HTC One M8 s Windows Phoneom

poruka: 14
|
čitano: 1.994
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One M8 s Windows Phoneom".
17 godina
neaktivan

ovi su Kinezi zaboravili svoju staru izreku: onaj koji istodobno lovi dva zeca, ne uhvati ni jednoga. {#}

Moj PC  
8 10 hvala 0
13 godina
Re: HTC One M8 s Windows Phoneom
Ajar kaže...

ovi su Kinezi zaboravili svoju staru izreku: onaj koji istodobno lovi dva zeca, ne uhvati ni jednoga. {#}

Kinezi?

16 godina
LudaRajcica kaže...
Ajar kaže...

Kinezi?

Kinezi???

16 godina
LudaRajcica kaže...
Ajar kaže...

Kinezi?

Joj sve je to isto :P

11 godina
neaktivan

Uskoro ce vjerovatno i developeri onda izbaciti port na 'obican' M8, sve mi se cini da je HTC HD2 dobio nasljednika :D

iPhone 4S, iOS 7.1.2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nani kaže...
LudaRajcica kaže...
Ajar kaže...

Kinezi?

Kinezi???

ispričavam se ako sam politički nekorektan no Taiwan jest odcijepljen od Kine i nastanju ga zapravo Kinezi. znam da Kina to ne priznaje no i mi Hrvate u Koruškoj ili Vojvodini zovemo Hrvatima a ne Austrijancima ili Srbima. {#}

17 godina
protjeran

Nisi politički nekorektan. Inače službeno ime Tajvana je Republika Kina i nastanjuju ga Kinezi. Nakon što su nacionalisti izgubili građanski rat 1949 god. pobjegli su na otok Tajvan i tamo osnovali Republiku Kinu.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nani kaže...
LudaRajcica kaže...
Ajar kaže...

Kinezi?

Kinezi???

中国制造  ????

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
17 godina
Ajar kaže...
nani kaže...
LudaRajcica kaže...
Ajar kaže...

ovi su Kinezi zaboravili svoju staru izreku: onaj koji istodobno lovi dva zeca, ne uhvati ni jednoga.

Kinezi?

Kinezi???

ispričavam se ako sam politički nekorektan no Taiwan jest odcijepljen od Kine i nastanju ga zapravo Kinezi. znam da Kina to ne priznaje no i mi Hrvate u Koruškoj ili Vojvodini zovemo Hrvatima a ne Austrijancima ili Srbima.

Bolje da kažeš "od sada šutim na Bug Online Forumu", i svi sretni. A iskreno, ruku na srce, ne znam niti ijednog tipa koji ima više TD-ova od tebe (znamo svi, pošedi nas odgovora 'kao da me briga za TD-ove') a ja samo što ti pogledam avatar lupim TD bez i da počnem čitati šta si napisao.

On Topic: Nisam, ljubitelj HTC-a, iako imam duboko cijenjeje prema toj kompaniji a M8 sa WP 8.1 pozdravljam raširenih ruku.

Because anything Korea does, Japan does it better.
14 godina
neaktivan

Tajvanci su u ogromnoj vecini Kinezi. 

2 0 hvala 0
16 godina

Dečki, mislim da ste otisli daleko u offtopic. Riječ je o mobitelu, a ne šta je i od kud je Taiwan :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 21:39 (Nocio).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pričalo se prošle godine isto za M7 pa na kraju nije ništa od toga bilo

http://www.bug.hr/vijesti/htc-one--windows-phone-izdanje/124659.aspx

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Dečki, mislim da ste otisli daleko u offtopic. Riječ je o mobitelu, a ne šta je i od kud je Taiwan :)

no natrag na temu: HTC je tajvansko "trgovačko društvo" što znači da je njihov proizvod jednako kineski (kao i npr. Acer). ako i dodaju engleske nazive uređajima, to ih ne čini manje Kinezima od Xiaomi-ja, Huawei-ja itd. otud i sadržaj mojeg posta (kineska izreka). drugi je padež što narod ne zna povijest, zemljopis, ekonomiju ... bla pa se čudi k'o pura dreku no to nije moja briga {#}

14 godina

izlazak ovog uredjaja bi malo uzdrmalo pa rekao bih uspavanu nokiu

nokia bi dobila konkurenta, vjerovatno bi oni morali sniziti cijene svojih uredjaja, ili bi htc direktno napao s nesto nizom cijenom lumiu 930

kako god nadam se da ce M8 izaci u WP izadju, ali da HTC nece pretjerivati s izbacivanjem WP uredjaja, sto se mene tice, samo ovaj bi bio dovoljan

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice