HT testirao LTE-A brzine 136 Mbps

poruka: 56
|
čitano: 7.041
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HT testirao LTE-A brzine 136 Mbps".
16 godina
neaktivan

Ja sam napisao koji paket koristim.

Ne ja ne pametujem nego upravo ti popušio si foru oko 3G brzine i tu si trebao stati.

Ja na LTE i da budem imao i srednjih 55/20 ja ću uvijek u tih 8 sati stići napraviti koliko trebam.

A to što nisu svi budni po noći to zaista nije moj problem. :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: HT testirao LTE-A brzine 136 Mbps
Oldy kaže...

Ja sam napisao koji paket koristim.

Ne ja ne pametujem nego upravo ti popušio si foru oko 3G brzine i tu si trebao stati.

Ja na LTE i da budem imao i srednjih 55/20 ja ću uvijek u tih 8 sati stići napraviti koliko trebam.

A to što nisu svi budni po noći to zaista nije moj problem. :)

EDITED

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 7:07 (ftrim).
16 godina
neaktivan

Hvala na pitanju majka mi je umrla prije 29 godina a otac prije 10.

Mislim da ti ovo ne treba ako već nemaš nešto bolje. :)

0 0 hvala 0
17 godina

Sve ti je to super, ali zahtjeva investiciju od ~300kuna za ruterboard, trebas znat koji uopce uzet iz ponude, vecina ih je sad prvi put cula za mikrotik, vecina ima problema s spajanjem na obican ruter i mogo si im komotno rec da imas spaceshuttle za internet i da ti zato radi. Sad kad su napokon dosli do ruterboarda nek nauce pcq, queue tree, mangle, mikrotikov packet flow za baratanje prerouting, postrouting chainovima, ip route.....a ni ip adresu ne zna promjeniti.

A vecina onih koji se spajaju preko wifija na svoje rutere obicno stave ruter negdje u kut i onda se cude kad na drugom dijelu kuce, iza 3-4 zida i 5 ormara ima 0.5Mbits i svako malo mu puca.

Naravno, pomoci nema kad ti provider ne moze/zeli servirat brzinu iz kojekakvih razloga, primjerice, 50 metara si od centrale, uzmes 20Mbits i serviraju ti max 16-18Mbits, iako je uredno zadnjih par godina teralo 20Mbit/s, al ajde predjes preko toga.

Recimo H1 ne smije dat VDSL, jer imaju takav dogovor s t-comom na dijelovima gdje se koristi "njihova" infrastruktura, sve dok t-shit ne uvede svoj VDSL oni ne smiju svoj. Bravo! CLAP! CLAP! Napredak! Zivio napredak unazad! Svi u spilje.

A optika, ah, joj. Pokrivenost ko i LTE-u.

Nego vratimo se na mikrotik, rukno si simple queue ili queue tree s pcq-em ili necim drugim?

Slazem se da je najljepse rjesenje kad se skupi par susjeda i umjesto da svaki ima 4Mbit/s adsl koji placa, uzmu jedan od 10Mbit/s ili 20Mbit/s i podijele racun, treba malo uloziti u izradu svoje vlastiti mreze i dugorocno imate svi vecu maksimalnu brzinu, manji racun itd..

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
12 godina
protjeran

Mozda grijesim, ali cini mi se da sam u počecima lte ere pročitao da ce biti bolje i kvalitetnije rasprostranjen od 3g radi frekvencija na kojima LTE šljaka....

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 22:58 (bunkermax).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To teoretski svakako bi trebao pokriti pa gotovo sve.

Ali vidimo i sami koliko su brzi u praksi sa pokrivanjem a nisu. :)

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jelda da je bila neka spika da bu LTE sljakal na kanalima stare analogne tv i da bu pokrivenost  98% hrvatske..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Točno. Spektar na 800MHz.

A pošto znamo koliko EDGE na 900MHz bolje pokriva od 3G.

Onda bi teoretski LTE na 800MHz trebao pokriti bar toliko ako ne i više.   :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pa di je onda zapelo  ?  Nisam upoznat sa tom tehnologijom, pa neznam jer za LTE mogu koristiti postojeće bazne stanice ili moraju saditi nove  ...   

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ftrim kaže...
:Oldy kaže...

Imaš više sa 10Mb/s u 24 sata da dok ja ne prijeđem na LTE ili LTE-A.

Samo što ja ne ganjam svjetske rekorde u sidanju u roku 8 sati nego napravim koliko mi taj tren treba.

A koliki ti je up? Nešto sitno?

Mene si našao? :)

Cijene imaš na vipovoj stranici valjda znaš čitati?

znam da imam cijene na vipovoj stranici, ali poceo si pametovati pa je red da ponudis i neke argumente za to pametovanje. placas pretplatu od ko zna koliko i sad je to kao povoljno. a i ne citam misli i ne znam koji paket imas, pa ce biti najbrze da odgovoris na to pitanje{#}  btw, nismo svi budni nocu, neki i rade. ni na to pitanje nisi odgovorio, od kad do kad imas flat rate

i govorimo o prometu konkretno, obzirom da si se referirao na kolicinu prometa. Up je na razini od 1 Mbit/s, do skorog prelaska na optiku kada ce biti 10x veci od tvog.

p.s. od 00:00 do 08:00? pa tad spavam  {#}  http://www.vipnet.hr/mobilni-internet/tarife-na-pretplatu

ostatak dana je pusiona i to placas masno, pogotovo ako zelis imalo vise prometa u danu. ja bih za alternativu fiksnom internetu morao uzeti XL paket, a samo taj paket bi me kostao kao skoro cijeli 3 u 1 paket koji placam- lol...

svasta p...a rodi  {#}

Prvo nemamo svi ADSL niti mogućnost uvođenja istog. Ja plaćam sa naglaskom na ja. Pa je to i moj problem.

Drugo ja sam mobilan a ti si fixan na jednom mjestu. Neki i zbog potrebe posla imaju poželjno mobilno.

Treće meni za LTE fali samo LTE stick pokriven sam davno i cijena mi je ista i na 3G i na LTE.

A koliko i što tebi treba za optiku i koliko košta ja to zaista ne znam. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 0:40 (Oldy).
12 godina
protjeran

U HT-u je  na bonove 40 kn mjesečno doplata za LTE a 10 kn je internet dan, sto znači da za 340 kn mjesečno se moze imati LTE flat promet cijeli mjesec, danju i noću...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 23:35 (bunkermax).

0 0 hvala 0
17 godina
LTE se dosta dobro siri (s obzirom kakva smo zemlja). Jedino kaj me smeta (bar kod HT-a) su im slabi paketi i te nekakve pi*darije za do 28 godina, pa lude limitacije (ajde da brzina padne na 1 megabit, ali ono sranje sporije od Isdn-a...) i slicno. Sa LTE dok si spojen konzumiras sadrzaj prebrzo, iskustvo definitivno odlicno ali dok ode paket onda ostale dane *ebes fazane :))) Sad bi rekel "treba se strpit" jer ce 4G vrlo brzo pokucati svima na vrata, ali dokle... pitanje je sad. Sjecam se dok je 4G dolazil onda sam ovdje prokomentiral u HT-ovu kartu pokrivenosti u stilu kak se nist ne vidi, a sad je bogme ofarbana :))
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

U HT-u je   na bonove 40 kn mjesečno doplata za LTE a 10 kn je internet dan, sto znači da za 340 kn mjesečno se moze imati LTE flat promet cijeli mjesec, danju i noću...

Internet dan ima ograničenje 20GB? Noćna ga nema.

Plus koliko vidim još uvijek nisam pokriven sa HT 4G a sa Vipovim jesam. :)

16 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Pa di je onda zapelo   ?   Nisam upoznat sa tom tehnologijom, pa neznam jer za LTE mogu koristiti postojeće bazne stanice ili moraju saditi nove   ...

Pošto je to nova mreža tj. nije ista mreža kao 3G pretpostavljam nove.

Ili čak i da rade preinake postojećih ali o tome možda netko drugi zna više. :)

11 godina
protjeran
Oldy kaže...

Hvala na pitanju majka mi je umrla prije 29 godina a otac prije 10.

Mislim da ti ovo ne treba ako već nemaš nešto bolje. :)

ok ako je to istina nije bilo umjesno ali ubuduce budi normalan i ne pravi se pametan jer nisi ispao pametan.

fiksni internet je i dalje jedino kvalitetno rjesenje za one koji provode vise vremena na Internetu ili skidaju veci sadrzaj u normalno vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 8:03 (ftrim).
11 godina
protjeran
bunkermax kaže...

U HT-u je  na bonove 40 kn mjesečno doplata za LTE a 10 kn je internet dan, sto znači da za 340 kn mjesečno se moze imati LTE flat promet cijeli mjesec, danju i noću...

340 kn mjesecno? jako puno, ti to placas ili bi placao?{#} ne vidim smisao placanja 340 kn mjesečno za LTE za prijenosna racunala, osim ako ne zivis na ulici

bunkermax kaže...

U HT-u je   na bonove 40 kn mjesečno doplata za LTE a 10 kn je internet dan, sto znači da za 340 kn mjesečno se moze imati LTE flat promet cijeli mjesec, danju i noću...

Internet dan ima ograničenje 20GB? Noćna ga nema.

Plus koliko vidim još uvijek nisam pokriven sa HT 4G a sa Vipovim jesam. :)

hebala te ta nocna{#} tko normalan visi na pcu nocu od 0:00 do 00:08 ? jel ti uopce radis u zivotu? normalan covjek ide spavat u 22h, ekstremno do ponoci ostaje budan jer se mora probudit ujutro.

a onda ti ostaje dan gdje si za taj novac koji nije mali nude kitu od prometa, pa i brzina koje nisu uvijek visoke. + sto moras i platit za tu nocnu opciju 50 kn mjesečno i što na kraju krajeva ne žive svi (zapravo mnogi) u dometu dobrog 3G signala i tih visokih brzina.

Zapravo, kad se izracuna, jedina normalna vipova opcija koja bi bila prihvatljiva (paket S + noćna opcija) je i dalje skuplja od ponude mog fiksnog operatera. Amis naime nudi 2 u 1 (dakle ne samo niti Internet) za 126kn kn mjesečno uz brzinu od 8Mbit/sec, flat rate naravno, vip ima do 7.2Mbita/sec, po danu. Tu su i besplatni pozivi u fiksne mreze koje naravno na vipu nemas placeno. I nemoj zaboravit da ova vipova ponuda vrijedi samo prvih 12 mjeseci, to je s 50% popusta! A drugih 12 placas duplo vece cijene...

Dakle, taj tvoj vip je potpuno neisplativ i ljigavo je citati tvoje hvalospjeve i guranje istog

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 8:04 (ftrim).
17 godina
Ante kaže...

Sve ti je to super, ali zahtjeva investiciju od ~300kuna za ruterboard, trebas znat koji uopce uzet iz ponude, vecina ih je sad prvi put cula za mikrotik, vecina ima problema s spajanjem na obican ruter i mogo si im komotno rec da imas spaceshuttle za internet i da ti zato radi. Sad kad su napokon dosli do ruterboarda nek nauce pcq, queue tree, mangle, mikrotikov packet flow za baratanje prerouting, postrouting chainovima, ip route.....a ni ip adresu ne zna promjeniti.

Nego vratimo se na mikrotik, rukno si simple queue ili queue tree s pcq-em ili necim drugim?

Slazem se da je najljepse rjesenje kad se skupi par susjeda i umjesto da svaki ima 4Mbit/s adsl koji placa, uzmu jedan od 10Mbit/s ili 20Mbit/s i podijele racun, treba malo uloziti u izradu svoje vlastiti mreze i dugorocno imate svi vecu maksimalnu brzinu, manji racun itd..

300kn je malo kad dugoročno riješiš sve muke sa firewallom, dns-om, dhcp-om itd itd. Modem u bridge i MT radi ppoe i sve ostalo odrađuje kao od šale.

Što se učenja tiče, ha gle, ja sam to sam naučio, ima hrpa tutoriala, foruma, ali nije problem ni nekom za 100kn složiti i pokazati remotely ;)

Složio sam simple queue, ali sam dodao queue type pcq, limit 1024, prema dst adresi. I prema IP adresi koju dhcp dodjeljuje složio da je svakom max 2M/3M DL i 128k/192k/256k UP kako kome ovisno o potrebama. Ali radi zadovoljavajuće, napominjem 4M je DSL!

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
12 godina
protjeran

@ftrim

-ne plaćam 340 kn mjesečno . nego je to bilo teoretiziranje za koju cijenu se što može dobiti

-prva nadogradnja windowsa 8 je oko 900 mb , pa onda nadogradnja sa windows 8 na windows 8.1 je oko 3,5 gb,

i onda nadogradnja win 8.1 update 1 je oko 900 mb , i u tim trenucima  LTE i dnevni paket ( aktiviran znači samo za taj dan )

mi drastično skrati vrijeme za te radnje a te radnje obavljam nekad jednom tjedno a nekad i desetak puta tjedno ( poslovno ),

i taj HT broj u biti koristim samo za te radnje , dok redovnu privatnu i poslovnu komunikaciju obavljam na bonbonu

( većina obitelji i poslovnih suradnika mi je na toj mreži pa fino iskoristimo onu bonbon opciju koju smo svi dobili

u promotivnom razdoblju do 2020 g da nam je spika unutar mreže besplatna a bonbon i nema naknade za uspostavu poziva

a pozivi prema drugima su jeftini zbog dostupnih paketa i obračuna po sekundi,,,, tako da ....  )

-ne slažem se sa tvojim mišljenjem da je pravo iskustvo interneta moguće dobiti samo na fizičkoj mreži,

jer definitivno budućnost telekomunikacija i mreža nije u prekopavanju cjele planete bagerima i postavljanju vodova,

već će se sve više okretati raznim oblicima mobilne i satelitske komunikacije,

-statistike mnogih država pokazuju da je količina mobilno ostvarenog prometa sve bliže fiksnom prometu , a negdje

je mobilni promet čak i prešao u vodstvo po broju prenesenih podataka i broju ostvarenih konekcija....

-kao korisnik i fiksne i mobilne net veze, prednost dajem mobilnoj jer je mobilna a mana joj je cijena

ali i te cjenovne razlike su sve manje ( sjetite se samo cijena mobilnog interneta nekad  pa usporedite sa današnjim

cijenama mobilnog interneta, i ako se nastavi taj trend , a hoće, kroz koju godinu će te cijene biti vrlo prihvatljive

većini korisnika...... A i stanovništvo će morati biti sve mobilnije radi potreba posla,školovanja, liječenja i sl tako da će

nekakvo vezivanje ugovorima i lokacijom biti sve manje prihvatljivi....

-jedna dobronamjerna sugestija: nikad neznaš da li je forumski sugovornik dijete neko ili dedica neki ili kakvi psihopata,

pa možda da ipak smanjiš retoriku i žestinu omalovažavanja tuđih mišljena i stavova koji se tebi ne sviđaju... a i govor mržnje na netu je sve kažnjiviji i po našem zakonodavstvu..

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
bunkermax kaže...

Cesto koristim Internet Dan, LTE USB stick spojen na router (minijaturni Tp Link 3020 http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-MR3020), tako da imaju pristup svi na WiFi.

Jedina zamjerka je sto se opcija ne reaktivira automatski, tako da moram razmisljati kad istice da je ponovo aktiviram.

17 godina
Vidis, dobra prilika za nekog programera da napise program koji bi ti sam reaktivirao tu opciju.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
protjeran
bunkermax kaže...

@ftrim

-ne plaćam 340 kn mjesečno . nego je to bilo teoretiziranje za koju cijenu se što može dobiti

-prva nadogradnja windowsa 8 je oko 900 mb , pa onda nadogradnja sa windows 8 na windows 8.1 je oko 3,5 gb,

i onda nadogradnja win 8.1 update 1 je oko 900 mb , i u tim trenucima  LTE i dnevni paket ( aktiviran znači samo za taj dan )

mi drastično skrati vrijeme za te radnje a te radnje obavljam nekad jednom tjedno a nekad i desetak puta tjedno ( poslovno ),

i taj HT broj u biti koristim samo za te radnje , dok redovnu privatnu i poslovnu komunikaciju obavljam na bonbonu

( većina obitelji i poslovnih suradnika mi je na toj mreži pa fino iskoristimo onu bonbon opciju koju smo svi dobili

u promotivnom razdoblju do 2020 g da nam je spika unutar mreže besplatna a bonbon i nema naknade za uspostavu poziva

a pozivi prema drugima su jeftini zbog dostupnih paketa i obračuna po sekundi,,,, tako da ....  )

-ne slažem se sa tvojim mišljenjem da je pravo iskustvo interneta moguće dobiti samo na fizičkoj mreži,

jer definitivno budućnost telekomunikacija i mreža nije u prekopavanju cjele planete bagerima i postavljanju vodova,

već će se sve više okretati raznim oblicima mobilne i satelitske komunikacije,

-statistike mnogih država pokazuju da je količina mobilno ostvarenog prometa sve bliže fiksnom prometu , a negdje

je mobilni promet čak i prešao u vodstvo po broju prenesenih podataka i broju ostvarenih konekcija....

-kao korisnik i fiksne i mobilne net veze, prednost dajem mobilnoj jer je mobilna a mana joj je cijena

ali i te cjenovne razlike su sve manje ( sjetite se samo cijena mobilnog interneta nekad  pa usporedite sa današnjim

cijenama mobilnog interneta, i ako se nastavi taj trend , a hoće, kroz koju godinu će te cijene biti vrlo prihvatljive

većini korisnika...... A i stanovništvo će morati biti sve mobilnije radi potreba posla,školovanja, liječenja i sl tako da će

nekakvo vezivanje ugovorima i lokacijom biti sve manje prihvatljivi....

-jedna dobronamjerna sugestija: nikad neznaš da li je forumski sugovornik dijete neko ili dedica neki ili kakvi psihopata,

pa možda da ipak smanjiš retoriku i žestinu omalovažavanja tuđih mišljena i stavova koji se tebi ne sviđaju... a i govor mržnje na netu je sve kažnjiviji i po našem zakonodavstvu..

{#}

teoretizirati tako mozemo do toga da kazemo da je moguce letjeti u svemir za milijun dolara{#}

poslovni korisnici na bonbonu, na kojem se kao korisnicka podrska javljaju klinke?{#} bio sam kratko uzeo bonbon zbog znatizelje i sjecam se da sam pobjegao glavom bez obzira od te ponude,lose je bilo slozeno s tim bonovima koji su brzo istjecali i sve u svemu bilo je skuplje od tele2, recimo. Dalje, ne vidim zašto ne komunicirate preko voip aplikacija uz placanje sitne naknade mjesecno za neku tarifu kao smart na tele2 za internet promet (bilo je i 3GB u akciji). Koliko placas bon bon mjesecno?

sigurno da mobilni internet ima buducnost (primjerice ja vec sada gledam cjelokupnu ponudu tv programa svog operatera putem smartfona i to izgleda odlicno), i sam sam fan mobilne tehnologije, uostalom diplomirao sam na tome i zivim djelomicno i od nje, no tvrditi da ce fiksni internet odumrijeti je suludo, jer dolazi (zapravo je vec i dosla) optika u domove, a nadam se da  znas sto znaci optika i koliko su vece brzine od i LTE brzina. Ali, ne brini se, u Hrvatskoj nece ni LTE zazivjeti jos 10ak godina, a kamoli da ce optika doci u 50% domova...mana je cijena to je tocno, o tome i pricam, jer ovaj Oldy se pravi pametan usporedjujuci paket mobilnog interneta od 250-300 kuna redovne cijene (a koji jos nije niti flat rate najveci dio dana) sa mojom toboze sporom fiksnom internet vezom koja kosta 2x manje a donosi i niz drugih prednosti. 

iako se generalno itekako slazem s tvojom ocjenom o govoru mrznje, treba reci i to da je taj govor mrznje reakcija na govor mrznje s druge strane, kakvog ima mnogo a u pravilu se ne sankcionira na BOL-u, vec se to izvodi jednostrano. A u startu se omalovazilo upravo moje misljenje, a to je samo misljenje, zar ne? Dakle, ako napises da LTE nema cjenovnog opravdanja u kucnoj upotrebi, onda se to mora argumentirano i pristojno pokusati pobiti, a ne primitivno i bez ikakvih argumenata tvrditi suprotno, pritom koristeci ad hominem uvrede.

ali kazem, zabadava, jer vecina ljudi je ogranicena i to se promijeniti ne moze, bilo je, sada je i biti ce ovako do sudnjeg dana{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 15:00 (ftrim).
16 godina
neaktivan

Vidiš kako ti krivo shvaćaš a usput i vrijeđaš!

Ti si napisao da imaš 1GB za 35kn na tele2.

Ja sam napisao da uz doplatu od 50kn u noćnoj na vipu imam i stotine GB ako trebam a obično mi je stotinjak dovoljno.

A oboje se tiče MOBILNOG INTERNETA.

Ti si tada tu upetljao i fixni internet za koji te nitko nije pitao niti je fixni internet tema.

Meni nije bitno kao onome ko je stalno na mobilnom internetu kada je, bitno mi je da je i da na mobilnom internetu  mogu ostvariti ako trebam i stotine GB mjesečno.

A postoji i taj internet dan na HT pa iako i ima 20GB dnevno limit to je opet velikih 600-620 GB mjesečno što je prije bilo nezamislivo za mobilni internet.

Slijedom toga znači da netko na fixnom internetu više ne mora nužno imati više GB mjesečno od nas na mobilnom internetu preko sticka.

Nemamo svi fixni niti smatramo da je fixno budućnost. Jer da je kabl dobar onda bi za mobitelom po cesti vukli kabl.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 23:14 (Oldy).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

@ftrim

U korisnickim sluzbama najcesce i rade studenti, koji u biti daju one odgovore koji se i vide na stranicama operatera, a prave probleme proslijede tehnicarima. U HT su vrlo zadovoljni bonbon brendom. Nama se pokazala dobitna kombinacija: signal odlican, nema naknade za uspostavu poziva sto nam je bitno jer imamo na stotine kratkih poziva, free unutar mreže, sve to bez ugovora tj na bonove, moguce je prebacivati lovu sa broja na broj, i mjesec prodjem sa bonom od 40 kn.  Za 30 kn kupim paket sa 200 min razgovora prema drugim mrezama a unutar mreze je free. Ponuda uredjaja nije ogromna ali je od šrota do iphona i po dobrim cijenama.... Tako da tko nepati na glamur, bonbon moze biti dobar izbor i privatno i poslovno.. 

Mobilna ili žičana budućnost  ???  Pa jel možeš zamisliti dart vejdera sa motalicom na ledjima  ?  Hehheee...   

2030 rusi planiraju otvoriti prvu naseobinu na mjesecu... Uredjaji koje smo davno ispalili napuštaju galaksiju i jos komuniciramo sa njima..  Auti bu uskoro umrezeni i bez vozača, kao i vlakovi-busevi..  Ljudi bu sve mobilniji radi posla, škole, odmora, lijecenja... Sve mi to govori u prilog razvoja mobile mreze i komunikacija...  Nece žica nestat, ali buducnost po mom mišljenju ipak pripada raznim oblicima mobilne komunikacije i umrezavanja...   :-)

.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene koji sam od početka na mobilnom i nikada nisam niti imao ADSL niti mi sada više treba

Prvo su vikali kako je to sporo, sada više i nije tako sporo.

Drugo su vikali da ima malo prometa sada više nema ni tako malo prometa bilo noćna bilo internet dan.

Sada viču da je to skupo. Pa koliko je bilo kada sam na početku davao 200kn za 512MB Bogme sada mi i 236kn nije puno za 17GB+Noćna u kojoj mi nitko ne mjeri promet. :)

Što je sada slijedeće? :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Tak je Oldy, nedaj se  !!

Lte i u zoni slabijeg signala daje brzine koje nema ni optika ni bakar. Govorim o zagrebu. A 3g tj hsdpa+ daje do 42 mbps dok je vecina fiksnih do 4 mbps.  A na mojoj fizickoj se po kisi prepolovi brzina zbog nekvalitete podzemnog voda i prespoja.

Internet dan : na lte sam znao dignuti hotspot, i istodobna instalacija i update desetak računala,, zdrobim 50 gb u par sati i niko nikaj ne pita...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni osobno je rekord oko 33Mb/s na Dual carrieru.

Evo i sada trenutno šišam ADSL a kamoli na LTE.

http://www.speedtest.net/my-result/3505458999

I sada od pola noći do 8 ujutro me nitko nije pitao koliko ću ja napraviti. On line brojač stoji na mjestu.

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice