HP TouchPad u travnju?

poruka: 5
|
čitano: 1.299
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP TouchPad u travnju?".
17 godina
HP TouchPad u travnju?

A joj, još jedan OS, znam raditi s win, znam s androidom, snalazim se s linuxom i to mi je dosta, dajte mi tablet s nečim takvim ili se jeb......te. 

0 2 hvala 0
16 godina
Re: HP TouchPad u travnju?
rjakopec kaže...

A joj, još jedan OS, znam raditi s win, znam s androidom, snalazim se s linuxom i to mi je dosta, dajte mi tablet s nečim takvim ili se jeb......te. 

A kakve veze, molim te, ima tablet OS sa tvojim korištenjem?

Može biti i "Pero i Sinovi OS" i svejedno ti je, jer je riječ o čistom korisničkom sučelju

16 godina
protjeran
HP TouchPad u travnju?

Može u Travnju, taman skupim para do ljeta/jeseni kada se možda/vjerojatno pojavi i kod nas, ako ništa drugo tu je Njuškalo. Inače ono što sam vidio na youtube, sviđa mi se, iako Android ima prednost zbog više aplikacija, ipak mi se vizualno/funkcionalno WebOs više sviđa, no opet HP je dovoljno jak da "prikupi" dovoljan broj aplikacija.... Ostaje samo vidjeti dali će Stevica opet promijeniti sve {#} sa Ipadom 2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 21:27 (Lex Luthor).

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Re: HP TouchPad u travnju?
rjakopec kaže...

WebOS je u punokrvni Linux a ne okrljašena pišurija poput Anroida i iOSa...

Tableti su meni geneeralno bezveze.. težina im je skoro kao ona u prosiječnom netbooku dok im je funkcionalnost blah a cijena više nego dupla.

16 godina
neaktivan
HP TouchPad u travnju?

Bilo bi ok da ga pocnu prodavat do travnja, jer na ljeto bi moglo biti malo kasno.

A sumnjam da ce ovih bas biti puno u njuskalu. Al treba pricekat i vidjet kad ce doc

i koliko ce nas koštat..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice