HGspot nagradio najboljeg konfiguratora

poruka: 111
|
čitano: 14.836
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot nagradio najboljeg konfiguratora".
13 godina
neaktivan
Re: HGspot nagradio najboljeg konfiguratora
gta4freak2 kaže...

s većinom postova se slažem :D nego što ne valjda s Palitovom grafičkom? ili je uopće 560 kao grafička loša?

sa palitovom temperatura i % OC-a, koliko para, toliko muzike. 560 kao grafička nije najlošija, nije najbolja, ali ima tendenciju stvarati probleme koji se "više" ili manje mogu ispraviti zakrpama proizvođača (upitno), pogotovo OC verzije su nestabilne. A postoje bolje i stabilnije grafičke za zanemarivo veću cijenu

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
13 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

ovaj njegov od 1TB u protisu 724 kn..

Green

Rekoh kvalitetan disk ali zaboravih nadodati disk kako bog zapovjeda

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
14 godina
neaktivan

uostalom ono napajanje koje sam ja stavio ja mislim da drzi tu konfu cak i uz lagani OC nek se zohar ili ceasar osvrnu na ovo jer ja nisam na cisto sa napajanjima :P

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MrXleader kaže...

uostalom ono napajanje koje sam ja stavio ja mislim da drzi tu konfu cak i uz lagani OC nek se zohar ili ceasar osvrnu na ovo jer ja nisam na cisto sa napajanjima :P

Koje napajanje i koja konfa ;) ?

13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

teško da drži i na normalnom a ne na OC-u brijem

14 godina
neaktivan
@Marko ova moja 2.
Xc
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
@Marko ova moja 2.

Ovaj lik koji je komentirao konfe, definitivno čovjeku nisu sve na broju.

8GB RAMa san svakog gejmera, majko draga blesave li izjave!

I kaj je najvažnije, ta Palitovka nije Ti nego non Ti, znači 15% slabija.

ROFL.

14 godina
neaktivan

a napajanje?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

a napajanje?

Hehe uuuu fino je rekao, triba 600W za održavat 2500K + GTX 560,

jbga to što informirani stručnjaci kuže da je ovo i više nego dovoljno za tu konfu,

to se ne računa jel,

i nevjerojatno da kažu sljedeće: isključili smo sve konfige s takozvanim zelenim diskom,

a u pobjedničkoj konfi je ni manje ni više nego Seagateov Green, nimalo brži od WDova Greena ako ne i sporiji, a bez sumnje lošiji jer slovi kao manje pouzdana opcija.

No comment.

14 godina
neaktivan

mislim da je to bug rekao,on je za mene bio glasao a ovaj pc eskpert po meni nema pojma,nego bi li moje napajanje drzalo i5 2500k ocano?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

mislim da je to bug rekao,on je za mene bio glasao a ovaj pc eskpert po meni nema pojma,nego bi li moje napajanje drzalo i5 2500k ocano?

Bi, ali ko što Don kaže, pitanje kolko dugo.

13 godina
neaktivan

http://www.lc-power.de/index.php?id=213&L=1

je li to ovaj model?

Ako je, sumnjiv mi je. Jako. Treba to otvorit i testirat. A i ta dva 12V raila od 10V i 15V...

edit: Ma i pored tog napajanja, konfa ti je bolja od ove na 1. mjestu. mid-to-high range kartica naspram mid-to-low range. isti procesori, bolji odabir diska,matične su vam tu negdje, njegova ima doduše 2 pci-e x16 porta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 2:47 (Immartu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

krivo njegova podrzava SLI a stavio je gtx karticu

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Immartu kaže...

http://www.lc-power.de/index.php?id=213&L=1

je li to ovaj model?

Ako je, sumnjiv mi je. Jako. Treba to otvorit i testirat. A i ta dva 12V raila od 10V i 15V...

edit: Ma i pored tog napajanja, konfa ti je bolja od ove na 1. mjestu. mid-to-high range kartica naspram mid-to-low range. isti procesori, bolji odabir diska,matične su vam tu negdje, njegova ima doduše 2 pci-e x16 porta.

Nikakav mid-to-low range GTX 560, nego čistokrvni mid-range. 6950 je mid-to-high range, tu se slažemo.

Taj jedan PCI-E slot više u pobjednika Kristijana ionako ne znači ništa ako se ide na Multi GPU sustav, zato jer ima svega x4 propusnost, eventualno može super poslužiti za npr. slučaj da je u primarnom slotu recimo jedna 6950, a u sekundarnom jedna GT240 za fiziku.

13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

krivo njegova podrzava SLI a stavio je gtx karticu

Vidiš, nisam to uopće skontao

14 godina
neaktivan

cek ,krivo sam napisao maticna podrzava SAMO CF ne i SLI a gtx je gore

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
pisemo ovdje sta ne valja ko da ce sta pomoc.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan

ah bez brige kad iduci put OBAVEZNO pobijedim i rijesim se pentiuma bude taj Kreso iz pceksperta dobio jezikovu juhu {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ako bude sljedeceg puta. i ako bude budem ja sudjelovo. :)
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan

navodno ce biti :D

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pogledajte ko je sastavio 10. konfu :D ak je neka starija, ženite to...ja sam mlad još :D

There is a troll in all of us!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice