Kad se sjetim provedenih dana i dana u klubu filatelista, numizmatičara i antikvara na Jezuitskom trgu i Moši, eh to su bila vremena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a tek onaj gust "baljenja" i ljepljenja.
nazalost danasnja mladez nemoze osjetiti cari primanja pisma, otvaranja ili obrnuto,baljenja markice i ubacivanja u onaj sanducic sa klapnom...e da i saginjanje ili pipanje ,da nije slucajno otvoreno dno sanducica.
ili nedaj boze da ih je poslat u jna u 3pm bogu iza nogu, recimo da cuvaju djerdap na rumunjskoj granici,pa cekaju pismo od doma ko ozebli sunce.
hehe..to je dobro seinfeld odradio..odluce costanza i zarucnica poslati stotinu uzvanickih pozivnica, te ista umre jer je bila upitna kvaliteta ljepila na markicama lool
nazalost danasnja mladez nemoze osjetiti cari primanja pisma, otvaranja ili obrnuto,baljenja markice i ubacivanja u onaj sanducic sa klapnom...e da i saginjanje ili pipanje ,da nije slucajno otvoreno dno sanducica.
kako ne, samo pričekaj da im krenu računi i krediti stizat
da ali nije to to.. joj, rukom pisana pisma pa jos ako je cura pa malo namirisi papir a ja ko konj snjofam.. to su bili dani. steta, o ovome do sada nisam ni razmisljao.. :/
da ali nije to to.. joj, rukom pisana pisma pa jos ako je cura pa malo namirisi papir a ja ko konj snjofam.. to su bili dani. steta, o ovome do sada nisam ni razmisljao.. :/
kako nije, kad to do banke dođe pisamce, a ti ga prvo opipavaš, pokušaš skužit da li su unutra reklame ili je na tvoju nesreću pismo tanko a unutra je "samo" opomena
baš sam nedavno bio u pošti i krcata je ljudi znači i dalje ljudi šalju pisma i pakete pa članak baš i nije pogodio smisao,ima puno stvari koje se ne mogu poslati elektronski