Ice Cream Sandwich na 16%

poruka: 18
|
čitano: 2.443
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ice Cream Sandwich na 16%".
14 godina
neaktivan

Googleovog „XP-a“

Dobra usporedba, i ako udbio od 16% je dobar pomak od zadnje ovakve vijesti.

TD za glupost

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lol!

talk about apple experience.

svakom što voli, fala Bogu-.

2 0 hvala 0
15 godina

Iako sam i ja vlasnik jednog Android uređaja (Desire HD), kojeg momentalno koristi bolja polovica, i nemam nekih

ogromnih zamjerki na isti, moram priznati da je ta sapunica sa nadogradnjom Androida već stvarno smiješna...

Get your act together...

(samo sad nemojte početi s onim "Skineš si to odavde, pa instaliraš ovako, a ako neide tako onda probaj ovo...)

Nije to poanta...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Razumijem ogranicenja harware-a u nadogradnji na novije verzije (donekle) ali ipak mi je stvarno glupo sto dosta telefona nikad nece dobiti ICS, i jos s tim sto izdaju nove verzije svako malo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ice Cream Sandwich na 16%
SGS2 dobi ICS i vec su na konju.

Kako cudno sto ja na Defyu imam Jelly Bean, a LG Optimus 2X nece dobiti ni ICS.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ma bas i nije cudno kad je tvoj unofficial, pa vjerojatno ima i lg 2x unofficial ics a mozda cak i jb

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
17 godina
neaktivan
MSN kaže...
Mitch kaže...

Ma bas i nije cudno kad je tvoj unofficial, pa vjerojatno ima i lg 2x unofficial ics a mozda cak i jb

LG 2X ima problema sa Tegrom 2, oni su trazili spas u tome da dobiju official ICS ali ocito nece, ovako imaju ICS romove, ali vjerojatno nece imati i Jelly bean jer nemaju drivere za Tegru

15 godina

Dal znate kada bi trebao stignutići Jelly Bean za Samsung galaxy s3?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Google radi veliku grešku,  zato što razvija nove OS-ove  koji rade samo na par uređaja umijesto da napreve kompatibilnost sa starijim  uređajima. 

I baš zbog toga je Android 2.3. ima 60% share-a.

Usporedimo li te rezultate sa Apple-om, dobivamo potpuno drugačiji dojam.

Evo share-a:

5.0.1: 60.41%
5.0: 5.74%
4.3.x: 19.92%
4.2.x : 9.48%
4.1.x : 2.02%
4.0.x : 0.68%
3.x: 1.72%

source:http://www.readwriteweb.com/mobile/2012/01/more-than-66-of-users-have-upg.php

Apple  ima veliki ios 5 share zbog kompatibilnosti  sa strijim modelima, kao naprimjer  iPhone 3gs je kompatibilan sa ios peticom i biti će kompatibilan sa ios šesticom, a specifikacije 3gs-a su: 600 Mhz 1 core CPU, 256 Mb RAM-a...
Ali xperia X8 sa 600 Mhz CPU-om i 168 Mb RAM-a jedva radi uz stalne lagove, crashove i restartanje OS-a bez dozvole korisnika(sam od sebe se restarta).
Ona i dalje ima Android 2.1.1. i ne najavljuje se nikakav update na novije verzije.
To je ogromna greška jer se Google i Sony  Developeri ne trude naprvaiti podršku za starije modele.
Znam to sve jer ju koristim.
iPhone 4s Vs. Samsung galaxy s2 
Dva slična smartfona po specifikacijama, ali ne po performansama:
I to govori da je Apple najbolje spojio software i hardware. 

Moj PC  
3 2 hvala 1
18 godina
neaktivan

I to je realna brojka uredjaja koji mogu konkurirat Iphone 4/4s.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 4S vs SGS2 nije realna usporedba i nisu slicni po specifikacijama.

A5 u iP4S je vjerojatno najbrzi dualcore procesor.
Da testiraju SGS2 na JB i iP4S na 5.1.1, rezultati bi bili drukciji.

Google nije kriv oko toga sa starijim uredajima, krivi su proizvodaci sto nisu htjeli prodaju slabijih i jeftinijih modela.

Jelly Bean zahtjeva 256MB rama, procesor nije bitan (kad ni nema procesora ispod 528 MHz)
14 godina
neaktivan

Ooooo da slični su: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4212&idPhone2=4327

S2 ima isit CPU kao 4s Dual Core A9...samo što s2 eadi na 1.2 Ghz, a iPhone na 1 Ghz

Za rezultate sumljam da bi se promijenili.

Google je kriv što razvija nove OS-ove koje koristi mali udio smartfona i trebali bi proizvoditi svoje smartfone i tablete pa bi mogli bolje prilagotiti svoj Software Hardware-u.

Jb zahtijeva 256 Mb RAM-a, ali bitno da za HTC Desire koji ima 512 Mb RAM-a  je zadnji android 2.3.. 

To je još jedan razlog zašto bi Google trebao proizvoditi svoje smartfone i tablete.

Ako bi radio bio bi užasno spor na starijim smartfonima zato što sigurno nije modificiran za starije verzije... 

18 godina
Optional kaže...

iPhone 4s Vs. Samsung galaxy s2 
Dva slična smartfona po specifikacijama, ali ne po performansama:
I to govori da je Apple najbolje spojio software i hardware. 

Neznam kakav ti je to djavolji benchmark, ali ni galaxy s3 (najbolji telefon u svemiru, a i sire) bas nije nesto puno bolji... a ima quad core na 1.4GHz...

http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro25&showhide=true&certified_only=2&D1=Apple%20iPhone%204S&D2=Samsung%20GT-I9300%20Galaxy%20S%20III

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 20:55 (SupremeCommander).
17 godina
neaktivan
Optional kaže...

Ooooo da slični su: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4212&idPhone2=4327

S2 ima isit CPU kao 4s Dual Core A9...samo što s2 eadi na 1.2 Ghz, a iPhone na 1 Ghz

Za rezultate sumljam da bi se promijenili.

Google je kriv što razvija nove OS-ove koje koristi mali udio smartfona i trebali bi proizvoditi svoje smartfone i tablete pa bi mogli bolje prilagotiti svoj Software Hardware-u.

Jb zahtijeva 256 Mb RAM-a, ali bitno da za HTC Desire koji ima 512 Mb RAM-a  je zadnji android 2.3.. 

To je još jedan razlog zašto bi Google trebao proizvoditi svoje smartfone i tablete.

Ako bi radio bio bi užasno spor na starijim smartfonima zato što sigurno nije modificiran za starije verzije... 

Nije isti procesor.

Oba imaju istog Cortexa, ali arhitektura jezgri je drukcija.

Pogledaj si malo S2 na JB i iP4S na 5.1.1

S2 je dosta brzi u browseru i igrama.

17 godina
protjeran

Ja licno jedino Google smatram odgovorim za ovakvo fragmentisano Android trziste. Da oni pritisnu proizvodjace da moraju barem 2 godine dati podrsku, a ne da ti izlazi novi OS nekih 6 mjeseci nakon sto se telefon pojavi i taj tel ga ne dobije. Izmisljaju razno razne razloge sto pojedini telefoni nece dobiti nove verzije Androida. Ja licno koristim Android iz samo jednog razloga, telefon mi je alat koji redovno mijenjam zbog raubovanja i skupo mi je to raditi sa iPhone-om, a treba mi smartphone uredjaj. No, hvala Bogu, postoji Cyanogen Mod pa i stariji telefoni dobijaju nove verzije (iako je isti vizuelno ruzan, ali jbg)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trebali bi sa iducim Androidom napravit LTS.
14 godina

Tako je Google je razvio9 Open Source OS i to je največa mana kolika i prednost... nakraju divovi poput HTC-a Sony-a i sl. nežele namjerno izdat update da prodaju nove telefone.

Da je Google-u stalo do nas smrtnika zatražio bi od tipa Qualcom-a Sony-a Texas Instruments-a i sl. sve drivere od svih njihovi SOC-eva i sam izdao update za sve telefone, al zna Google da se tu radi o prevelikim iznosima para i da je njima svima u cilju prodaja novog uređaja.

To mi je recimo ok kod Apple-a barem skoro svi uređaji dobe update...

Naravno primarana uloga Google-a je marketing uvjek bio i uvjek če ostat.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da nema Open Sourcea ne bismo imali ROM-ove, a tek onda bi bilo sr.anje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice