Hommage poštanskoj marki

poruka: 7
|
čitano: 2.916
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hommage poštanskoj marki".
16 godina
Hommage poštanskoj marki

Kad se sjetim provedenih dana i dana u klubu filatelista, numizmatičara i antikvara na Jezuitskom trgu i Moši, eh to su bila vremena

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 2:25 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Hommage poštanskoj marki

a tek onaj gust "baljenja" i ljepljenja.

nazalost danasnja mladez nemoze osjetiti cari primanja pisma, otvaranja ili obrnuto,baljenja markice i ubacivanja u onaj sanducic sa klapnom...e da i saginjanje ili pipanje ,da nije slucajno otvoreno dno sanducica.

ili nedaj boze da ih je poslat u jna u 3pm bogu iza nogu, recimo da cuvaju djerdap na rumunjskoj granici,pa cekaju pismo od doma ko ozebli sunce.

hehe..to je dobro seinfeld odradio..odluce costanza i zarucnica poslati stotinu uzvanickih pozivnica, te ista umre jer je bila upitna kvaliteta ljepila na markicama  lool

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 4:23 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hommage poštanskoj marki
torrente kaže...

nazalost danasnja mladez nemoze osjetiti cari primanja pisma, otvaranja ili obrnuto,baljenja markice i ubacivanja u onaj sanducic sa klapnom...e da i saginjanje ili pipanje ,da nije slucajno otvoreno dno sanducica.

kako ne, samo pričekaj da im krenu računi i krediti stizat

kod mene normalno radi.....
17 godina
odjavljen
cekpi kaže...
torrente kaže...

da ali nije to to.. joj, rukom pisana pisma pa jos ako je cura pa malo namirisi papir a ja ko konj snjofam.. to su bili dani. steta, o ovome do sada nisam ni razmisljao.. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
cekpi kaže...
torrente kaže...

da ali nije to to.. joj, rukom pisana pisma pa jos ako je cura pa malo namirisi papir a ja ko konj snjofam.. to su bili dani. steta, o ovome do sada nisam ni razmisljao.. :/

kako nije, kad to do banke dođe pisamce, a ti ga prvo opipavaš, pokušaš skužit da li su unutra reklame ili je na tvoju nesreću pismo tanko a unutra je "samo" opomena

kod mene normalno radi.....
16 godina

baš sam nedavno bio u pošti i krcata je ljudi znači i dalje ljudi šalju pisma i pakete pa članak baš i nije pogodio smisao,ima puno stvari koje se ne mogu poslati elektronski

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
protjeran
Hommage poštanskoj marki
Još negdje doma imam marke iz NDH...Marke su zakon, lijepo je vidjet neki motiv iz prošlosti, to je kao vremenski stroj...
WP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice