Googleovog „XP-a“
Dobra usporedba, i ako udbio od 16% je dobar pomak od zadnje ovakve vijesti.
Googleovog „XP-a“
Dobra usporedba, i ako udbio od 16% je dobar pomak od zadnje ovakve vijesti.
lol!
talk about apple experience.
svakom što voli, fala Bogu-.
Iako sam i ja vlasnik jednog Android uređaja (Desire HD), kojeg momentalno koristi bolja polovica, i nemam nekih
ogromnih zamjerki na isti, moram priznati da je ta sapunica sa nadogradnjom Androida već stvarno smiješna...
Get your act together...
(samo sad nemojte početi s onim "Skineš si to odavde, pa instaliraš ovako, a ako neide tako onda probaj ovo...)
Nije to poanta...
Razumijem ogranicenja harware-a u nadogradnji na novije verzije (donekle) ali ipak mi je stvarno glupo sto dosta telefona nikad nece dobiti ICS, i jos s tim sto izdaju nove verzije svako malo...
Ma bas i nije cudno kad je tvoj unofficial, pa vjerojatno ima i lg 2x unofficial ics a mozda cak i jb
Ma bas i nije cudno kad je tvoj unofficial, pa vjerojatno ima i lg 2x unofficial ics a mozda cak i jb
LG 2X ima problema sa Tegrom 2, oni su trazili spas u tome da dobiju official ICS ali ocito nece, ovako imaju ICS romove, ali vjerojatno nece imati i Jelly bean jer nemaju drivere za Tegru
Dal znate kada bi trebao stignutići Jelly Bean za Samsung galaxy s3?
Hvala
Google radi veliku grešku, zato što razvija nove OS-ove koji rade samo na par uređaja umijesto da napreve kompatibilnost sa starijim uređajima.
I baš zbog toga je Android 2.3. ima 60% share-a.
Usporedimo li te rezultate sa Apple-om, dobivamo potpuno drugačiji dojam.
Evo share-a:
5.0.1: 60.41%
5.0: 5.74%
4.3.x: 19.92%
4.2.x : 9.48%
4.1.x : 2.02%
4.0.x : 0.68%
3.x: 1.72%
source:http://www.readwriteweb.com/mobile/2012/01/more-than-66-of-users-have-upg.php
I to je realna brojka uredjaja koji mogu konkurirat Iphone 4/4s.
Ooooo da slični su: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4212&idPhone2=4327
S2 ima isit CPU kao 4s Dual Core A9...samo što s2 eadi na 1.2 Ghz, a iPhone na 1 Ghz
Za rezultate sumljam da bi se promijenili.
Google je kriv što razvija nove OS-ove koje koristi mali udio smartfona i trebali bi proizvoditi svoje smartfone i tablete pa bi mogli bolje prilagotiti svoj Software Hardware-u.
Jb zahtijeva 256 Mb RAM-a, ali bitno da za HTC Desire koji ima 512 Mb RAM-a je zadnji android 2.3..
To je još jedan razlog zašto bi Google trebao proizvoditi svoje smartfone i tablete.
Ako bi radio bio bi užasno spor na starijim smartfonima zato što sigurno nije modificiran za starije verzije...
Neznam kakav ti je to djavolji benchmark, ali ni galaxy s3 (najbolji telefon u svemiru, a i sire) bas nije nesto puno bolji... a ima quad core na 1.4GHz...
http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro25&showhide=true&certified_only=2&D1=Apple%20iPhone%204S&D2=Samsung%20GT-I9300%20Galaxy%20S%20III
Ooooo da slični su: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4212&idPhone2=4327
S2 ima isit CPU kao 4s Dual Core A9...samo što s2 eadi na 1.2 Ghz, a iPhone na 1 Ghz
Za rezultate sumljam da bi se promijenili.
Google je kriv što razvija nove OS-ove koje koristi mali udio smartfona i trebali bi proizvoditi svoje smartfone i tablete pa bi mogli bolje prilagotiti svoj Software Hardware-u.
Jb zahtijeva 256 Mb RAM-a, ali bitno da za HTC Desire koji ima 512 Mb RAM-a je zadnji android 2.3..
To je još jedan razlog zašto bi Google trebao proizvoditi svoje smartfone i tablete.
Ako bi radio bio bi užasno spor na starijim smartfonima zato što sigurno nije modificiran za starije verzije...
Nije isti procesor.
Oba imaju istog Cortexa, ali arhitektura jezgri je drukcija.
Pogledaj si malo S2 na JB i iP4S na 5.1.1
S2 je dosta brzi u browseru i igrama.
Ja licno jedino Google smatram odgovorim za ovakvo fragmentisano Android trziste. Da oni pritisnu proizvodjace da moraju barem 2 godine dati podrsku, a ne da ti izlazi novi OS nekih 6 mjeseci nakon sto se telefon pojavi i taj tel ga ne dobije. Izmisljaju razno razne razloge sto pojedini telefoni nece dobiti nove verzije Androida. Ja licno koristim Android iz samo jednog razloga, telefon mi je alat koji redovno mijenjam zbog raubovanja i skupo mi je to raditi sa iPhone-om, a treba mi smartphone uredjaj. No, hvala Bogu, postoji Cyanogen Mod pa i stariji telefoni dobijaju nove verzije (iako je isti vizuelno ruzan, ali jbg)
Tako je Google je razvio9 Open Source OS i to je največa mana kolika i prednost... nakraju divovi poput HTC-a Sony-a i sl. nežele namjerno izdat update da prodaju nove telefone.
Da je Google-u stalo do nas smrtnika zatražio bi od tipa Qualcom-a Sony-a Texas Instruments-a i sl. sve drivere od svih njihovi SOC-eva i sam izdao update za sve telefone, al zna Google da se tu radi o prevelikim iznosima para i da je njima svima u cilju prodaja novog uređaja.
To mi je recimo ok kod Apple-a barem skoro svi uređaji dobe update...
Naravno primarana uloga Google-a je marketing uvjek bio i uvjek če ostat.