HTC pokorava svijet
zasluženo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos da ovi moroni od nasih mobilnih operatera uvedu malo vise HTC-ovih proizvoda u svoju ponudu (pogotovo WP7) to bi bilo divno. Glavno da imamo 101 Nokiu, Samsung i LG koji svi lice jedno na drugo.
Jos da ovi moroni od nasih mobilnih operatera uvedu malo vise HTC-ovih proizvoda u svoju ponudu (pogotovo WP7) to bi bilo divno. Glavno da imamo 101 Nokiu, Samsung i LG koji svi lice jedno na drugo.
Imas samsung omniu 7, mislim da ti je najbolji izbor trenutno sta se WP7 tice, a i dostupna je za razliku od HTC-a.
Imas samsung omniu 7, mislim da ti je najbolji izbor trenutno sta se WP7 tice, a i dostupna je za razliku od HTC-a.
Ma mene vuce HD7 :)
Di ima Omnia7? Vip ne dolazi u obzir. Samo T-Scum i Tele2
Kakav je: Samsung i8700
i8700 ti je omnia 7. Koristio ga, doduse ne dugo i stvarno se cini super, ekran je super AMOLED ko na galaxyu i to je glavni razlog zasto bi ga uzeo prije HD7 posto je ostatak hardwarea slican.
U vipu ga sigurno ima a za ostalo nisam siguran, provjeri.
Vipnet je još dobar, koliko toliko, barem Androide imaju skoro sve. Pogledaj T-Mobile ponudu HTC-a, Desire je jedini na popisu i još piše pokraj "Uređaj trenutno nedostupan" već preko mjesec dana. Dođe mi da promijenim operatera samo zbog toga, šta im je tako teško nabaviti mobitele?! 
Vezano za temu, ovaj HTC se ozbiljno trgnuo, bit će nešto od njih...
i8700 ti je omnia 7. Koristio ga, doduse ne dugo i stvarno se cini super, ekran je super AMOLED ko na galaxyu i to je glavni razlog zasto bi ga uzeo prije HD7 posto je ostatak hardwarea slican.
Navikao sam na HTC-ovu kvalitetu izrade. Jel Samsung blizu tome?
neznam kolika je HT-ova paleta proizvoda, nokia je zatvorila slične trgovine, ako HTC im samo tih par modela telefona neznam koliko im je to dobra ideja ... al svakako su među boljima što se tiče kvalitete izrade.
Po meni je i bolji. U vecini reviewa mu naglasavaju kvalitetu izrade i materijale koji su bolji nego na galaxyu. Na engadgetu je HD7 dobio 6/10 a minus mu je los ekran, mala baterija i upitna kvaliteta izrade, dok je Omnia 7 dobila 8/10 bez ozbiljnih zamjerki i kazu "feels solid, grips nicely".
Ne znam zasto ekipa sumnja u kvalitetu izrade samsunga, po meni su tu oduvijek u vrhu.
Po meni je i bolji. U vecini reviewa mu naglasavaju kvalitetu izrade i materijale koji su bolji nego na galaxyu. Na engadgetu je HD7 dobio 6/10 a minus mu je los ekran, mala baterija i upitna kvaliteta izrade, dok je Omnia 7 dobila 8/10 bez ozbiljnih zamjerki i kazu "feels solid, grips nicely".
Ne znam zasto ekipa sumnja u kvalitetu izrade samsunga, po meni su tu oduvijek u vrhu.
neki dan sam opet uspoređivao desire, galaxy i iphone ekrane .. imao sva tri na stolu ... moram reći da je četvorka ipak bitno bolja i po ekranu, oštrina je za klasu iznad, i na galaxiju i na desireu se vide pixeli i sitni tekst je onda iskrzan ... boje su tu negdje, kut gledanja isto ... al čistoća i oštrina su na ajfonu bez premca.
sva tri su solidno izrađena iako je ajfon i tu klasu iznad ... kao iz jednog komada ... iako vjerujem da bi ajfon najlošije prošao na crash testu tj pri padu. Moj je roknuo dvaput do sad sa metra ipo na parket ... nema ogrebotina ni ništa, al brijem da mi padne na beton iz ruke baj baj. staklo na leđima izgleda lijepo, ne grebe se i sve, al mislim da treba ići sa nekom gumom ili metalom ... bez nekog bumpera stvar je preklizava i prelomljiva.
Ovo boldano ti nekako ne vjerujem. Ja sam gledao iPhone vs AMOLED (da ne kazem superamoled) i iPhone je jasno slabiji po pitanju boja (istina da amoled malo nabrije boje ali je subjektivni dojam puno bolji). Takodjer je crna bas CRNA. Dok je kod ajfona ogromna prednost prikaz na direktnom suncevom svjetlu.
Uzeo bih iPhone samo mi se neda cekat pola godine na mobitel.
Ako bih cekao iPhone 5 (ako bi se predbiljezio odmah pri startu) koliko bih ga morao cekati, odnosno, kakva je bila praksa do sada? Od predbiljezbe do dobivanja uredjaja?
Ovo boldano ti nekako ne vjerujem. Ja sam gledao iPhone vs AMOLED (da ne kazem superamoled) i iPhone je jasno slabiji po pitanju boja (istina da amoled malo nabrije boje ali je subjektivni dojam puno bolji). Takodjer je crna bas CRNA. Dok je kod ajfona ogromna prednost prikaz na direktnom suncevom svjetlu.
Uzeo bih iPhone samo mi se neda cekat pola godine na mobitel.
Ako bih cekao iPhone 5 (ako bi se predbiljezio odmah pri startu) koliko bih ga morao cekati, odnosno, kakva je bila praksa do sada? Od predbiljezbe do dobivanja uredjaja?
Slazem se s artfullom, iphone ima najbolji display kad se sve zbroji i oduzme. Amoledu je prednost crna, ali prikaz (pogotovo sitni font) je primjetno zrnat i boje su prezasicene - na iphoneu su realnije. S druge strane, ipak mi se vise svidja 4 incha i mislim da je to prava mjera sta se dijagonale tice.
Sta ne dolazi iphone kod nas u 9. mjesecu? tako da racunaj da ga prije pocetka 10. neces dobiti.
neznam, ta crna koja je zbog tehnologije AMOLED-a jača na samsungu recimo ne dolazi uopće do izražaja kraj ostalih kvaliteta. Pazi, svi ti ekrani su vrhunski, pojedinačno kad gledaš ... ipak kad ih malo uspoređuješ odmah dođe do izražaja ta oštrina i pixel density ... recimo na bug.hr desktop stranici u uspravnom položaju teme sa strane ( desni stupac ) su skroz čitke bez povećavanja ( ako imaš dobar vid ) ... na ekranima sa manjom gustoćom je pixelasto ... također zbog takve gustoće sav tekst i ikone imaju nekakvu "plastičnu" kvalitetu ... kut gledanja je usporediv i masovno bolji nago na trojci recimo. Iako dok sam imao trojku ne bi ni primjetio razliku dok ih ne staviš jednog pored drugog. sad mi je dan i noć razlika. Eto, to je moje osobno mišljenje da se ne bi sad hvatali za to i da ne idemo u off topic previše.
Što se veličine tiče meni je čak onaj dell streak od 5" prihvatljiv i možda bi uzeo toliki mob ... četvorka je zgodna jer je malena , ženama definitivno i stane u svaki džep ... al ipak je presitan ekran za dugo čitanje ... opet ti treba neki tablet ili komp ako puno čitaš ... neznam bi li 5 inča bilo dosta.
Vezano za temu, neznam kako su prošle microsoft trgovine so far? ne piše ništa o njima. appleove su generirale rekordan promet zadnji kvartal.
neznam kolika je HT-ova paleta proizvoda, nokia je zatvorila slične trgovine, ako HTC im samo tih par modela telefona neznam koliko im je to dobra ideja ... al svakako su među boljima što se tiče kvalitete izrade.
HTC radi mobitele od 1997.-e
nije to samo par modela, evo ti popis
pa neće valjda prodavat i držat po policama modele iz 97? ;)
nekažem da hoće, ali i ovih aktualnih nije samo ''par''
Pa imaju oni dosta toga za prodavat, nekoliko Androida, nekoliko WP7 i još će sad i tableti doći...
Mene zanima ponuda ili nepostojanje ponude HTC-a kod T-Scuma.
Rado bi si ubral neki 4" mob.
nekažem da hoće, ali i ovih aktualnih nije samo ''par''
Neznam, nokia je imala sličan koncept sa puno većom ponudom ali je propala pa je pozatvarala dućane, kao i mnogi drugi prije ... hoću reći da neznam je li nekoliko ( desetak ? ) modela telefona i koji tablet ( kojeg još nemaju ) dovoljan razlog za otvarati lance svojih trgovina ...
Kada se samo sjetam da do pojave Androida gotova pa nitko nije znao za HTC, dobro ima i danas takvih ali manje