Ne kužim, ako će oba bit po $400 ko će kupit ovaj s manjim ekranom i Intelovom grafikom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trajanje baterije.
Dev
Ne kužim, ako će oba bit po $400 ko će kupit ovaj s manjim ekranom i Intelovom grafikom?
možda netko želi manji,a meni recimo odgovara intelova grafika,čak i najslabija. nisu svi djeca :)
možda netko želi manji,a meni recimo odgovara intelova grafika,čak i najslabija. nisu svi djeca :)
Pa ima i ljudi koji žele Citroen C1, pa ga ne plaćaju kao C5, iako manje troši, lakše se parkira i manje košta registracija i osiguranje :D
ako kod nas bude oko 2500kn to če biti odlično
ako kod nas bude oko 2500kn to če biti odlično
keep dreaming
, kad još na tih 400 dolara maznu naši PDV i kojekakve druge takse, dogurat će on do 3100-3300kn
Hvala unaprijed.
yes,dobio ga na poklon s talianskom w7 e sad, nemrem ga pokrenut, glupa riba je stavila password. Sati googlanja mi nisu objasnili kako niti u safe modu zaobić i uć kao administrator. samo reinstall a ovo čudo nema CDrom pa se moram hebat s USB, a i žao mi jer je w7 oriđiđi nofrks za talijanski,sredim to. kako zaobić pass i pokrenut win?