HTC Sensation 4G

poruka: 172
|
čitano: 24.747
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation 4G".
15 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Ovdje neki govore kako im je dizajn uvjek isti i svaki mobitel liči na drugoga.

A pametan HTC zaposlenik bi reka da je to BREND

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

jel jaci od htc desire hd?

izgleda jako dobro :P

mozda nije bas nesto plastika al ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC Sensation 4G

Da jači je od HD-a..

Nije cijeli plastičan, ima i aluminija.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

Po meni jako primamljiv model... svakako bih ga volio imati, kao i većinu HTC-ovih pametnih telefona {#}

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina

Ovaj mobitel je sigurni pobjednik iPhonea s tehničke strane :D

HTC Desire Android
16 godina
emerik kaže...

vecina ovih high-end pametnih telefona je jaca od iPhone-a, barem po ramima i procesoru.

15 godina
protjeran
KingNothing kaže...
emerik kaže...

vecina ovih high-end pametnih telefona je jaca od iPhone-a, barem po ramima i procesoru.

Jaci su jedino dok su ugaseni, probaj malo koristiti optimus 2x pa onda iphone 4 pa ces vidjet koji trza i zapinje a koji radi glatko.

16 godina

A ti si koristio optimus 2x??!

Jaoo..al ga... {#}

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
ansha kaže...
xxxxx kaže...
no tengo dinero kaže...

Jos jedan model u moru neprepoznatljivih Htc-a.

koji to htc ima slične performanse kao ovaj?

A gdje se te performanse ocituju? U benchmarcima pretpostavljam. Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u. 

Ma molim te lijepo, ti si valjda sve isprobao pa znaš, nemože jedan iphone biti bolji u grafici od nečeg s Tegrom2

Tocno tako, probao sam skoro sve smartphone dostupne kod nas. Nebitno je sta je tegra 2 jaca od iphoneovog gpu-a kad se na androidu ta tegra ne iskoristava ni blizu do svojih krajnjih mogucnosti, pogledaj malo kako izgledaju graficki najimpresivnije igre na iphoneu, android jos uvijek kaska po grafici u igrama.

14 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Nadam se da su popravili tacskrin jel na HTC HD2 nije bio ni blizu dobrog...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ansha kaže...
xxxxx kaže...
no tengo dinero kaže...

koji to htc ima slične performanse kao ovaj?

A gdje se te performanse ocituju? U benchmarcima pretpostavljam. Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u. 

Ovo za "graficki bolje" igre na ios-u još mogu progutati, al ove ludosti o "brzini i fluidnosti" softwarea ne kužim... Ne znam koje si ti androide gledao/probao al još nisam primjetio ikakvo "trzanje" ičega normalnoga na svom Desire-u tako da jednostavno ne znam o čem pričaš...

A što se tiče imena mobitela... i"nešto" 1,2,3,4,... je full inventivnije ^^

16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Ajme koliko ste gluposti u stanju napisat (neki)...

Samo da kazem ovima sto seru po izgledu: pogledajte Audijeve automobile, svi prate jednu liniju, slice jedan drugome, a opet su razliciti. Ista stvar i sa HTC-om.

Inace, jedan se vec prodavao (mislim da se i prodao) na Njuskalu....
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

daj ne spominjite tu iphonea

da nebi bilo flejmanja a i iphone se nemože uspoređivat s htc-om {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC Sensation 4G

@mbuda

probaj kako ti desire npr. divno rotira sms-ove, u jedno puna 3 framea u sekundi. Sucelje je trzavo i bez gpu akceleracije sta je tuzno posto je hardware vise nego sposoban. Defaultni browser isto scrolla u cca. 10fps cim je malo zahtjevnija stranica u pitanju (cak ne mora biti flasha), meni su takve stvari neoprostive.

Moj PC  
4 10 hvala 0
15 godina
ansha kaže...

@mbuda

probaj kako ti desire npr. divno rotira sms-ove, u jedno puna 3 framea u sekundi. Sucelje je trzavo i bez gpu akceleracije sta je tuzno posto je hardware vise nego sposoban. Defaultni browser isto scrolla u cca. 10fps cim je malo zahtjevnija stranica u pitanju (cak ne mora biti flasha), meni su takve stvari neoprostive.

nažalost, moram ti priopćiti da ja na svojem desireu nemam tih problema, a ti klafraj koliko oćeš, novi androidu pokose tvoj iphončić....

16 godina
neaktivan

@ansha

Bože, koji si ti Desire koristio?

Inače, super se čini uređaj, dosta je velik ekran, ali ima taman ono što velikom ekranu treba: velika rezolucija. Super bi bilo da su toliku rezoluciju i na DHD stavili, umjesto da su napravili to što su napravili, ostavili Desireovu rezoluciju, a povećali ekran. S obzirom na ostatak uređaja, fora izgleda, bolestan hardver, za moj je ukus jedino dosta velik. A čuo sam i da će doći sa Senseom 3.0. Vidio sam screenshot negdje, no ne mogu naći. Uglavnom, bit će mnogo prilagodljiviji od 1 i 2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 20:44 (Proz0r).
17 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Hoćeš reći još jedan u moru telefona koji super rade, ali ne šalju poruku okolini kako je vlasnik snob?

17 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Debeljuškast mi je nekako...i pretežak malo. Nek se ugledaju na Galaxy S II

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonchek kaže...
ansha kaže...

@mbuda

nažalost, moram ti priopćiti da ja na svojem desireu nemam tih problema, a ti klafraj koliko oćeš, novi androidu pokose tvoj iphončić....

Ti si sinko onda slijep. Imam i ja jednog frenda koji igra igre na 10-20fps i govori da ide glatko, sta ce kad ne zna za bolje, tako i ti. 

A taj iphončić mi je inace zamjenio desirea pa mislim da znam o cemu pricam. 

14 godina
protjeran
HTC Sensation 4G

Mobiteli su postali jaći čak od nekih P4 konfiguracija.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-gta-iv-keyacc-win-vista/94045.aspx?page=0&jumpto=1810736&sort=asc&view=flat
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Hahah da ne pricam o onom satu na desktopu HTC HD 2 pa on trza ko lud! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation 4G

Pa dobro jer vi Apple fanbojčići morate svaku temu o svakom jbnom smartphoneu zaspamat kako sve trza, za razliku od ajfona na kojem sve radi perfektno?!

I to ste redovito izuzetno pametni o modelima o kojima nemate pojma i nisu ni izašli..

12 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Pa dobro jer vi Apple fanbojčići morate svaku temu o svakom jbnom smartphoneu zaspamat kako sve trza, za razliku od ajfona na kojem sve radi perfektno?!

I to ste redovito izuzetno pametni o modelima o kojima nemate pojma i nisu ni izašli..

Na iPhoneu treba samo alarm spomenuti i ništa više.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-gta-iv-keyacc-win-vista/94045.aspx?page=0&jumpto=1810736&sort=asc&view=flat
15 godina
ansha kaže...
Tonchek kaže...
ansha kaže...

@mbuda

Ti si sinko onda slijep. Imam i ja jednog frenda koji igra igre na 10-20fps i govori da ide glatko, sta ce kad ne zna za bolje, tako i ti. 

A taj iphončić mi je inace zamjenio desirea pa mislim da znam o cemu pricam. 

nisam ja ništa slijep, uz to vidim kao i ostali na ovom forumu tko je tu Apple fanboy :)

15 godina
HTC Sensation 4G

*noobitel xD

ADD ME XFIRE-warriorxo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Iskreno, meni se vec bljuje od tog HTC dizajna pa sve je na isti kalup, a i ta plastika ne izgleda bas nesto.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

A moramo. Kad vas zalimo sta vam stalno prodaju mobove na osnovu hardwareskih specifikacija, a u praksi ono sve jadno i tuzno. Pa do kad ce te dat da vas tako muljaju?? {#}

...sorry decki al zabavlja me ovo..{#}

15 godina
ansha kaže...
DamageHigh kaže...

A moramo. Kad vas zalimo sta vam stalno prodaju mobove na osnovu hardwareskih specifikacija, a u praksi ono sve jadno i tuzno. Pa do kad ce te dat da vas tako muljaju?? {#}

ograničen si ko iOS

da imam kameru koja snima preko 30fps-a pokazo bi ti fluidnost desirea

16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Na svakoj temi za mob koji nije iphone mora netko poceti "piciti". Svatko ima pravo na svoje misljenje ali opet nemojte pricati gluposti. Jedan lg 2x je sjajan mob iako se meni ne svida jer je lg a ovaj novi htc isto tako sjajan mob te mislim da mu nema premca osim meni najdrazi novi mob htc evo 3d.

A ove probleme o kojima govorite o desire i hd2 nisam vidio, ali priznajem znaju nekad stock romovi zafrkavati, ali zbog toga postoje cyanogen romovi koji su sjajni i mob leti. Imam dhd i hd2 i hd2 nije nista sporiji te nema stvarno nikakvih lagova :)..
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ansha kaže...

Uopće mi se ne vodi još jedna neargumentirana rasprava s tvoje strane...

Stvar je individualna i ovisi kako kome paše...

Jedna cura je prešla s 3GS-a na Desire je rekla da joj ne valja jer je prekompliciran..toliko o tome kakva publika koristi iPhone..

Meni više paše Android (također sam koristio i jedan i drugi mob)..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice