Hlad umjetnih oblaka?

poruka: 27
|
čitano: 3.779
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hlad umjetnih oblaka?".
16 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Cool! Jos na njega nek poljepe reklame i jos ce zarađivati na tome {#} Dobra ideja..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
21 0 hvala 0
18 godina
Hlad umjetnih oblaka?

Super rješenje, ako ga uspiju za te novce napraviti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Ufff veselja ako zakaze koji motor {#}

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Ovo sam procitao ima 5-6 dana u novinama..

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hlad umjetnih oblaka?

bas me zanima ko ce jamcit igracima koji na terenu vrijede vise od milijarde € da to govno s enba nece past i pobit ih sve ;)

16 godina
Hlad umjetnih oblaka?

Možda uspiju spustiti temperaturu za 5-10 stepeni, ali ako vani bude 50 stepeni i dalje je teško igrati na +40. Mislim da ovako mala sjenka nema nekog većeg efekta. Bolje je da ulože sredstva u proizvodnju vještačkih oblaka. Imaju puno vremena i mogu to usavršiti.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

a šta ako zapuše malo jače vjetar?? {#}

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Lakse bi bilo da organizuaciju prepuste nama Balkancima... Mi imamo super klimu :D

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Vidim da se doli u Kataru vec spremaju da nasim poletnim igračima osiguraju hlad, a našem izborniku savršenu poziciju s koje može vodit utakmicu. Ako tako bude možda nešto i osvojimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hlad umjetnih oblaka?

Zašto jednostavno 2-3 balona, kao cepelina, ne napušu na toj ploči, a motori da samo usmjeravaju? + veći prostor za reklamu

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 18:59 (trackmanijak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Ovi rade umjetne oblake, Bernie hoće napraviti umjetnu kišu... Šta je sljedeće? {#}

Inače, dobra ideja, rado bih imao jedan takav da me prati cijelo ljeto {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
e, da, vidiš ideju! Ko oni cepelini koji znaju bit na auto showu, nataknut neku plahtu na njega i programirat da prati neki signal iz uređaja u džepu!
15 godina
Mirko935 kaže...

Ovi rade umjetne oblake, Bernie hoće napraviti umjetnu kišu... Šta je sljedeće? {#}

ja bi jedan takav da legnem na njega.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
programirat da prati neki signal iz uređaja u džepu!

o kakvom uređaju govorimo? nije da sam nastran no... zanimljiva mi je izjava...

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Mirko935 kaže...

ja bi jedan takav da legnem na njega.

Ja bi do skole na njemu ovak

Mes que un Club! FCBarcelona!
18 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Nisam shvatio kako su došli do te cijene... i pravi krov i oblak su otprilike jednake površine, ali krov bi bio građen od običnih jeftinih materijala (beton, željezo), a oblak od vrlo skupih (karbonska konstrukcija, solarne ćelije, ultralagani motori, elektronika s redundancijom, ...) i oblak na kraju ispada jeftiniji... {#}

Naknadno sam uočio, barem tako ilustrira slika, da bi oblak napravio hlad samo za 20 ljudi, a preostalih 20 000 je izgleda predviđeno da se kuhaju na suncu i 50 celzijusa... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 20:21 (DigiMagic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
El_Nino_09 kaže...

Lakse bi bilo da organizuaciju prepuste nama Balkancima... Mi imamo super klimu :D

To uopste nije neistina.

16 godina
DigiMagic kaže...

Nisam shvatio kako su došli do te cijene... i pravi krov i oblak su otprilike jednake površine, ali krov bi bio građen od običnih jeftinih materijala (beton, željezo), a oblak od vrlo skupih (karbonska konstrukcija, solarne ćelije, ultralagani motori, elektronika s redundancijom, ...) i oblak na kraju ispada jeftiniji... {#}

valjda jer treba puno manje materijala

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan

Msilm ideja je kao iz crtanog filma,jbt to nesto ko helicopter .....drzi se na vazduhu pomocu motora ,a jesul se zapitali za sigurnost igraca i navijaca,zamisli nesto otkaze(motor) i srusi se dole......pre inovativno i neostvarivo -budimo realni,.....naravno to je 10 god,napredovace tehnologija,......moze se napraviti ali nevjerujem da bi to bas toliko bezprijekorno funkcionisalo

15 godina
Hlad umjetnih oblaka?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-ventilator/92317.aspx

a da probaju ovaj vent ugraditi na stadion, mozda je ucinkovitiji od ovog oblaka, i nema brige za sigurnost

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DigiMagic kaže...

Naknadno sam uočio, barem tako ilustrira slika, da bi oblak napravio hlad samo za 20 ljudi, a preostalih 20 000 je izgleda predviđeno da se kuhaju na suncu i 50 celzijusa... {#}

receno je da je visestruko skuplja investicija pravljenja klimatiziraog stadiona tj.dvorane.ovaj "oblak" je pomican,nakon prvenstav se proda i ne izgubi se puno na njemu.ovo je idejno rijesenje i do prvenstva u katru ima oh ho ho

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina

Katar ima problem sa skupoćom nečega? {#}

Na ovom posljednjem bi bilo fora nabaciti neki CoD u MPu {#}

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
odjavljen
Hlad umjetnih oblaka?

A utjecaj strujanja zraka iz motora na loptu? Mislim da ne bi bilo visokih lopta. Možda to zapravo i je cilj.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MrBlc kaže...

A utjecaj strujanja zraka iz motora na loptu? Mislim da ne bi bilo visokih lopta. Možda to zapravo i je cilj.

Pa neće im to biti pol metra iznad glava.

17 godina
odjavljen

Ipak će imati utjecaj, osim ako sve skupa ne bude prilično lagano jer prema slici radi na istom principu kao i helikopter.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan
Hlad umjetnih oblaka?

Taman da ih rashladi. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nevjerujem da će to puno pridonjeti nekom večem smanjenju temperature, no meni izgleda zanimljivo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice