A joj, još jedan OS, znam raditi s win, znam s androidom, snalazim se s linuxom i to mi je dosta, dajte mi tablet s nečim takvim ili se jeb......te.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A joj, još jedan OS, znam raditi s win, znam s androidom, snalazim se s linuxom i to mi je dosta, dajte mi tablet s nečim takvim ili se jeb......te.
A kakve veze, molim te, ima tablet OS sa tvojim korištenjem?
Može biti i "Pero i Sinovi OS" i svejedno ti je, jer je riječ o čistom korisničkom sučelju
Može u Travnju, taman skupim para do ljeta/jeseni kada se možda/vjerojatno pojavi i kod nas, ako ništa drugo tu je Njuškalo. Inače ono što sam vidio na youtube, sviđa mi se, iako Android ima prednost zbog više aplikacija, ipak mi se vizualno/funkcionalno WebOs više sviđa, no opet HP je dovoljno jak da "prikupi" dovoljan broj aplikacija.... Ostaje samo vidjeti dali će Stevica opet promijeniti sve
sa Ipadom 2 
WebOS je u punokrvni Linux a ne okrljašena pišurija poput Anroida i iOSa...
Tableti su meni geneeralno bezveze.. težina im je skoro kao ona u prosiječnom netbooku dok im je funkcionalnost blah a cijena više nego dupla.
Bilo bi ok da ga pocnu prodavat do travnja, jer na ljeto bi moglo biti malo kasno.
A sumnjam da ce ovih bas biti puno u njuskalu. Al treba pricekat i vidjet kad ce doc
i koliko ce nas koštat..