HGspot u burzovnoj blokadi

poruka: 103
|
čitano: 14.377
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot u burzovnoj blokadi".
15 godina
protjeran

hg šrot........{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HGspot u burzovnoj blokadi
alen-c kaže...

Ma ovo je gore nego da su ga zatvorili pa prodali nekoj firmi. Svako malo ga vracaju iz mrtvih, pa opet umre.

Nikad kraja. Inace sam protiv eutanazije, ali ovdje bi bila korisna. Kao da ta firma nije pojela dosta love, šta im

je toliko teško prihvatit da su propali? Ali ne, baš što je netko rekao, banke bi pošto poto htjele izvuc neku lovu
a time se samo još više zapetljavaju. Šta nebi bilo lakše prodat njihove nekretnine i proizvode na lageru nekom

konkurentu (npr.Konikomu, Linksu ili Technomaxu -njima svima za sad ide)? Al ocito su ti još pametni pa nece

uzet tu rupu bez dna.. A što se tice radnika HG spota a i mnogih drugih to neznam dal da se smijem ili placem.

Brijem da bi bilo koja osoba s ovog foruma bolje i s više zanimanja radila njihov posao..

Vise manje se slazem sa svima sto su napisali, i prvenstveno s cinjenicom za miksere, masine i sl. Treba napomenuti da je u to vrijeme upravu cinila zena + ostala potrkala kojima ideja odrzanja IT trgovine i nije bila bliska nego vise faza da se pretvore u bolje uredjeni Pevec .. a tom se politikom vodio i Vemil isto na celu sa zenom zeljnom samo love za svoje snove na racun dobavljaca i kupaca ... no, ipak nije sve tako jednostavno kako se cini ...

alen-c -> koji lager?!? pa ionako roba nije njihova! sva roba je od dobavljaca, a banka je dala garanciju da im se daju te mrvice na "posudbu" ukoliko mogu prodati.

Po meni osobno najveci promasaj je web shop koji je totalno nefunkcionalan i ne sluzi svrsi! Na IE pola funkcija ne radi kako treba, a kad narucis nesto nije sigurno kad ce biti dostavljeno - ja cekao par tjedana!!!

Cijene su prica za sebe. One su odraz odrzavanja pogona - ljudi, prostor i ostala davanja + kvazi besplatna dostava koju ipak placamo na kraju mi ili oni (ponekad im se desi da imaju najnizu cijenu u usporedbi s nabava.net).

Treca i vrlo bitna stvar je moderniziran pristup veletrgovaca/dobavljaca prema svojim partnerima-trgovcima koji se odvija putem B2B-a, tocnije sva ova nova masa webshopova iz raznih sela i zaselaka (poduzetni ljudi) i neki nama vec poznati diskont24 i sl. su direkto povezani na baze dobavljaca na kojima rezerviraju nase narudzbe i ostvaruju pri tome velike popuste i nemaju potrebe za velikim vlastitim marzama. Isto tako nemaju skladista, servise, prodavace i ostalu masu ljudi potrebnih za funkcioniranje velikog pogona kakav je nekad bio Hgspot.

Kad zbrojis navedeno s upitno sposobnim ljudima dobijes dug od gotovo 120 milijuna kn starog duga + novi. Ujedno mi se cini da se M-San cijelo to vrijeme vrlo macehinski ponasa prema nakad najboljem kupcu bez kojeg definitivno ne bi izrastao u ovo sto je danas jer nema vise interes za mocnim vanjskim trgovcem kad je pokrenuo svoj ekupi shop na kojem sva zarada koju je prije dijelio s drugim trgovcima ostaje samo njima tj. njome kupuje prehrambene kombinate po Slavoniji jel zna da ce ulaskom u EU visestruko vise profitirati prodajom hrane nego kineskog IT shita.

Buducnosti za HGspot i dalje postoji ali jedino uz novu organizaciju i novu strategiju ali naravno i odricanja za koje je malo ljudi zapravo spremno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 14:47 (Bazzinga).
17 godina
Marohas kaže...

Jedini razlog zašto HG Spot još postoji je - toliko su dužni bankama da se ovima ne isplati ubiti ih. Naime, za razliku od ostalih firmi koje su se zaduživale na klasičan način - kredit osiguran hipotekom itd. HGSpot je izdao dionice i potom vrijednosne papire u trenutku kad je još bila pomama za takvim ""papirima" pa su se mnoge banke i fondovi pomamili. A prema zadnjem financijskom izvještaju u HG Spotu su do sada napravili 125+18=143 milijuna kuna gubitka!!! Nema šanse da to ikada vrate..

Zapravo mi je baš drago da je netko zaribao bankare, obično su banke toliko osigurane da uvijek dobiju svoju lovu, ali ovdje - neće.

Bez brige ti budi prijatelju, prelomit će banke to na našim kreditima. Ne bojim se ja za njih.

3 0 hvala 0
15 godina
vlad0 kaže...

Meni se sve čini da će uskoro još jedna masovna rasprodaja stvari na lageru... {#}

...a onda će izraditi novi logo pa sve ispočetka.

{#}

To bi i ja volio, a kolko su im cijene visoke i kad bi ih spustili bile bi višlje od konkurencije.

Meni je 10 frendova došlo da im složim komp u HG Spota, ja sam ih odvratio i preporučio ADM. Pošto su plačali na rate a iz ST su rekoh im da idu u Linksa. Sjećam se kad mi je frend donio ponudu PC koju mu je sastavilo osoblje HGSpota i Linksa. U 9. mjesecu 2010. u HGSpotu su mu stavili s775 u računalo od 4.5k kn. Linksova ponuda je bila pristojno složena i vidi se da ljudi znaju šta rade.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 15:59 (Vapor).
15 godina
neaktivan
Bazzinga kaže...

Vise manje se slazem sa svima sto su napisali, i prvenstveno s cinjenicom za miksere, masine i sl. Treba napomenuti da je u to vrijeme upravu cinila zena + ostala potrkala kojima ideja odrzanja IT trgovine i nije bila bliska nego vise faza da se pretvore u bolje uredjeni Pevec .. a tom se politikom vodio i Vemil isto na celu sa zenom zeljnom samo love za svoje snove na racun dobavljaca i kupaca ... no, ipak nije sve tako jednostavno kako se cini ...

alen-c -> koji lager?!? pa ionako roba nije njihova! sva roba je od dobavljaca, a banka je dala garanciju da im se daju te mrvice na "posudbu" ukoliko mogu prodati.

Ovo s lagerom si upravu, ali ako ništa imaju oni još dosta robe u svojim ducanima, što nije za bacit.

A ova ženska, vlasnica Vemila nije ništa bolja, 1 osoba joj je pomogla da ponovno pokrene posao

pod imenom Unus media i naravno da joj još nije ni kune vratila ali zato živi ko grofica.

Neznam kakav covjek možeš biti, a da neznaš zahvaliti i vratiti lovu nekom tko te vratio na noge.

Žalosno

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
neaktivan

Kad ovo sve čitam vidim tipični mentalitet našeg društva.. radovanje tuđoj nesreći, spremnost na osuđivanje i omalovažavanje. Niti bog vam ne bi bio dovoljno dobar. Najobičniji rulja.

0 3 hvala 0
17 godina
Lex Luthor kaže...

Otvaranje poslovnica bez pokrica + nerealan ulazak na tržište bjele tehnike + loša web trgovina + neuki prodavaci + kriza = sranje

Pohlepa lakomost ne vide dalje od nosa te dugorocno i tak dalje, sad smo jaki ajmo se prosirit da budemo još jaci a noge tj temelji stakleni i nedovoljni za tak nekaj cista klasika.{#} Uz to ima fali pristupa sposobnosti pa krive odluke, i tak dalje u Linksu su imali drukciji pristup kod njih je ok usprkos svemu danas koristili su mozak korisno za to i sluzi a ne da popuni šupljinu a ovi u Hg Spot ocito nisu pametno radili ko i Vemil kaj drugo.{#}

15 godina
neaktivan
Don Salvatore kaže...

Kad ovo sve čitam vidim tipični mentalitet našeg društva.. radovanje tuđoj nesreći, spremnost na osuđivanje i omalovažavanje. Niti bog vam ne bi bio dovoljno dobar. Najobičniji rulja.

Nije to radovanje tuđoj nevolji. Isto kao što nije radovanje tuđoj nevolji kad je Roncevic, Sanader i slicni u pritvoru.

To je radovanje pravdi. Kada je netko bahat i druge smatra budalama (npr.HG spot koji je ljudima podvaljivao

sve i svašta, od prevelikih cijena, do prodaje npr.citave serije hard diskova koji su neispravni jer su ih dobili đabe)

logicno je da si sretan da ga je stigla kakva takva kazna.

Dapace, meni je žao radnika u cijeloj prici i nekih firma koje su svoje ime izgradile na zadovoljstvu svojih kupaca

kada propadnu. Isto mi je drago kad netko uspije kao tvrtka Doking ili Agrokor u svjetskim razmjerima.

Treba biti realan.

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
neaktivan

Svačija iskustva su individualna, a vi generalizirate. Npr. ja nikada nisam nigdje uzimao osim u hg spotu i nikada niti s jednom komponentom nisam imao problema, a kupio sam oko 15ak računala (što sebi, što frendovima).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sve zavisi o iskustvu s trgovinom, dok je poslovnica u Đakovu radila nikada problemi,ekipa je bila ok,usluzni i sve su znali,na desetine tisuca kn potroseno kod njih s moje strane, a onda ih zatvorili radi recesije ili ko zna cega,pa najblize nam u Osijeku,a u medjuvremenu krepao hard disk od 250GB kupljen u HGSpot poslovnici u Đakovu, posto mi je najblizi servis i trgovina u Osijeku ja naletio oko 17sati jel radi posla nisam stigao ranije. Onaj za pultom se pravi grbav,znate nema servisera,ja to ne smijem zaprimiti,dodjite sutra, ja fino objasnim da sam iz Đakova pa mi tih 85km i nije tako malo a i posao mi je takav da nemogu da se vozikam kao hocu. Ne on nemoze to zaprimiti jer servisera nema i on je novi i on nezna sto i kako a i nije kod njih kupljeno negu u Đakovu.

Mislim ono, nije meni do jednog diska, ko ga *ebe, ja se pokupim i odem, disk u kantu za smece i do Linksa kod kruznog toka i kupim novi.

Otada nist vise u HGSpotu, ni da je dzabe, trenutnu kantu sam online kupio u ADMu i Linksu, jos par sastavio frendovima i rodbini i nijedna u HGSpotu nije kupljena a i nece biti. A sa servisima nikad problema ni s Linksom ni s ADMom nisam imao.

A za dionice me zabole ona stvar. Propale su i gore firme, riknuti ce i oni.

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

Otvaranje poslovnica bez pokrica + nerealan ulazak na tržište bjele tehnike + loša web trgovina + neuki prodavaci + kriza = sranje

Da, i moram reć da mi je drago što se u ova krizna vremena, kada većina IT trgovina propada, Links probio do jednog od najviših mjesta što se tiće prodaje IT proizvoda u Hrvatskoj.Drago mi je zbog toga što su oni točno sve suprotno od HG spota.Imaju odličnu web trgovinu,prodavače koji znaju svoj posao (barem vamo u splitu),ne pomišljaju na ulazak u tržište bijele tehnike i dr.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 18:51 (razorst3).
17 godina

Hgspot nije nista drugo nego preprodavac, ne sjecam se da je imao neke ekskluzive na neki hardver. Mozda Logitech ako se ne varam? Servis im je bio ofrlji i znalo se da se tamo krade i mulja. Svasta sam cuo sto se da "srediti" u servisu. Tipa dofuras bilokakav disk i dobijes novi....???!!! Kakav menadzment/uprava takvi radnici. Kralo se, dizali se krediti.... Nije se pridavala paznja kupcima vec sto vise robe imati u ducanu i da sto vise kupaca dode, a sve ostalo ... rijesiti ce se. Links se recimo trudi nabaviti nesto sto drugi ducani nemaju, tamo ako nesto smuljas... hehe, bolje da to Puska ne cuje i ne vidi :P Uglavnom, trude se. Cijene su im vece, ali ako stvarno kupujes i trosis vise novaca moze se dobiti popust. Oni drze dosta toga na skladistu pa su samim time skuplji, imaju odlican servis, decki u ducanu znaju sto je komp i nece te zavaljati samo zato da bi se rijesili nekog sranja sa police. Sve to ima razlike.

A inace, najam prostora je jedna od najstetnijih stvari za poduzeca opcenito jer je najam prebolesno skup. I Links trazi najam prostora po vecim gradovima, ali vidi sto tamo pise... nesto u stilu "ponudite nam samo ako su normalne cijene" :))) Dakle, treba biti pametan a ne srljati. Moja firma se nedavno selila i nevjerojatno koliko su skupi poslovni prostori. Ono, stoji prazno vec godinu dana, ali ne frajer ga ne zeli iznajmiti ispod svoje nebesko skupe cijene... kao neka stoji prazno, ali nasli smo zato nekog tko je popustio. U hgspotu nisam kupio nista jer mi se nikada nije svidao. Zapravo jesam jednom dok su bili na staroj lokaciji. Ponadao sam se da ce promijeniti politiku kad se vratio prpic, ali bacit pare u novi look i to rozi look... to je kao da su pljunuli u vjetar i zacudili se. A web ne bih ni komentirao...

nabava.net je trn u oku svakom normalnom ducanu jer ovi web ducani nisu normalni koliko niske cijene imaju, ali ok, dobro je imati konkurenciju i Links se recimo potrudio pa se "reklamira" na nabavi. btw.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Salvatore kaže...

A što ćeš, znaš kako kažu, u raju je lijepo, ali u paklu je ekipa.

Tako i mi kao rulja.

Ovima u hgspotu bi bilo bolje da su se bavili trgovinom, a ne s tolikim *iz*arijama koje se ne vide ni na tv prodaji.

Ovdje se sve svodi na cijene.

Ako čvarak marke xy u jednoj trgovini košta 15% više nego čvarak te iste xy marke u drugoj, normalno da ćeš otići u ovu drugu trgovinu.

Nismo mi dužni poklanjati svoj novac ljudima nesposobnima održati firmu konkurentnom.

I ja sam se nakupovao kod njih prije. Naglasak na prije.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina

Treba shvatiti da se prije više od 5-6 godina informatička roba mogla kupiti jedino u takvim trgovinama poput HG spota, Ve(-)mila i sl. To je bilo njihovo zlatno doba jer za razliku od nekih lokalnih trgovinica tu si prolazio i 30% jeftinije sa puno većim izborom stvari. Raznorazne lokalne trgovine su robu nabavljale preko tih velikih trgovaca i to po principu "dođite za nekoliko dana". S poslovnicama u Virovitici, Bjelovaru i Koprivnici (sve oko 35 km od mene) to mi je bila najpovoljnija kupnja. Ne i najkvalitetnija, ali tad sam tako razmišljao- da što jeftinije prođem.

Problem je što se nisu znali prilagoditi tržišnom natjecanju pa su se navedene poslovnice zatvarale jedna za drugom. A i previše su zastupali šrot proizvođaće radi jeftinih cijena.

Ali zato sada postoje internet trgovine gdje mogu "razgledati" i usporediti robu i proći znatno jeftinije jer imam veliki izbor. I ne moram izlaziti iz kuće.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Evo zašto sam ja prestao kupovati u HGspotu. Ušao sam u dućan i vidio hrpetinu bijele tehnike. Prozujao po dućanu malo, izašao van, ne vratio se. Ta-dam. Fin.

Zašto sad ponovno ne kupujem tamo? Cijene visoke, ponuda loša, web katastrofa i pametnjakovići iz HGspota koji se javljaju na bug.hr/forum i dokazuju svima nama kakvi su tupani. Mi im damo savjet, oni opet po svom. Primjer: Kažemo im da im je web katastrofa. Oni se ne slažu Oo. Dokle god imaju onu užasnu web stranicu ja ih nemogu shvaćati ozbiljno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Micek kaže...

Ali zato sada postoje internet trgovine gdje mogu "razgledati" i usporediti robu i proći znatno jeftinije jer imam veliki izbor. I ne moram izlaziti iz kuće.

Velika večina tih Web trgovina radi na istom principu kao i Hradweraj. Dakle Robu ne nabavljaju od naših domaćih uvoznika nego uvoze izvana, zato su i večinom poprilično jeftiniji. No takav pristup ima dva problema. Prvi je dostupnost, nerijetko se čeka po tri tjedna da ti komad hardwera dođe, no još veči problem je Garancija, ista je ostvariva isključivo preko tih Web trgovina, nažalost iste vrlo loše pristupaju reklamacijama, pa se često dogodi da kupca navuku za nos(Kak ti sami ste krivi gospon) i onda ne preostaje ništa drugo nego se žalit nadležnom sudu(Uzaludno) ili pak slat direktno proizvođaću, što pak na kraju može koštat ko svetog Petra.

Osobno rađe dam 300kn više ADM-u i Linksu i imam osiguranu korektnu i sigurnu garanciju, nego se navlačit(uzaludno) sa ekipom iz Protisa i sličnih.

I'll be back
14 godina
neaktivan

...ne znam za ove ostale, ali za protis znam. registrirao se preko web shopa, imam jos 10% popusta.

komponente mi došle za 1 dan uglavnom (s time da sam sam išao podići robu), i čak mi sve još radi. a sa cijenom su uglavnom jeftiniji.

Tako da je sve to subjektivno, ali ja ne vidim razloga zašto bi davao više novaca kad manje više svi uzimaju kod istih uvoznika, manje

više se pokrivaju sa servisima. Tako je sa osobama koje znaju što traže.

Ako prićamo o uslužnosti osoblja, preporuci modela, bilo računala....etc, onda je situacija drugačija.

Jer se gleda sama kvaliteta usluge, što je najbolje za one koji nisu 100% sigurni šta im treba. Oni trebaju trgovinu u kojoj će ljudi (dakako kompetentni) moći pružiti

taj tip usluge. I sasvim je logično da to košta.

Tako da nisu sve trgovine za sve tipove kupaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo čitam kako je VeMil sa prihodima iz 2008. od 50 milijuna eura pao na dugo od 145 milijun kuna. Vjerovnici i dužnici plaću od muke a do vlasnice nitko nikako ne može doći.....

16 godina
neaktivan
cutshade kaže...

...ne znam za ove ostale, ali za protis znam. registrirao se preko web shopa, imam jos 10% popusta.

komponente mi došle za 1 dan uglavnom (s time da sam sam išao podići robu), i čak mi sve još radi. a sa cijenom su uglavnom jeftiniji.

Tako da je sve to subjektivno, ali ja ne vidim razloga zašto bi davao više novaca kad manje više svi uzimaju kod istih uvoznika, manje

više se pokrivaju sa servisima. Tako je sa osobama koje znaju što traže.

Ako prićamo o uslužnosti osoblja, preporuci modela, bilo računala....etc, onda je situacija drugačija.

Jer se gleda sama kvaliteta usluge, što je najbolje za one koji nisu 100% sigurni šta im treba. Oni trebaju trgovinu u kojoj će ljudi (dakako kompetentni) moći pružiti

taj tip usluge. I sasvim je logično da to košta.

Tako da nisu sve trgovine za sve tipove kupaca.

Kod Webtrgovina sve ovisi šta se uzima, za sitne stvari nije problem, al recimo grafe(one najeftinije u klasi) su uvoz izvana i zato će recimo Sapphire HD6950(bubam bezveze) koštat 2400kn, a u ADM-u ista 2800kn koji grafe uzima isključivo preko Naših domaćih uvoznika.
Šta se čekanja u protisa tiče to isto tako ovisi o artiklu, no onaj najeftiniji u klasi najčešće je nedostupan baš zato što se uvozi izvana i treba čekati.

Nije još problem u čekanju, koliko je problem garancija i njeno ostvarivanje, ako je Protis zadužen za servisiranje određenog artikla sasvim je sigurno da će se izvaličt na sve mile načine pošto oni tada moraju taj artikl poslati od kud su ga dobavili(natrag u inozemstvo, što naravno financijski nije dobro za Protis.dok recimo ADM koji posluje primjerice preko Microline-a reklamiranu robu šalje Microline-u i oni rješavaju garanciju.

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Micek kaže...

Velika večina tih Web trgovina radi na istom principu kao i Hradweraj. Dakle Robu ne nabavljaju od naših domaćih uvoznika nego uvoze izvana, zato su i večinom poprilično jeftiniji. No takav pristup ima dva problema. Prvi je dostupnost, nerijetko se čeka po tri tjedna da ti komad hardwera dođe, no još veči problem je Garancija, ista je ostvariva isključivo preko tih Web trgovina, nažalost iste vrlo loše pristupaju reklamacijama, pa se često dogodi da kupca navuku za nos(Kak ti sami ste krivi gospon) i onda ne preostaje ništa drugo nego se žalit nadležnom sudu(Uzaludno) ili pak slat direktno proizvođaću, što pak na kraju može koštat ko svetog Petra.

Osobno rađe dam 300kn više ADM-u i Linksu i imam osiguranu korektnu i sigurnu garanciju, nego se navlačit(uzaludno) sa ekipom iz Protisa i sličnih.

Sve ove trgovine koje se spominju po forumu uvoze robu od naših uvoznika. I slavni hardweraj je hardver kupovao od naših uvoznika. Znam za samo jedan dućan kod nas koji uvozi izvana, ali nije toliko eksponiran.

U Protisu sve ide preko domaćih uvoznika. Nijedna web trgovina si ne može priuštiti uvoz izvana (zbog relativno male zarade). Uvoz izvana se radi samo kada neki proizvod nije dostupan na našem tržištu, a postoji potreba za njime. Takve stvari su mogu priuštiti samo najveći "divovi" tipa HGSpot u svoje vrijeme te sad Links.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 11:21 (franky).
15 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

Upravo čitam kako je VeMil sa prihodima iz 2008. od 50 milijuna eura pao na dugo od 145 milijun kuna. Vjerovnici i dužnici plaću od muke a do vlasnice nitko nikako ne može doći.....

To je ta ironija, pomogneš nekom a za to dobiješ figu i ništa ti ne vrati.

Jedna obiteljska prijateljica zbog toga sad ima stopiran vlastiti biznis, a htjela je samo pomoci uz stvarno

sitnu proviziju {#}

15 godina
neaktivan

Pad dionica nema veze s poslovanjem HGspota. HGspot od rujna ove godine posluje pozitivno i nastavit ce poslovati i sljedećih godina. Razlika izmedju HGspota i ostalih tvrtki je što je HGspot pravno u vlasništvu dioničara, a stvarno u vlasništvu banaka. Banke ne zanima da tvrtka ostvaruje dobit već da pokriva kamatu, a pokriva je kad ima pozitivni EBITDA (dobit prije kamata, amortizacije, rezervacije i poreza) što je kod nas i slučaj.

Promet HGspota je javan i za sljedeću godinu očekujemo da bude na razini 100 mil. kn što je još uvijek najveći promet u informatičkoj industriji (ne brojimo prodaju peći i veš mašina u Konikomu i Technomaxu). Tako da je HGspot unatoč nekadašnjim problemima još uvijek leader na tržištu.

Ukoliko imate prijatelje u veleprodajnim tvrtkama, raspitajte se o plaćanju HGspota. Svi će vam potvrditi da HGspot jedini plaća na vrijeme. Na kraju krajeva da li bi neplatiša dobio 450 različitih modela laptopa na lager da nije?

Što se tiče garancije, ovoga trenutka su od 300 proizvoda u našem servisu samo dva duže od 15 dana (jedan iz Metkovića i jedan iz Kutine), svi ostali su ili riješeni ili su u servisu kraće od 15 dana. Svaki tjedan voditeljica servisa čita izvještaj o proizvodim koji su na servisu duže od 15 dana i još nije bilo tjedna da je taj broj bio veći od 4.

Znamo da ovdje ima puno forumaša koji i sami posjeduju web shop i koji na HGspot gledaju kao na konurenciju, ali reći da su cijene u HGspotu više od cijena u ostalim web shopovima nije istina. HGspot ima akciju Happy Hour u toku koje daje 10% popusta i u toku te akcije više od 90% proizvoda je najjeftinije na tržištu. Naravno da će sad konkurencija pojuriti pronaći onih 10% skupljih proizvoda, ali običan kupac uvijek može provjeriti istinitost mojih riječi.

Lp

Ana Matić

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo uvjeravanja kako je to super dobra profitabilna tvrtka i kako bi mi njima trebali placati veće cijene :)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran

hehehe...nitko nije spomenuo 9slojno specijalno plavo staklo za onu lijepu fasadu....specijalno naručeno u Italiji,a košta kao kajgana od khhhm...znate..ona poslovična kajgana...{#}

0 0 hvala 0
17 godina
brzi i žestoki kaže...

Vlasnica Vemila je ocito nevidljiva i vrlo skliska, kaj drugo ali samo na podrucju Hrvatske dok se tu nalazi vrlo zanimljiva karakteristika kaj drugo.{#}

16 godina
neaktivan

@Ana.Matic - da li HGspot planira osigurati ekskluzivna zastupništva za neke firme u RH kao što je bilo prije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Evo uvjeravanja kako je to super dobra profitabilna tvrtka i kako bi mi njima trebali placati veće cijene :)

...koji provokator :) baš tipični čovjek iz rulje. Trebalo bi možda biti džabe? I sama ti je gore napisala da cijene nisu takve ali ne. To tebi nije dovoljno dobro. Zapravo, takvima poput tebe ništa nikad neće biti dovoljno jer ti si najobičniji zagriženi hejter (kao većina ovih balavaca ovdje).

A dotičnoj Ani Matić bih preporučio da se okani ćorava posla. Adolescentima i balavcima (99% ovog foruma) je teško bilo što objasniti jer su jednostavno nezreli da išta shvate. Što god da im kažete i kakvo god objašnjenje da im date oni će i dalje biti glupi i zatucani i držati se svog provokatorskog stava. Gubite svoje vrijeme jer njih ne zanimaju činjenice već samo traže materijal za daljnje provokacije i omalovažanje.

16 godina
neaktivan

Kad uđem u trgovinu tipa technomax i hg spot i vidim :veš mašine ,mix-ere, hladnjake,aparate za kavu okrenem se i odem. Bijela tehnika u ducanima s it opremom je vec postala simbol za propast.{#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nekada su bili vrhunski a onda postali ispodprosječni. Odvojiti Pc-e i ostalu tehniku, imati sve živo makar u formi kataloga za naručiti, vrhunski web i servis tj. podršku i tamo kupujem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo bih želio ovom prilikom zahvaliti dotičnom gospodinu Don Salvatoreu na prosvjetljenju!

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice