Ovdje neki govore kako im je dizajn uvjek isti i svaki mobitel liči na drugoga.
A pametan HTC zaposlenik bi reka da je to BREND
Ovdje neki govore kako im je dizajn uvjek isti i svaki mobitel liči na drugoga.
A pametan HTC zaposlenik bi reka da je to BREND
jel jaci od htc desire hd?
izgleda jako dobro :P
mozda nije bas nesto plastika al ok
Da jači je od HD-a..
Nije cijeli plastičan, ima i aluminija.
Po meni jako primamljiv model... svakako bih ga volio imati, kao i većinu HTC-ovih pametnih telefona
Ovaj mobitel je sigurni pobjednik iPhonea s tehničke strane :D
vecina ovih high-end pametnih telefona je jaca od iPhone-a, barem po ramima i procesoru.
vecina ovih high-end pametnih telefona je jaca od iPhone-a, barem po ramima i procesoru.
Jaci su jedino dok su ugaseni, probaj malo koristiti optimus 2x pa onda iphone 4 pa ces vidjet koji trza i zapinje a koji radi glatko.
A ti si koristio optimus 2x??!
Jaoo..al ga...
Jos jedan model u moru neprepoznatljivih Htc-a.
koji to htc ima slične performanse kao ovaj?
A gdje se te performanse ocituju? U benchmarcima pretpostavljam. Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u.
Ma molim te lijepo, ti si valjda sve isprobao pa znaš, nemože jedan iphone biti bolji u grafici od nečeg s Tegrom2
Tocno tako, probao sam skoro sve smartphone dostupne kod nas. Nebitno je sta je tegra 2 jaca od iphoneovog gpu-a kad se na androidu ta tegra ne iskoristava ni blizu do svojih krajnjih mogucnosti, pogledaj malo kako izgledaju graficki najimpresivnije igre na iphoneu, android jos uvijek kaska po grafici u igrama.
koji to htc ima slične performanse kao ovaj?
A gdje se te performanse ocituju? U benchmarcima pretpostavljam. Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u.
Ovo za "graficki bolje" igre na ios-u još mogu progutati, al ove ludosti o "brzini i fluidnosti" softwarea ne kužim... Ne znam koje si ti androide gledao/probao al još nisam primjetio ikakvo "trzanje" ičega normalnoga na svom Desire-u tako da jednostavno ne znam o čem pričaš...
A što se tiče imena mobitela... i"nešto" 1,2,3,4,... je full inventivnije ^^
daj ne spominjite tu iphonea
da nebi bilo flejmanja a i iphone se nemože uspoređivat s htc-om
@mbuda
probaj kako ti desire npr. divno rotira sms-ove, u jedno puna 3 framea u sekundi. Sucelje je trzavo i bez gpu akceleracije sta je tuzno posto je hardware vise nego sposoban. Defaultni browser isto scrolla u cca. 10fps cim je malo zahtjevnija stranica u pitanju (cak ne mora biti flasha), meni su takve stvari neoprostive.
@mbuda
probaj kako ti desire npr. divno rotira sms-ove, u jedno puna 3 framea u sekundi. Sucelje je trzavo i bez gpu akceleracije sta je tuzno posto je hardware vise nego sposoban. Defaultni browser isto scrolla u cca. 10fps cim je malo zahtjevnija stranica u pitanju (cak ne mora biti flasha), meni su takve stvari neoprostive.
nažalost, moram ti priopćiti da ja na svojem desireu nemam tih problema, a ti klafraj koliko oćeš, novi androidu pokose tvoj iphončić....
@ansha
Bože, koji si ti Desire koristio?
Inače, super se čini uređaj, dosta je velik ekran, ali ima taman ono što velikom ekranu treba: velika rezolucija. Super bi bilo da su toliku rezoluciju i na DHD stavili, umjesto da su napravili to što su napravili, ostavili Desireovu rezoluciju, a povećali ekran. S obzirom na ostatak uređaja, fora izgleda, bolestan hardver, za moj je ukus jedino dosta velik. A čuo sam i da će doći sa Senseom 3.0. Vidio sam screenshot negdje, no ne mogu naći. Uglavnom, bit će mnogo prilagodljiviji od 1 i 2.
Hoćeš reći još jedan u moru telefona koji super rade, ali ne šalju poruku okolini kako je vlasnik snob?
Debeljuškast mi je nekako...i pretežak malo. Nek se ugledaju na Galaxy S II
@mbuda
nažalost, moram ti priopćiti da ja na svojem desireu nemam tih problema, a ti klafraj koliko oćeš, novi androidu pokose tvoj iphončić....
Ti si sinko onda slijep. Imam i ja jednog frenda koji igra igre na 10-20fps i govori da ide glatko, sta ce kad ne zna za bolje, tako i ti.
A taj iphončić mi je inace zamjenio desirea pa mislim da znam o cemu pricam.
Mobiteli su postali jaći čak od nekih P4 konfiguracija.
Pa dobro jer vi Apple fanbojčići morate svaku temu o svakom jbnom smartphoneu zaspamat kako sve trza, za razliku od ajfona na kojem sve radi perfektno?!
I to ste redovito izuzetno pametni o modelima o kojima nemate pojma i nisu ni izašli..
Pa dobro jer vi Apple fanbojčići morate svaku temu o svakom jbnom smartphoneu zaspamat kako sve trza, za razliku od ajfona na kojem sve radi perfektno?!
I to ste redovito izuzetno pametni o modelima o kojima nemate pojma i nisu ni izašli..
Na iPhoneu treba samo alarm spomenuti i ništa više.
@mbuda
Ti si sinko onda slijep. Imam i ja jednog frenda koji igra igre na 10-20fps i govori da ide glatko, sta ce kad ne zna za bolje, tako i ti.
A taj iphončić mi je inace zamjenio desirea pa mislim da znam o cemu pricam.
nisam ja ništa slijep, uz to vidim kao i ostali na ovom forumu tko je tu Apple fanboy :)
*noobitel xD
A moramo. Kad vas zalimo sta vam stalno prodaju mobove na osnovu hardwareskih specifikacija, a u praksi ono sve jadno i tuzno. Pa do kad ce te dat da vas tako muljaju??
...sorry decki al zabavlja me ovo..
A moramo. Kad vas zalimo sta vam stalno prodaju mobove na osnovu hardwareskih specifikacija, a u praksi ono sve jadno i tuzno. Pa do kad ce te dat da vas tako muljaju??
ograničen si ko iOS
da imam kameru koja snima preko 30fps-a pokazo bi ti fluidnost desirea
Uopće mi se ne vodi još jedna neargumentirana rasprava s tvoje strane...
Stvar je individualna i ovisi kako kome paše...
Jedna cura je prešla s 3GS-a na Desire je rekla da joj ne valja jer je prekompliciran..toliko o tome kakva publika koristi iPhone..
Meni više paše Android (također sam koristio i jedan i drugi mob)..