstu skladišta u RI, OS i ST gdje bi se mogla preuzeti naručena roba uz neku simboličnu naknadu, a ne ovo.

Takva vrsta dostave je svugdje u svijetu ( za IKEU) jednostavno ne zele to. Ako vec hoces plati ekstra.

16 godina
IKEA otvorila i web-shop

Pisaci stol od 699 kuna, dostava za Rijeku jos 699, ukupno 1398kn ?!? Megafail...

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

4 0 hvala 0
17 godina
CalvinRi kaže...

Pisaci stol od 699 kuna, dostava za Rijeku jos 699, ukupno 1398kn ?!? Megafail...

Sto se tice nas iz Ri, a i ostalih, postoji idostava. Ekipa je sa Viškova kolko sam skuzio i uzimaju narudžbe, odu i kupe umjesto tebe, donesu ti doma kroz 7-10 dana, a uzimaju od 15-10% od cijene artikala za dostavu, ugl, pun k jeftinije od same IKEA-e ;)

PSN id: Diskach
17 godina
neaktivan
IKEA otvorila i web-shop

a kaj se čudite, unutar Zagreba je dostava do 5 paketa 220kn a svaki dodatni još 10kn, a kamo li neće biti skuplja dostava u udaljenije dijelove zemlje. koliko bi koštalo da sami potegnete do Ikee, u cijeni benzina, cestarina, utrošenog vremena? ne puno manje od te dostave.

a ovi kaj za druge prevoze stvari iz Ikee i naplaćuju 10%-15% vrijednosti predmeta, nisu nimalo jeftiniji. recimo kupiš krevet,madrac,podnicu u vrijednosti 4000kn, njihov prijevoz je 400-600kn. oni se jedino isplate ako kupujete sitnije pojedinačne stvari.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Baš jučer pričam s curom kako bi bilo epic da IKEA uvede vebšop, kad ono 

Za narudžbu DIODER-a cijene 199,00 kn, dostava je 179,00 kn 

Da cijena Ikea dostave je teška blesava budalaština na kvadrat to sigurno.

Odma mi je "ozloglašeni ExtremeDigital puno miliji", kupiš usisavač cijene 380kn/paket mase5kg(dostava iz Mađarske) a cijena dostave je 0 kuna.Da bi situacija bili jasnija ili čista, navedeni usisavač na večini EU WebShopova ima cijenu od 49eura.Uostalom pa imamo i domači primjer, kupiš PC monitor u bilo kojem hrvatskom dučanu i cijena dostave je oko 60kn.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
IKEA otvorila i web-shop

Ikein način poslovanja je sasvim poznat ,nude moderan i dobar namještaj za dobar omjer uloženo-dobiveno,ako nam se ne sviđa njihov način poslovanja, fala slobodnom tržištu ima još more salona namještaja,ali i tamo ćemo nešto nač što nam ne odgovara!!Tako da...

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IKEA otvorila i web-shop

Povoljna je ta dostava

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
IKEA otvorila i web-shop

Nama blizu Madjarske granice (Osijek) je cak jeftinije otici do madjarske Ikee, zbog cestarine/vinjete, a udaljenost je otprilike kao i do Zg, a od sljedece godine i u Bg se otvara samo ima carina.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IKEA otvorila i web-shop

uopce nije tako strasno, evo ja ubacio radnu stolicu Markus, dostava do Medulina, 179 kn.

a taman si trazim stolicu :D

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
C3c1l kaže...

uopce nije tako strasno, evo ja ubacio radnu stolicu Markus, dostava do Medulina, 179 kn.

Nije strašno ako ćeš uzeti namještaj od 150 kila i 5 iljada kuna.
Strašno je ako uzmeš jednu lončanicu za 40 kuna i udare ti 180 kn dostavu.
Ili kako je XXX napisao, za dostavu u susjedstvo, 180 kn.

Ako hoće već poslovati kao web-shop, drastično će morati sniziti cijenu dostave.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
C3c1l kaže...

Nije strašno ako ćeš uzeti namještaj od 150 kila i 5 iljada kuna.
Strašno je ako uzmeš jednu lončanicu za 40 kuna i udare ti 180 kn dostavu.
Ili kako je XXX napisao, za dostavu u susjedstvo, 180 kn.

Ako hoće već poslovati kao web-shop, drastično će morati sniziti cijenu dostave.

dok god ima ljudi kao ja kojima je ikea 300km u jednom smjeru radit ce oni i vise nego dobro.

loncanicu svatko normalan ne bude narucivao preko njih ;)

[19xx]C3c1l
14 godina
neaktivan
IKEA otvorila i web-shop

namjestaj im je odlican.daleko bolji od svega  na nasem trzistu. Osobito cijena ulozeno dobiveno.neznam sto se cudite na dostavu.. Narucis zlicu i kaj on da ti je u rijeku vozi badava?ma lol

xfact
Moj PC  
0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice